Blokhutwinkel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos hout uit Oekraine waar onze blokhut van gebouwd is. Het hout zet 5cm uit op een lengte van 2,3mtr. Alles zou gedompeld/geïmpregneerd zijn. Onzin, je ziet meteen dat er vluchtig zwarte lak o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een aantal jaren geleden een overkapping te hebben aangeschaft hebben we afgelopen winter besloten ook ons nieuwe tuinhuis bij Blokhutwinkel te bestellen. We werden netjes geholpen ondanks het vera... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het begin keurig telefonisch geholpen, met aanschaffen van schuur 19 meterlang x 5 meter diep en 3 meter hoog Bij aanpassing ook weer direct nieuwe tekening De monteurs (hele goede) wisten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben van a tot z geholpen bij de aanschaf van een tuinhuis (schuurtje met overkapping). Advies over div typen hout, afmeting, verf/olie en al mijn vragen werden snel en netjes beantwoord.... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De blokhut en tuinhuis webwinkel, ook voor uw sauna, prieel, veranda, zwembad, garage, carport, lugarde blokhut, tuindeco blokhut, woodford. Blokhutwinkel.nl levert vooral maatwerk

Erinomainen

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige firma!

Een betere keuze wat betreft stiptheid, eerlijkheid, klantvriendelijkheid, prijs,...noem maar op, kan je niet maken.
Een fantastische firma die doet wat ze belooft!
De blokhut (olson) werd ook perfect opgebouwd.
Niets dan lof.
Bedankt.

Super overkapping

Enige tijd geleden is er door Blokhutwinkel een overkapping geplaatst achter ons huis. Vanaf het eerste contact in de winkel in Zutphen tot aan de oplevering was alles erg goed geregeld. Zeer kundige monteur die erg precies gewerkt heeft. Wij zijn erg tevreden met het resultaat.

uitstekend

Met name de bouwer van de blokhut krijgt een pluim, snel en nauwkeurig.
Om in je eentje in twee dagen deze blokhut neer te zetten is een compliment waard. Ook de kwaliteit van het materiaal is uitstekend.

Dank voor het geleverde

Gaarne wil ik mijn oordeel geven over de geleverde Blokhut. Met mij is iedereen het er mee eens dat het een prachtige blokhut is geworden met een ontwerp dat gebaseerd is op een standaard blokhut maar met aangepaste afmetingen. Een optimaal gebruik van het vereiste oppervlak en komt uitermate goed overeen in de juiste verhoudingen met de omgeving. En ik wil de timmerlieden mijn compliment geven, want juist tijdens het opbouwen was het een zeldzame tropische dag met hoge temperaturen. Mijn petje af!

1. elokuuta 2017

Prima!

goede prijskwaliteitsverhouding en goede dienstverlening

29. heinäkuuta 2017

Top!

Hallo,

Wij zijn heel trots en blij met onze blokhut!
Geweldige monteurs, die hele lange dagen maken. Toppers.

Wij gaan nog heel veel plezier beleven aan onze blokhut. :-)

Bedankt voor alles. Alles was goed geregeld.

Vriendelijke groet,

28. heinäkuuta 2017

doen wat ze beloven

doen wat ze beloven, sponsorde zelfs een deel mee voor de dierenvoedselbank zandvoort.zeer tevreden onze volgende producten komen hier vandaan.top werk mannen !! aanrader keurig werk !!

28. heinäkuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

Aftersales en communicatie ver beneden peil.

Bouwkwaliteit en vooral het plaatsen van het product waren zeer onder de maat. Op het moment dat wij daar melding van hebben gemaakt is gebleken dat klantgerichtheid en proffesionaliteit bij Blokhut.nl ver te zoeken zijn. Er kan uiteraard altijd iets mis gaan, maar de manier waarop een organisatie daarmee omgaat, aftersales, is waar een organisatie zijn ware gezicht laat zien en aan klantenbinding doet. Meerdere zaken gingen er hier fout en er is duidelijk iets structureel goed mis bij deze organisatie. De communicatie is ver beneden pijl, intern maar dat betreft vooral ook de opvolging met de klant. Tevens wordt er vooral verwezen naar onderaannemers wat betreft de schuldvraag. Dat kan dan zo zijn maar dat betekend niet dat blokhut.nl niet de verantwoordelijkheid moet nemen als verkopende partij. Blokhut.nl is echt zwaar door het ijs gezakt. Dit had vrij simpel kunnen worden opgelost. Het hoogst haalbare doel van iedere verkoopopprganisatie moet zijn om van je klant een actieve referentie te maken. Gebaseerd op onze ervaring zal ik nooit, iemand naar Blokhut.nl verwijzen. Wij zijn ervan overtuigd dat als dit niet structureel word aangepakt, dit zeer veel klanten gaat kosten op de langere termijn. Mijn buurman en tevens mijn zwager hebben inmiddels een hun huisje elders aangekocht. Zeer teleurstellende ervaring!

19. kesäkuuta 2017
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin