Blokhutwinkel Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos hout uit Oekraine waar onze blokhut van gebouwd is. Het hout zet 5cm uit op een lengte van 2,3mtr. Alles zou gedompeld/geïmpregneerd zijn. Onzin, je ziet meteen dat er vluchtig zwarte lak o... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na een aantal jaren geleden een overkapping te hebben aangeschaft hebben we afgelopen winter besloten ook ons nieuwe tuinhuis bij Blokhutwinkel te bestellen. We werden netjes geholpen ondanks het vera... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het begin keurig telefonisch geholpen, met aanschaffen van schuur 19 meterlang x 5 meter diep en 3 meter hoog Bij aanpassing ook weer direct nieuwe tekening De monteurs (hele goede) wisten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben van a tot z geholpen bij de aanschaf van een tuinhuis (schuurtje met overkapping). Advies over div typen hout, afmeting, verf/olie en al mijn vragen werden snel en netjes beantwoord.... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De blokhut en tuinhuis webwinkel, ook voor uw sauna, prieel, veranda, zwembad, garage, carport, lugarde blokhut, tuindeco blokhut, woodford. Blokhutwinkel.nl levert vooral maatwerk

Erinomainen

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Top bedrijf, uitstekende producten en super service

Uitstekende ervaring met de Blokhutwinkel in Zutphen! Mooie showroom met uitstekende voorbeelden van blokhut, tuinhuis en meer! Ons Lugarde tuinhuis, gevonden in de showroom, is een schot in de roos met uitstekende materialen en perfect geleverd! Met dank aan Patrick Evers (ESW Deventer) die door hen als monteur was ingehuurd en dit super professioneel heeft gedaan!

30. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Super bedankt voor uw bericht, dat waarderen we enorm. Ik zal onze monteur Patrick de complimenten doorgeven. Nu lekker genieten van uw aankoop! Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

TOP. Van begin tot eind een super ervaring

Tijdens ons bezoek aan de winkel werd ons vertrouwen direct gewonnen. Een prima en heldere uitleg en alles direct op de computer kunnen zien inclusief 3D tekeningen. Je hebt dan al een goed beeld en onze verwachtingen waren daarom ook hoog.

De levering en betaling verloopt erg soepel en op tijd werden alle spullen gebracht.

En het bouwen ging vlotjes en is erg goed gedaan door de monteur. Keurig in de omgang en hij bouwt het alsof het voor hemzelf is.

Onze verwachtingen waren hoog, maar werden tijdens het bouwen zelfs overtroffen. Het is een zeer strakke overkapping met schuur waar wij jaren plezier aan gaan beleven.

11. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Bedankt voor uw review, daar zijn we altijd erg blij mee. Fijn dat alles goed verlopen is. Uiteraard heel veel plezier van uw aankoop gewenst. Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Schuur met overkapping in Douglas

Vrijdag na Hemelvaartsdag besteld. 4 juli geplaatst. Goed overleg vooraf m.b.t. onze wensen. Duidelijk en geen verrassingen. Resultaat is een mooie nieuwe schuur met overkapping in Douglas uitgevoerd. Voor een mooie prijs inclusief montage. En binnen een dag geplaatst, door de monteurs die weten wat ze doen. In overleg met hen o.a. nog wat aanpassingen gedaan m.b.t. de afhechting van de dakbedekking. Helemaal naar wens. Wij zijn er enorm blij mee.

Bedankt voor de goede service.

8. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw reactie, fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Prowood Tuinhuis met een geweldig kwaliteit /prijs verhouding

Ik heb bij Blokhutwinkel mij Prowood Tuinhuis gekocht. Ik was al onder de indruk van de materialen en kwaliteit van de tuinhuis bij de showroom maar toen ik hem kreeg en bij het bouwen nog meer. Alles is van hoog kwaliteit met zeer mooi afwerking (double glas in deur en ramen, hoog kwaliteit slot, goed hout kwaliteit volledig en mooi gedompeld in de gekeuze kleur). Wat dat betreft en in vergelijk met andere zaken is de kwaliteit, prijs verhouding zeer goed.
Voor het bouwen en zolang je zorg voor een solide een waterpas basis is het self bouwen van de huis volgens de handleiding heel makkelijk en prettig om te doen. De fundamenten balken zijn all in verstek gezaagd waardoor geen zorgen er is om een perfect vierkant te krijgen.

Wat ook geweldig is, is de after sales die heel vriendelijk en bereid zijn om te ondersteunen met eventuele vragen of dingen die nodig kunnen zijn. Tijdens de levering miss ik de staalplaten en naar een belletje werd het gelijk opgelost. Een tuinhuis is niet iets dat je vaak koopt maar ik zou zeker naar jullie terug komen.
Hier hebben jullie een zeer tevreden klant!

5. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw review te plaatsen. We wensen u nog lang en veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Blokhutwinkel is een betrouwbare partij…

Blokhutwinkel is een betrouwbare partij en komt zijn afspraken na. Er wordt echt vakwerk geleverd, de communicatie is zeer goed en zij denken goed mee aan mogelijkheden en oplossingen. Ik kan iedereen blokhutwinkel aanbevelen!

30. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. We wensen u nog heel veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Blokhutwinkel is een TOP-bedrijf !

Blokhutwinkel is een TOP-bedrijf !
Komen hun afspraken na, communiceren goed, geven goede duidelijke info, dat b.v. de fundering goed waterpas moet liggen, staanders 5cm over de fundering vrij moeten komen etc etc.
Vorig jaar het tuinhuis al besteld en gisteren is deze geplaatst.
Montageploeg was 100% professioneel, en voor zo’n groot tuinhuis in 1 dag geplaatst.
Echt TOP, bedankt mannen.

29. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en met onze medewerkers. We waarderen uw terugkoppeling. Heel veel plezier van uw aankoop gewenst. Team Blokhutwinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Nog steeds tevreden na 10 jaar!

Wij hebben onze blokhut zo’n 10 jaar geleden gekocht. Elke ochtend is het een feestje om de tuin in te kijken en de blokhut te zien staan. Het voelt een beetje als vakantie in eigen tuin, zeg ik altijd. We hebben een blokhut met veranda en daarbij luiken, een deur in het midden en planten bakken ervoor. Deze is nu niet meer te koop, maar we zijn nog steeds zeer tevreden en ik wilde dit even delen.

10. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw reactie, wij waarderen uw mening enorm. We wensen u nog lang plezier van uw aankoop. Team Blokhutwinkel.nl

Saanut 5/5 tähteä

Wij als Brabander zijn erg tevreden van…

Wij als Brabander zijn erg tevreden van aankoop tot levering kwaliteit en communicatie. De moeite waard om van brabant naar Zutphen te gaan om daar een mooie blokhut te kopen.

29. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw bericht, daar zijn we erg blij mee. We wensen u nog lang plezier van uw aankoop. Bij vragen of opmerkingen bent u uiteraard welkom bij ons in Zutphen, bellen mag natuurlijk ook. Vriendelijke groet, team Blokhutwinkel.nl

Saanut 3/5 tähteä

Redelijk tevreden

Niet geheel tevreden met de overkapping. Geïmpregneerd hout gekocht en dit hout krimpt enorm waardoor de timmerman regelmatig terug moet komen om het op te lossen. Er ontstaan vaak kieren.
Blokhutwinkel doet verder wel alles om een goeie service te bieden, sturen iemand langs om de hut te bekijken.

Weet dat als je geïmpregneerd koopt dat het nog 8 a 9cm gaat zakken aan alle kanten en hierdoor scheef kan gaan staan.

25. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling, wij waarderen dat erg. Inderdaad zit er in geïmpregneerd hout best veel werking. We wensen u in elk geval nog heel veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet Blokhutwinkel.nl

Alles helemaal naar wens gemaakt,

Alles helemaal naar wens gemaakt,
Super aardige gasten die weten wat zij doen.
In 1 woord top

25. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw fijne reactie, we wensen u nog heel lang plezier van uw aankoop. Team Blokhutwinkel.nl

Overkapping Outback

Wij hebben een overkapping gekocht. Zij geven een goede service en denken met je mee. Het pakket is snel en meer dan compleet afgeleverd. Snel antwoord op technische vragen. Zeer tevreden, Prima bedrijf!

11. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor Uw review, we wensen u uiteraard nog heel veel plezier van uw overkapping. Hartelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Een tevreden klant.

Tijdens een rondrit langs blokhutwinkels kwamen we uiteindelijk bij de Blokhutwinkel in Zutphen terecht. We werden vriendelijk geholpen en kozen voor de blokhut Richmond. Omdat de blokhut bij onze chalet geplaatst werd, gaven we aan dat we graag wilden dat hij in de meivakantie geplaatst zou worden. Hoewel dat later toch moeilijk leek, werd de blokhut uiteindelijk zeer deskundig door monteur Pieter en zijn hulp zelfs in het paasweekend geplaatst (in een halve dag). Wij zijn er heel tevreden mee!
Groeten familie Stokkers

25. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Beste familie Stokkers, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We wensen jullie uiteraard nog heel veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Perfect service , mooi resultaat

Mooi tuinhuis , en een ontzettend klantgericht bedrijf. Heel flexibel en meedenkend! Meer dan tevreden!

22. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw positieve review, we wensen u nog veel plezier van uw aankoop. Vriendelijke groet, Blokhutwinkel.nl

Prettige communicatie

Prettige communicatie, goed bereikbaar, ze denken mee, acceptabele prijzen en snelle levering. Wij zijn erg tevreden over onze veranda!

Vastaus yritykseltä Blokhutwinkel

Hartelijk dank voor uw reactie, uiteraard hopen we dat u nog lang veel plezier heeft van uw aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Bij Blokhutwinkel een overkapping…

Bij Blokhutwinkel een overkapping besteld.
De levering was prefect. Geheel volgens planning.
Ook de instructie omschrijving was makkelijk.
Er staat bij ons een mooie degelijke overkapping waar wij tros op zijn.
Groet uit het mooie Vaassen,
GK

Saanut 5/5 tähteä

we zijn zeer goed geholpen en uiterst…

we zijn zeer goed geholpen en uiterst tevreden over de levering, plaatsing en het eindresultaat.

dank jullie wel!

Saanut 2/5 tähteä

BELANGRIJK !!!!!!!

WAARSCHUWING: DE TUINHUIZEN WORDEN NIET VASTGEHECHT AAN DE FUNDERINGEN EN BIJ KEUZE PLAT DAK HEB JE BIJ REGEN EEN GRATIS ZWEMBAD OP JOUW DAK.... !!!!

9. huhtikuuta 2022

Geachte heer Demeulemeester,

We danken u voor de tijd die u heeft genomen om uw review te schrijven.

Uit onze mailwisseling komt naar voren dat uw tuinhuis door de storm van de betonband is geschoten.
Onze meegeleverde funderingsbalk zit nog gewoon goed onder de blokhut.
Tuinhuizen worden altijd los op de bestrating geplaatst tenzij van tevoren anders met u besproken. Dan nog is het bij storm geen enkele garantie.

Wij hebben u toen aangegeven dit te melden bij uw verzekering omdat dit onder stormschade valt maar u wilde daar niet in meegaan, u gaf zelfs aan dat er geen storm geweest was.
De storm van februari was echter wel 1 van de zwaarste in de afgelopen 50 jaar. We vinden het dan een beetje flauw om te beweren dat het geen storm was.

Het is bij tuinhuizen met een plat dak heel normaal dat er wat water op blijft staan, ze worden nagenoeg waterpas geplaatst dus is dit logisch.
Dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit en levensduur. Het EPDM gaat levenslang mee.

Nogmaals spijtig dat u ons een 2 sterren review geeft maar dat blijft uiteraard uw goed recht.

Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen ondervinden neemt u dan gerust contact met ons op.

Saanut 4/5 tähteä

Value for Money

Zeer tevreden over geleverde blokhut + de installatie van het geheel.
Ook het offerte traject is naar alle tevredenheid verlopen.

Value for Money

7. huhtikuuta 2022

Blokhutwinkel.nl.......zeker een aanrader!

Onze veranda met bijbehorend schuurtje is bijna af, alleen de dakbedekking nog. Dit moet even op zich wachten i.v.m. het slechte weer. Maar wat er nu staat........in 1 woord prachtig! Blokhutwinkel.nl is zeker een aanrader.....een hele mooie veranda voor een zeer mooie prijs! Ook de monteur, Michael, die wij hadden, zeer harde en snelle werker en wist wat hij deed en waarover hij het had. Ook hebben ze een mooie showroom in Zutphen, zeker de moeite waard om naartoe te gaan, ook al woon je aan de andere kant van het land... zoals wij. Laat het mooie weer maar komen, wij gaan zeker weten heel veel plezier hebben met onze mooie veranda!

6. huhtikuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Goede service vóór en na levering

Blokhut heeft een ruim assortiment en goede begeleiding bij ontwerp en aankoop. Door de marktomstandigheden was mijn blokhut later klaar, in de winter. Zonder kosten is de levering 3 maanden uitgesteld, zodat bij gunstig weer gebouwd kon worden.

Ook tijdens de bouw was blokhutwinkel gemakkelijk bereikbaar, ook op zaterdag, en werd er snel op mail gereageerd.

De kwaliteit van het geleverde tuinhuis is zeer goed, de bouw voor een amateur goed te doen

25. maaliskuuta 2022

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin