Saanut 1/5 tähteä

The product we received is nothing like what we ordered, except for the color. Not only the quality is very poor, but they sent us something completely different just to get our money. Neither the bra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vanuit Nederland artikel besteld en werd ook direct verzonden. Echter bleef het pakket hangen bij de Belgische posterijen, waar Blabloom dus niets aan kon doen. Omdat het bestelde voor een verjaardag... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik volgde een kolfconsult bij blabloom, bij lactatiekundige Elisa. Er werd uitgebreid de tijd genomen om naar mijn bevallings- en borstvoedingsverhaal te luisteren. Vervolgens kreeg ik de kans om twee... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastenvaatekauppa
  3. Kylpyhuonetarvikeliike
  4. Keittiötarvikkeet
  5. Hygieniatuotteet

Yrityksen kirjoittama

Blabloom is een uniek concept met een webshop en winkel voor iedereen die bewust duurzame keuzes wil maken. We bieden een uitgebreid assortiment voor een praktische, gezonde en duurzame levensstijl en zijn expert in producten voor baby’s en kinderen.

3,3

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Bestelling van geboortelijst

Bestelling van geboortelijst niet toegekomen. Tevergeefs naar de winkel gereden. Op beloofde nieuwe tijdstip nog steeds niet in de winkel aanwezig. Geen opvolging. Genoodzaakt om alternatief van lijst te nemen zodat ik op kraamvisite kon gaan.
Reactie winkelbediende: wij zijn enkel verantwoordelijk voor de winkel en dit is de verantwoordelijkheid van het magazijn. Systeem paraplu!
Hier koop ik nooit meer.

13. toukokuuta 2023

SCHANDALIG

SCHANDALIG!
Ik heb natte doekjes besteld voor mijn baby maar ze zijn al 10 dagen onderweg ! Belachelijk. Ik zal hier nooit meer kopen en ik raad jullie ook aan om dat niet te doen

16. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Blabloom

Beste Sara, jammer om je teleurstelling te lezen. Helaas is er iets misgegaan bij je bestelling, we hopen dat onze klantendienst dit goed heeft kunnen oplossen voor jou. Als er nog iets is wat we voor je kunnen doen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Vriendelijke groeten, team Blabloom.

Geweldige ervaring

Mijn zusje is zwanger en ik word tante!
Iets om enorm naar uit te kijken. Cadeau’s kopen voordat de baby er is, mét snelle service en een persoonlijke boodschap ging perfect bij blaboom.

Bedankt voor de fijne ervaring

14. lokakuuta 2022

Zeer tevreden!

Zeer goede uitleg over het kolven!

27. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Jolien, bedankt voor de review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Zeer fijne winkel

Zeer fijne winkel! Heel veel keuze aan ecologische producten.

5. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey, bedankt voor de review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Uitgebreid assortiment met mooie…

Uitgebreid assortiment met mooie producten. Alles staat heel overzichtelijk. Ook de website is heel fijn! Snelle levering en netjes verpakt

30. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Maud, bedankt voor je fijne review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Terwijl de ouders kunnen kijken is er…

Terwijl de ouders kunnen kijken is er een fantastisch mooie speelhoek waar de kinderen heel mooi kunnen spelen. Dikke pluim!!!

2. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Heidi, bedankt voor de leuke review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Wow wat een leuke overzichtelijke…

Wow wat een leuke overzichtelijke winkel. Ook heel behulpzame verkoopsters. De verzorgingshoek is heel aangenaam opgemaakt zodat de baby en de mama in alle rust van een voedingsmoment kunnen genieten
De moeite waard ❤️

1. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey, wat leuk om te lezen, dat doet ons plezier! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende begeleiding en super…

Uitstekende begeleiding en super vriendelijk personeel! En uiteraard de allermooiste spulletjes!!🤩

26. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey! Wat leuk om te lezen, bedankt. Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Supertoffe winkel met alles voor de…

Supertoffe winkel met alles voor de baby, origineel kadootje gevonden met hulp van de verkoopsters.

1. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey! Wat leuk om te lezen, tot binnenkort? ;-) Liefs, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over de klantenservice

Vanuit Nederland een borstkolf besteld. Het lukte me niet om een kortingscode in te vullen, maar de webshop was al gesloten en dit was de laatste dag om de code in te vullen. Volgende dag een mailtje gestuurd en kreeg direct een nieuwe code die een dag geldig was! Super netjes. Contact verloopt heel soepel en snel. Ik had mijn adresgegevens fout ingevuld en hier ook even een mailtje voor gestuurd. Je krijgt super snel reactie. Hopelijk bevalt de levering net zo goed... maar tot nu toe super tevreden!

5. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Roos, fijn dat je tevreden bent met de hulp van onze helpdesk. Veel plezier met je pakketje. Lieve groetjes, Team Blabloom.

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden! Meerdere orders al geplaatst en elke keer duidelijke communicatie. Ook is dit een van de weinige bedrijven waarvan ik de nieuwsbrieven met plezier lees.

28. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Kelly, wat leuk om te lezen! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Top service!

Zalige winkel waar je je steeds moet inhouden om niet nog meer mee te neen! Onze geboortelijst lag hier en de service was top!

25. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Ilka, wat leuk om te lezen! Tot binnenkort? Lieve groetjes, Team Blabloom.

Fan van Blabloom

Al jarenlang trouwe klant bij Blabloom! Prachtig duurzaam speelgoed en een uitgebreid aanbod aan ecologische artikelen. Steeds met een grondig advies en een lach. Absolute aanrader!

17. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Dankjewel voor je leuke review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Zeer mooie en bruikbare winkel

Zeer mooie en bruikbare winkel. Ook de kindjes kunnen zich goed bezighouden terwijl mama shopt.

17. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Dankjewel voor je review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Al jaren enorm tevreden!

Al jaren ben ik een enorm tevreden klant, elke bestelling van hun webshop verloopt steeds perfect. Ook in de winkel stellen ze bij Blabloom nooit teleur!

Blabloom is een aanrader op alle vlakken!

2. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Blabloom

Dag Jentel, bedankt voor je leuke review! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Super!

Super snelle levering, vriendelijke communicatie en fantastische producten!

8. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Blabloom

Hey Ailene, wat leuk om te horen! Lieve groetjes, Team Blabloom.

Saanut 5/5 tähteä

Superservice en mooi aanbod!

Wij hebben twee geboortelijsten aangelegd, bij Blabloom en bij Dreambaby (omdat Blabloom erg ver is voor ons). Het verschil in service, organisatie, vriendelijkheid,... kan niet groter zijn. Dit is echt een fantastische winkel, om dan nog maar te zwijgen over het ecologische aspect. Jammer dat er geen vestiging in de buurt is, anders stond ik elke week in jullie winkel ;) en hadden we Dreambaby helemaal niet meer nodig! Het enige minpuntje vind ik dat de website wat moeilijk is om op te zoeken (de categorieën zijn soms niet helemaal duidelijk), maar dankzij de goede zoekrobot vind ik meestal wel wat ik nodig heb. Dankjewel voor jullie hulp, advies en flexibiliteit tot hiertoe!

19. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin