Jeg er den glade ejer af flere af BIRKMONDs smukke og praktiske tasker. Den seneste kunne jeg pludselig ikke finde på hjemmesiden og skrev derfor til Manja og teamet, som hjælpende svarede tilba... Näytä lisää

Jeg har i sommer købt en lædertaske til min datter. Efter få måneder var syningerne i begge stropper ved at gå op. Da jeg reklamerede, fik jeg straks tilsendt en returlabel, så de kunne undersøge, om... Näytä lisää

Elsker min lille rygsæk fra Birkmond! Flot design og funktionelle detaljer - den rummer utroligt meget og er slidstærk trods sit bløde ydre. Super service og hurtig ekspedition - de bedste anbefalinge... Näytä lisää

Bought a bag in person when the shop existed in Aarhus, paid nearly 1,500 dkk around a year the seams (on the leather AND in the fabric pockets) came apart and the strap broke. Contacted customer serv... Näytä lisää

1. Laukku- ja matkatavaraliike

Dansk design- og lædervareproducent. Vi laver rygsække, skuldertasker, håndtasker, computertasker mv. i læder

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

God kvalitet til gode priser

God kvalitet til gode priser.
Mange klassiske varer.
Hurtig levering.
Har købt en taske til brug i hverdagen og på arbejde. Købt i august 2021 og har brugt den siden da.
Ikke sidste gang jeg handler hos Birkmond og kigger jævnligt om der skulle være noget der frister.

18. tammikuuta 2022

Købte en taske til min hustru i…

Købte en taske til min hustru i julegave, ankom hurtigt. Havde dog bestilt forkert størrelse, men efter telefonisk kontakt blev en mindre model lagt til side. Efter at have sendt retur, gik der kun 5 dage, så var den nye model ankommet og difference beløbet tilbageført.
Virkelig god service og lækker kvalitet

18. tammikuuta 2022

Tidløst design i lækkert materiale

Tidløst design i lækkert materiale - jeg er mega glad for tasken, som jeg bruger hele tiden. Den er rummelig og har også små rum. Jeg bliver aldrig træt af den! Den får tilmed en rigtig lækker patina.
Både service og hjemmeside fungerer også optimalt.

18. tammikuuta 2022

Skøn kvalitet for en virkelig god pris

Fik en Ravenna-taske i julegave 2020 - det er den dejligste taske, som kun bliver smukkere med tiden. Kort efter jeg havde fået tasken knækkede metalhægten til stroppen og der var intet problem i at få en ny strop og den blev afsendt hurtigt.
Ravenna-tasken er ikke min første Birkmondtaske og bliver bestemt heller ikke den sidste.
Med Birkmond-tasker, får man virkelig lækker kvalitet for sine penge ☺️

18. tammikuuta 2022

Gennemtænkt design og god kvalitet

Har købt flere ting hos Birkmond og er virkelig glade for dem, syntes der virkelig er tænkt over designet, har fx en arbejdstaske hvor der er plads til 15” pc og med flere praktiske rum den har så også lige 3 slags hanke, så den kan bruges til at bære i hånden, over skulderen og som crossover.

18. tammikuuta 2022

Super service og meget venlig betjening

Jeg ville gerne gi en bestemt rygsæk i gave, den var udsolgt på webshoppen. Jeg købte en anden i stedet, men fortrød samme dag.Ringede til butikken i Aarhus,hvor de havde en enkelt af den rygsæk, jeg søgte, tilbage. Mit køb på webshoppen blev annulleret uden problemer og jeg kunne hente den rygsæk, jeg gerne ville give i gave samme eftermiddag. Jeg var glad.

Hurtig levering. Fin kvalitet

Hurtig levering af en lædertaske i den lovede kvalitet.
God vejledning vedlagt omkring pleje af produktet.
Forslag til webshop; angivelse af vægt, som for nogle kan være et vigtigt parameter.

Lækker kvalitet

Har fået den fedeste skuldertaske med plads til stor laptop i julegave. Jeg er sikker på, at den bare bliver endnu federe med tiden, når den får lidt patina :-)