Birkerød Privatskole Arvostelua 5

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Fantastisk skole

Fantastisk skole! Den har den der lilleskolecharme, og den er sprængfyldt af traditioner!
Skolen gør sidt for at passe på alle eleverne og favne dem alle sammen med deres udfordringer, men også hvis de trænger til noget udfordring.

17. helmikuuta 2026

Det er en rigtig god skole

Det er en rigtig god skole
Jeg går i 8. klasse og har nogle skønne lærer og gode venner. Mine lærer gør deres arbejde godt og der er venskaber på tværs af klasserne.
Vikarene er gode og hjælpsomme så alt i alt er det en rigtig god skole.

19. elokuuta 2025

Trist - en privat løsning burde ikke forringe skolegangen

Vores søn startede i 0. Klasse på Birkerød privatskole. I 4. Klasse har vi valgt at flytte vores søn til anden skole efter flere forgæves forsøg på at indgå dialog med skolen vedr. Klassens mange vikartimer grundet massivt fravær fra flere lærere men vigtigst klassens klasselærer. Der er ingen gennemsigtighed fra ledelsen - tværtimod vælger man bevidst ikke at melde ærligt ud om episoder, sygefravær mv., i håb om at det kan ties ihjel. Stiller man sig som forældre en anelse spørgende eller kritisk overfor skolen, modtager man ublu svar fra ledelsen, hvor hænderne vaskes og ansvar fraskrives.
Jeg kan ikke anbefale Birkerød Privatskole.

18. joulukuuta 2023

Birkerød Privatskole er ikke det den giver sig ud for

Vi troede, at vi havde investeret i noget, der var lidt bedre end folkeskolen. Bortset fra 0. klasse blev det nogle utrygge år, hvor vores barn gik fra at være glad, rolig og vellidt til nærmest at krybe langs væggene.

Efter at være kommet til en anden skole, har vores barn rykket sig flere niveauer fagligt i samtlige fag, og det er blevet slået fast med syvtommersøm, at Birkerød Privatskoles vurderinger har været helt fejlagtige.

Et eksempel på (matematik)lærer-adfærd på Birkerød Privatskole: Det er bamsedag i 2. klasse. Vores barn kommer som den første ind i klassen og lægger sin bamse på bordet. Jeg står på det tilstødende toilet. Pludselig tordner læreren: "Kan du så få den bamse væk fra bordet." Jeg træder ind i rummet. Nu siger læreren: "Neej, hvor er det en sød bamse. Har den et navn?" Den pågældende lærer var konstant på nakken af vores barn, som stadigvæk har men efter det.

Til sammenligning får nogle børn lov til at gøre ret grove ting uden at der skrides ind. Det bliver i stedet tysset ned.

Birkerød Privatskole er ikke det, den giver sig ud for at være - OG DET ER VI BESTEMT IKKE DE ENESTE DER SYNES. Den er præget af indspisthed og manglende demokrati - og på flere områder rystende inkompetence.

Der burde være mere kontrol med privatskolerne - ikke kun ift. karakterniveau.

8. joulukuuta 2020

En rigtig god skole

Det er en rigtig god skole med gode lærere og ro i klasserne. Det er "et trygt sted at være, et godt sted at lære".

Det er en osteklokke af ordentlighed i en ellers ret urolig verden. Man kan mærke, at det er en selvstyrende skole, der ikke lader sig påvirke af modefænomener og som går fri af skiftende regeringers nye påfund for grundskoler.

Eksempelvis er der kun 22 elever i klasserne og der er ikke heldagsskole, som i folkeskolen.

Vores ældste er netop gået ud af skolen, men vores yngste går der stadig.

2. joulukuuta 2020