Billigkoste.dk / Kappersagentur Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Super oplevelse, hjælpsomme, kom med gode råd Meget venlige og høflige, havde god tid, det var meget positivt

Bestiller 5 koste mandag over middag, de er leveret tirsdag inden middag, hvis post nord var bare 1/2 så effektive. Var i tvivl om hvilke koste jeg skulle have, ringende til billigkosten, og kan ma... Näytä lisää

Har købt en Alto / Nilfisk industrisuger og efterfølgende tilbehør over flere ordre. Alle gangene kom produkterne hurtigt og der var virkelig god service fra Billigkoste´s side (Anders Schmolke). Vil... Näytä lisää

Nem og overskuelig hjemmeside der gør det nemt at se hvad der følger med produktet og hvad man kan købe som tilbehør. Hurtig levering. Modtager varen dagen efter. Jeg lavede et fejlkøb, som blev be... Näytä lisää

1. Siivousaineet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

På billigkoste.dk kan du forvente priser, som altid ligger i bunden af markedet, professionel rådgivning og behandling, hurtig levering og et positivt personale.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

8 grunde til at jeg vil handle med "Billigkoste" igen:

1) Pris: Super pris
2) Kvalitet: Varer i højeste kvalitet.
3) Hjemmeside: a) Varer beskrivelse på hjemmeside svarede til det jeg modtog. b) Bestilling og betaling var nemt og logisk.
4) Leveringskvalitet: Antal: Modtog det antal som var bestilt.
5) Leveringsservice; fint med track and trace.
6) Leveringshastighed: extrem hurtig levering.
7) Emballage: Varerne nåde frem uden beskadigelser.
8) Carriervalg: Postdk overholdt leveringsaftaler.

10. lokakuuta 2015

Overlegen service

Ualmindelig hurtig forsendelse. De korrekte fem bestilte varer ankom med tre forsendelser over tre dage, den første allerede mindre end 24 timer efter bestilling. Keep it up!

11. syyskuuta 2015

God service

Fik en pakke tilsendt på baggrund af en misforståelse mellem os og Billigkoste. Returneret uden problemer og med god service.
Vi kan sagtens anbefale Billikoste.

15. elokuuta 2015

Forventningsfuld.

Checkkede Billigkoste ud på en søndag. Det jeg ønskede var ikke i varesortimentet, men det løser firmaet på en super måde..med deres stykliste. Jeg skrive til firmaet, de besvarer promte om mandagen, med links til mine ønsket varer. Nu har jeg bestilt, varen er sendt og jeg håber at modtage pakken idag eller i morgen. Jeg startede søndag og idag er det torsdag...Dét ka' vi li' (-:

13. elokuuta 2015

Hurtig ekspedition :-)

Enkel, hurtig og effektiv netbutik :-)

Et lille "men"... Syntes at det er lidt usmageligt at man som kunde kun bliver opfordret til at benytte Trustpilot, hvis man har en positiv oplevelse - ellers bedes man henvende sig til deres kundeservice......

4. elokuuta 2015

Hurtigt og pålideligt

Mine varer blev leveret dag-til-dag, intet at udsætte her. "Håndterings/pakkegebyret" på kr, 40,- er dog lidt pebret, og kommer til at udgøre en ret stor procentdel af bestillingen hvis denne ikke er så stor.

15. heinäkuuta 2015

God oplevelse

Nemt og bekvemt. God info undervejs.
En enkelt artikel var pludselig i retsorder men de have styr på hvornår den blev leveret og den kom inden for dette vindue.

Kan anbefales !

22. kesäkuuta 2015

Super

Hurtig svar og hurtig betjening. Jeg havde svar på to min. Så bestilte jeg min vare og næste dag var den der. Den bedste betjening jeg har oplevet.

24. toukokuuta 2015

Tilfreds!

Nemt at bestille og på trods af leveringsvanskelighed fra producentens side (Nilfisk), så har jeg fået super fin støvsuger (Nilfisk) og oplevet rigtig GOD kundeservice! Kan varmt anbefale virksomheden!!!

10. huhtikuuta 2015

Fin og hurtig service

Har for første gang handlet med Billigkoste, da jeg stod og skulle bruge en vådsuger. Varen blev afsendt samme dag som jeg bestilte den og kom med fragtmanden dagen efter. Inden jeg bestlte ringede jeg for at høre lidt nærmere om en Nilfisk og fik en meget flink pige i telefonen. Det er et sted jeg handler igen.

18. helmikuuta 2015