Gensende pakken
Jeg bestilte pokalerne i god tid, men fik dem aldrig til afhentning af Post Nord. Pakken endte med at blive sendt retur, men Billigepokaler var så flinke at sende den igen.
De nåede at komme frem inden jeg skulle bruge dem
Sportspræmier med gravering - Køb jeres pokaler, medaljer, statuetter, bægre og andre sportspræmier online til faste lave priser - Hurtig levering!
De nåede at komme frem inden jeg skulle bruge dem
Vildt hurtig levering!
Bestilte 8 medaljer med gravering torsdag eftermiddag og kunne hente dem i pakkeshoppen dagen efter kl. 14.
Kæmpe anbefaling herfra - medaljerne er mega flotte og til en super skarp pris.
Jeg skulle bruge 4 pokalen, 2x2 stk. Jeg fandt mine på denne side og bestilte dem. Jeg havde også bestilt 3 linjer tekst pr. pokal.
Det kom med posten dagen efter!
Meget tilfreds og bruger dem igen næste gang.
Jeg bestilte en søndag aften og den var i en pakkeshop om tirsdagen, med indgravering. Det er også rigtig god kvalitet til prisen
Skulle bruge tre mindre trofæer til en fest. Gode pris, flot indgraveret og mega hurtig levering.
Produktet oversteg alle mine forventninger. Billige priser og lynhurtig levering. Kan på det varmeste anbefales .
Super fin pokal. Indgravering er også super godt lavet, og pokalen er klart flottere end hvad jeg havde forventet - særligt til den billige pris 🏆
Fantastisk service. Fik min levering indenfor halvande døgn, tak for en god service og hurtig levering!
Bestilte 7 Oscar statuetter MED INDGRAVERINGER omkring klokken 16.30 og allerede dagen efter klokken 12 stod de hos mig. Det synes jeg der er en fantastisk oplevelse, det er sjældent man oplever dette hos danske websider. Deraf de 5 stjerner.
Jeg vil klart anbefale andre at handle hos billigepokale.
Høj femmer herfra. :-)
Tak til Billigepokaler.dk for en vanvittig lækker vare, suveræne priser og ikke mindst; lynhurtig levering.
Jeg bestilte 8 pokaler mandag og modtog dem i dag. MED graveringer!
Meget tilfreds kunde :-)
Det eneste jeg vil påpege er fragtprisen, men når nu pokalerne i sig selv er så billige, så ændrer det ikke på min karakter :-)
Vi ses igen en anden gang!
Hurtig levering og produkt svarende helt til beskrivelsen.
Har flere gange bestilt herfra, og de har aldrig skuffet! Kundeservice som mange kunne lærer af.
Virkelig god oplevelse!
Bestilte 4 sokkelskilte med gravering torsdag aften - lørdag morgen blev de leveret med posten. Thumbs up her fra.
Jeg kontaktede dem tirsdag kl. 18 om aften, efter lukketid. Jeg forventede ikke at der var nogen der ville tage telefonen, men de gik og pakkede, så den blev taget. Det var en super god service.
Jeg skulle bruge en pokal med gravering hurtigt, og de lovede mig at den kunne blive leveret senest fredag, men modtog den torsdag, dette var også en super god service.
Kan varmt anbefale denne hjemmeside.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.