Blokhus Fiskerestaurant Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,3

Vi har været på besøg ved jer 2 gange i år først gang til en frokost og nu her til aften. Begge gange er vi blevet modtaget af et venligt og hjælpsomt personale intet og sætte finger på her.... Näytä lisää

Var oppe og spise aftenbuffet ved Blokhus Fiskerestaurant, rigtig lækker buffet med mange retter og vælge imellem, alt var velsmagende og lækkert, sluttede af med frugt, kage og en super lækker æblek... Näytä lisää

Jeg var på Blokhus fiskerestaurant med mine veninder og det var absolut en skuffende oplevelse og jeg vil aldrig komme igen. Aldrig! Over halvdelen af muslingerne var lukkede og sovsen, som var ren... Näytä lisää

Umiddelbart satses der mere på kvantitet end kvalitet. Mange mennesker, for lidt plads ved buffet bordet. Man kunne knap nok komme forbi. Synd at de bruger så fine råvarer, og så skamkoger både jomfr... Näytä lisää

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe anbefaling

Virkelig en dejlig aften. Man følte sig velkommen fra start. Der var en dejlig stemning. Maden i buffeten var virkelig lækker. De stegte sild var de bedste stegte sild jeg har fået. Og den italiensk inspirerede Sushi.
Virkelig value for pengene.
Kæmpe anbefaling og jeg kommer gerne en anden gang.

21. kesäkuuta 2025

Fantastisk oplevelse

Hej vi var der 6-6-25 vi havde en fantastisk oplevelse maden var perfekt og servicen var i top rigtig sød personale. Kommer snart igen

6. kesäkuuta 2025

Virkelig god mad

Virkelig god mad, og det bedste er personalet, der bliver spurgt ind til om alt er som det skal være, op til flere gange, og smil på personalet, kan varmt anbefales

29. toukokuuta 2025

Et sted du har lyst til at besøge igen

Vi havde i dag bestilt bord til frokost buffet og blev straks ved ankomsten vist rundt til buffet med forretter, varm buffet og dessert buffet. På denne restaurant er service i top og man kan tydeligt mærke at personalet og køkkenet har et godt samarbejde og kan lide at være der. Maden var SÅ lækker, og vi kunne knap rokke med ørerne da vi var færdige 😂
Her kommer vi helt sikkert igen!!
Mvh. Dorthe og Sanny

12. huhtikuuta 2025

Super Restaurant

Super Restaurant. Wir wurden nicht enttäuscht. Super leckeres Buffet , was das Herz begehrt . Besonders das kalte Buffet der Hammer .
Wir waren Mittags, als auch Abends da . Mittags gab es leider kein Buffet, was verständlich war , da fast keine Gäste da waren um die Jahreszeit.
Das gesamte Personal überaus freundlich und zuvorkommend und sehr sehr bemüht.
Wir kommen auf alle Fälle wieder , wird jetzt ein MUSS wenn wir wieder da sind .

7. marraskuuta 2024

Lille og kedeligt udvalg - dyrt!

Det der er er ok - lidt kedeligt og underkrydret. Prisen er høj ift. det lille udvalg de har af fiskeretter der ikke blot er diverse sild, kolde anretninger af laks mm. Vi manglede fiskeretter der faktisk var tilberedte og spændende og også grøntsager hertil, fx asparges, spændende friske salater. Det ville også klæde den kolde buffet med flere dips til skalrejer og jomfruhummere; fx aioli, pesto eller lignende. Prisen er høj! Vi kører hellere til Sæby efter en meget større og mere spændende og varieret fiskebuffet der endda koster mindre.

15. lokakuuta 2024

Dejlig oplevelse👍

Dejlig oplevelse👍

Lækker -varieret buffet, med alt hvad hjertet kan kan begære af fisk - kød - tilbehør og desserter.
Super betjening og hyggelige omgivelser👏
Kan kun anbefales.

13. lokakuuta 2024

En rigtig fin fiskebuffet med noget for…

En rigtig fin fiskebuffet med noget for enhver smag. Det er svært at vælge hvad man skal undvære, for der er mange gode sager, man gerne vil smage.
Nogle af mine favoritter var stegt ål, krabbedeller - og så en super lækker fiskesuppe, som jeg måtte besøge som mellemret et par gange.
Børnene havde en fest med chokoladefontænen og legerummet.

4. lokakuuta 2024

På det jævne, ikke pengene værd

Umiddelbart satses der mere på kvantitet end kvalitet.
Mange mennesker, for lidt plads ved buffet bordet. Man kunne knap nok komme forbi. Synd at de bruger så fine råvarer, og så skamkoger både jomfruhummer og pil selv rejer. Det var faktisk umuligt at få en hel hummerhale ud af 5 jomfruhummere. Flinke unge mennesker til at rydde de brugte tallerkner

23. heinäkuuta 2024

En fin familierestaurant og god service

Vi fik fiskebuffet: flinkt og serviceminded personale, dejlig mad med et stort udvalg inkl. kødalternativ og gode lokaler til en familiefest.
Helt klart et sted vi har lyst til at komme tilbage til.
Og så er det ikke dyrt set i lyset af det er fiskeretter.

Jeg giver hermed stedet min anbefaling.

20. heinäkuuta 2024