Top ervaring met Bobex! Ik heb snel meerdere offertes ontvangen van vakmensen uit de buurt en het team was vooral heel vriendelijk toen ik enkele vragen had over wat ik verder best kon doen omdat mijn... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik heb via Bobex een offerte aangevraagd en werd echt supersnel teruggebeld, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht. De service verliep heel vlot en de medewerker was erg klantvriendelijk. Hij stelde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We werden snel teruggebeld met de vraag of wij inderdaad de aanvraag hadden gedaan en binnen het uur hadden we twee leveranciers aan de lijn gehad, die door Bobex waren aangemeld. Wat tegenviel dat h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
dit bedrijf verstrekt contactgegevens van klanten waarvoor u moet betalen. Alleen de klant neemt de telefoon niet op, spreekt niet of zijn nummer is uitgeschakeld. en vervolgens stuurt dit frauduleuze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
op mijn vraag voor glaszetter kreeg ik 1 vaag, vanuit woonwijk opererende, bedrijfje.
Geen reactie, geen offerte, niets.
Ik heb dus mijn twijfels over het professionals bestand van bobex in de regio. In het noorden kennelijk niet of nauwelijks.
Slechts één bedrijf heeft een afspraak gemaakt: Peco! Het andere bedrijf heeft een afspraak gemaakt en is niet komen opdagen.
Peco heeft offerte gemaakt, heeft eea gemaakt, heeft bijkomend euvel geconstateerd en ook hersteld, zeer snel! Bij een later ontstaan gebrek dit behandeld als GARANTIE en kosteloos hesteld: kortom chapeau!

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Duidelijk en open gecommuniceerd.
De doorverwijzing en follow up waren vlot en correct.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Ik vond het fijn dat ik meteen gebeld werd. En ook fijn dat ze bedrijven hebben die ook echt reageren

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Eenvoudig meerdere offertes ontvangen. Daardoor kun je goed vergelijken.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Prima bedrijven hebben gereageerd, die een adequate offerte hebben uitgebracht.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Snel, vrijblijvend en gericht informatie verschaft over bedrijven die goed bij mijn aanvraag aansluiten.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Wij zijn snel aan een goede dakdekker geholpen

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
BOBEX heeft op onze aanvraag vrij snel 2 vakmensen langs laten komen die onze situatie goed hebben geanalyseerd en goede offertes hebben geleverd.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Aanvraag gedaan voor zonnepanelen. Twee keurige aanbiedingen gekregen die goed pasten bij onze aanvraag. De derde heeft niets van zich laten horen. De opdracht is inmiddels geplaatst.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Zeer snelle reactie, na amper 1 minuut na aanmelding al contact en ook hele snelle reacties voor wat betreft de offerteaanbieders.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Snelle en duidelijke offertes, opgevolgd door bezoek aan huis.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Een goed telefonisch gesprek na de aanvraag om m'n wensen en vragen te bespreken. Op die manier kunnen ze het juiste bedrijf voorstellen.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Ik ben naar Bobex gegaan voor offertes aan te vragen voor zonnepanelen en vloerisolatie. Het ging echt heel simpel en snel.
Ik werd van het gehele traject op de hoogte gehouden (wie mijn gegevens ontving en wanneer, wat ik zou moeten verwachten, enz, enz, enz)
Ik zou het iedereen aanraden als je niet zo goed welke bedrijven je zelf zou moeten aanschrijven.