Ik maak inmiddels al geruime tijd gebruik van de leads van Bobex en dat bevalt mij uitstekend. De kwaliteit van de leads is goed en ik ben erg tevreden over de samenwerking. Daarnaast word ik, wann... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uiterst onplezierige club. Ze beloven je goede bergen. Blijven maar bellen om je binnen te halen. Eenmaal binnen hoor je niets meer van ze. Ik heb 4 maanden getest en geen één klant geconverteerd, mis... Näytä lisää
We werden snel teruggebeld met de vraag of wij inderdaad de aanvraag hadden gedaan en binnen het uur hadden we twee leveranciers aan de lijn gehad, die door Bobex waren aangemeld. Wat tegenviel dat h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hebben begin november 2025 via Isolatiedeal Tonzon vloerisolatie en glaswol spouwmuurisolatie laten aanbrengen. We zijn super tevreden over de duidelijke afspraken de nette afwerking en het kundi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vergelijk offertes en vind betrouwbare vakspecialisten.
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Bedankt voor jullie hulp!! Toppers

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Via Bobex kwam ik bij RV Vastgoedonderhoud B.V.
Die zijn in gebreke gebleven en zijn er vandoor met mijn aanbetaling na lang wegduiken met uiterst spaarzame communicatie en opheffen van telefoonnummer.
Nu komen ze met een faillissement maar ik denk dat ze de deur achter zich dicht trekken en met de poet er vandoor gaan. Oplichters.
Dit straalt ook af op Bobex en ik zal geen gebruik meer van Bobex maken.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Gemakkelijk een afspraak kunnen maken. Voldoen netjes aan de afgesproken tijd. Goede informatie gekregen. Zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
De site was duidelijk en zeer behulpzaam v.w.b. beschikbare bedrijven

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Communicatie naar aannemers kan duidelijker en beter

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Boers Totaalbouw was het enige bedrijf dat doe moeite nam om vooraf een schouw te doen voor dat er een prijs werd vastgesteld. Dit was de middelste prijs van de 3 aanbiedingen die we hadden. 1 ste was 3 * duurder, een belachelijke prijs voor het behandelen van vochtplekken in ons plafond en 2 maal schilderen. De goedkoopste had maar de helft van het plafond berekend.
De schilderes van Boers konden hoewel wij geen haast hadden vrij snel, de volgende week al beginnen en voor het weekend werd de verf afgeleverd. Schilderes waren snel en werkte netjes en goed,.
Ik ben een zeer tevreden klant en zou voor mijn volgende klus weer Boers bellen.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
1 van de 3 bedrijven heeft nooit gereageerd. Een 2e bedrijf heeft getracht onder de afspraak uit te komen. Alleen het 3e bedrijf heeft snel gereageerd, opname gedaan en een offerte uitgebracht. Het ogenschijnlijke gemak valt daardoor tegen. Nu alsnog zelf achter andere bedrijven aan om offertes te laten maken.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Drie van de beloofde 5 bedrijven hebben gereageerd. Daarmee heeft het platvorm zijn nut bewezen.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Bedrijven worden aangeschreven waarvan je zelf geen weet van hebt. En je krijgt reacties.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Betrouwbare vaklui, zeer netjes gewerkt, kwamen netjes op tijd op afgesproken dag (dagen)
Alles schoon opgeleverd
Zeer tevreden !!

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Zij kwamen met goeie bedrijven maar helaas waren die ver van mijn woonplaats.

Vastaus yritykseltä BOBEX Nederland
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.