Suverænt sted at handle, når man lige mangler et par rustfrie skruer, bolte eller andre småting. Priserne på varer i anbrud er virkelig gode. Jeg ved udmærket, hvad 200 popnitter koster hos gro... Näytä lisää

Kan virkelig anbefales. Jeg skulle finde nogle små messingskruer til nogle hængsler, og her har de bare et sindssygt godt udvalg og i mindre pakker, så man ikke skal købe 500 stk. Jeg bestilte skr... Näytä lisää

1. Grillitarvikeliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Gode ideer når det gælder rustfri gasgrill, rustfri gasgrill og tilbehør,stort udvalg i terrassevarmere, terrassevarmere og tilbehør, campingaz grillprogram, campingaz tilbehør, camping og tilbehør, camping og fritid, stort udvalg i gasvarmeovne, gas

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,8

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

15 min svartid kl. 21! :O

Fik svar på 15 minutter kl. 21:30... godt tilbud, stor hjælp! Tusind tak for god service. Nu glæder jeg mig bare til at modtage varerne.

Stærkt! Og vildt sortiment I fører der.

6. huhtikuuta 2021

Helt perfekt oplevelse

Helt perfekt oplevelse: bestilte fredag kl 13 og varerne leveret i Pakkeshop lørdag kl 13.
Opdagede endda en fejl ved bekræftelsesmodtagelse, som hurtigt blev rettet til efter mailudveksling.
Sælger i små mængder til fornuftige priser.
Kan klart anbefales og jeg køber gerne igen ved behov.

20. helmikuuta 2021

Kan bestemt anbefales

Kan bestemt anbefales. Super varer som ikke fås alle steder. Til rimelig priser og mulighed for at købe mindre partier. Kommer til at handle her igen.

10. marraskuuta 2020

Great Customer service

Great Customer service, whent out of there way to correct a problem as soon as possible with the product that was shipped to me. Great selection of items. would buy from them again.

26. lokakuuta 2020

fejl hurtigt rettet - Super oplevelse!

Købte nogle skruer og møtrikker i tommemål, møtrikkerne var forkerte. Jeg skrev til Birger A Handel, fik svar med det samme og lovning på erstatningsmøtrikker med hurtigpost. Dagen efter lå de i min postkasse, en ærlig fejl de rettede på bedste vis.
Fra mig skal lyde de aller bedste anbefalinger, det er ikke sidste gang jeg har handlet her.

25. maaliskuuta 2020

Fantastisk.

Fantastisk at der findes sådanne steder, ALTID super service, hurtig, effektiv ekspedition, varene er altid i orden og priserne er meget rimelige.

28. helmikuuta 2019

Absolut anbefalelsesværdigt!

Jeg har handlet her mange gange, og hver gang er det hurtigt og billigt. I går bestilte jeg nogle forskellige skruer, og opdagede først bagefter, at nogle af dem ikke stod som lagerførte. Alligevel modtog jeg dem alle sammen her mindre end et døgn efter med GLS.
Der er et kæmpe udvalg til absolut rimelige priser, og man kan købe små mængder.
Absolut anbefalelsesværdigt!

29. kesäkuuta 2018

Kæmpe udvalg - rimelige priser

Ordre behandlet til aftalt tid. Super stort udvalg i messing og rustfri. De holder aftaler og leverer til tiden. Forbedringsforslag: (måske efterhånden som virksomheden vokser) Dag til dag levering ville være dejligt :-)

10. heinäkuuta 2016

Fantastisk hurtigt!

Havde et problem her kort tid inden ferien med et kamerahylster til GoPro - efter lidt søgen på nettet faldt jeg over Birgerahandel, der lige havde den reservedel jeg manglede :-)

Fantastisk hurtigt levering, der reddede hele ferien — Tak for en god oplevelse!

22. kesäkuuta 2015

Super service

Kom to at bestille de forkerte bolte. De rettede det uden problemer.
Der er jo alle de skruer man kunne drømme sig om.
Super hurtige service. Kæmpe ros her fra

15. toukokuuta 2015

Sådan bare total iorden.

Ringede for mere information om varen. en telefonen var optaget, vupti blev selv ringet op senere. DET ER SERVICE. GODT GÅET.
Hurtigt levering små priser dejlig.

30. maaliskuuta 2014

ALT perfekt - undtaget Postdanmark

Lidt bøvl med sikkerheden via Paypal (om det er hos mig eller hos Paypal - vides ikke) for Chrome advarede om at sikkerheden var dårlig, idet alle kunne aflæse hvad jeg ville skrive! Men alle varer ankom som lovet, til billigste priser. Dog var Postdanmark service elendig - igen. Ja, de sidste 4 ud af 5 pakker har jeg aldrig fået, men i stedet i min postkasse (ved vejkanten) fået sedlen "Forsøgt afleveret". Endnu mere grotesk var sidste "forsøgt afleveret", idet jeg skulle modtage en pakke - som faktisk var et brev - med 2 stiksavsklinger, så lå der - igen igen igen igen - en seddel om at "Pakken var forgæves forsøgt afleveret". Lodret løgn, for jeg var hjemme, hvilket jeg kan bevise, da der ingen personer - heller ikke den dag - optræder på overvågningsvideoen der optager alle ved min hoveddør. Så fremover vil jeg kræve at få leveret, af alle andre end Postdanmark!

16. toukokuuta 2012

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili