Schaufuss Cykler ApS Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Ikke en særlig god oplevelse håber jeg høre noget. Fra dem i løbet af idag har ingen bestilling fået bekræftelse på mail de ind taler mig en tale besked om af den vare er udsolgt om jeg vil en. Anden... Näytä lisää

Elendig arrogant og respektløs. En ladcykel købt i butik fik en skade . Efter 2 måneder er der intet sket. Det har ikke engang set på cyklen eller skaffet overblik på omfang eller pris på reperatio... Näytä lisää

Løber fra aftale! Havde placeret en ordre som er bekræftet af Schaufuss cykler og endda med oplysning om leveringsdato. I dag lørdag oplyser de så, at ordren er annulleret og cyklen er solgt t... Näytä lisää

Jeg bestilte to trøjer, et sæt overtræk til cykel sko, samt et stativ. Trøjerne fik jeg ikke, stativet var brugt, der manglede også nylon dupper på to at benene, som også var ridsede, men overtræk... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

En butik med 25 år på bagen. I al den tid har vores mål været at levere den bedste service og til den bedste pris. Vores personale har alle interesse for cykelsporten og cykler derfor også mange km på det materiale, som vi sælger. derfor kan du til enhver tid få kyndig vejlledning. Vi glæder os til at betjene dig :)

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ingen forbehold

Fornuftig pris. Hurtig og effektiv ekspedition. God kommunikation.

5. toukokuuta 2017

Vastaus yritykseltä Schaufuss Cykler ApS

Mange tak, for de fine ord :-)

Min kone var inde for og afleverer en …

Min kone var inde for og afleverer en baghjul til min cykel der skulle lappes i tirsdags hun fik og vide at den kunne hun afhente torsdag efter kl 16!?

Det var så mig selv der afhentede hjulet og da jeg skulle betale fik jeg en laaang søforklaring om at de havde skiftet slangen istedet for og lappe den. For som snakke chatollen sagde at deres branche forening anbefalede at de ikke skulle lappe cykler mere pga. Giftige dampe?? Hallo butikken sælger endda selv lappe grej ?? Jeg er dybt rystet over og skulle betale 150kr for en lapning som har taget 2 dage også iøvrigt slet ikke var lavet som aftalt.... det er lige før at man skal få det hele på skrift inden man får lavet noget der. En ting er sikkert det er ren dovenskab at de ikke har lappet hjulet istedet for.

Din undskyldning er hermed modtaget Henrik og mange tak for gavekortet på 200kr som jeg modtog med posten👍😀 du har en glad og tilfreds kunde som kommer forbi og handler igen 👍

20. huhtikuuta 2017

Vastaus yritykseltä Schaufuss Cykler ApS

Hej Brian. Tak for din anmeldelse, som giver os muligheden for at forbedre os. Jeg er naturligvis ked af at du skulle få denne oplevelse, hvilket bestemt ikke er det vi er kendt for. Vi har i mere end 25 år levet af at levere høj kvalitet og god kundeservice. Men engang imellem sker der misforståelser, som udmønter sig I, at du som kunde ikke føler sig godt behandlet. Som en lille forklaring på hændelsen, så overdragede vi d. 01-03-2017 vores værksted til vores tidligere værkstedschef, som herefter skulle drive værkstedet som en selvstændig virksomhed. Lige før Påske informerede han mig så om at han ikke ønskede at fortsætte og stoppede derfor med det samme. Dette gav naturligvis en vis udfordring. Bla. i lidt længere leveringstid på reparationerne i det første stykke tid. Normalt ville et slangeskifte som dit, i de fleste tilfælde blive lavet med det samme, da du jo kommer med et løst hjul. Mht. at lappe cykler, så handler det ikke om "dovenskab" men en bevist beslutning, som vi traf for flere år siden. Vi skifter slangen til en fast pris. Istedet for, at du som kunde betaler kr. 75,- for en lapning, så betaler du lidt mere, men har så tilgengæld en ny frisk slange i hjulet. Misforståelsen opstår, da du ikke får dette oplyst ved indleveringen, men tror der er tale om en lapning. Hele misæren kan jeg kun stærkt beklage og så forsøge at gøre det godt igen. Hvis du vil ulejlige dig med at kontakte mig på telefon 22495574 eller på min mail bossen@billigecykler.dk , så jeg kunne få muligheden for at gøre skaden god igen. Vælger du ikke at kontakte mig, så har du min hermed uforbeholdne undskyldning for hændelsen. De bedste Hilsner Henrik Schaufuss

Bestilte sadel til tilbudspris

Bestilte sadel til tilbudspris, som skulle være på lager, men det viste sig, at det var den desværre ikke alligevel. Tilbød mig samme sadel i anden farve til yderligere nedsat pris - det er bare super.
Hurtig levering og venlig og kompetent håndtering.

12. huhtikuuta 2017

Dårlig information og endnu dårligere service

For knap 3 år siden købte jeg en Raleigh elcykel i deres fysiske butik. Jeg har selvfølgelig passet på den, altid haft den i garagen, men for 14 dage siden var batteriet på én gang DØDT. Jeg har i dag ringet ud for at spørge hvad man kan forvente af et sådant batteri. Det er åbenbart ikke ualmindeligt at batteriet afgår ved døden efter knap 3 år brug. Som en ekstra service fik jeg så at vide at de ALTID fortalte deres kunder om den rigtige behandling af et cykelbatteri, men at kunden som regel ikke huskede noget om denne vejledning. Det vil så sige at både jeg og min mand som var med da cyklen blev indkøbt allerede for 3 år siden havde en snert demens.... der er nemlig ikke nogen af os som hørte denne vejledning. Men som jeg også fik at vide i dag, det er jo også derfor man skal orientere sig på nettet inden et køb. HMmm.... så meget for den indstilling at handle (og støtte) en fysisk butik.

13. helmikuuta 2017

Generelt god service, manglede kun få oplysninger

Jeg købte en mtb via webshop, for at kunne returnere den da det var til fødselsdagsgave, jeg afhentede den hos Schaufuss Cykler, da jeg senere skulle have sat lås og andet tilbehør på hos en anden cykelhandler. Bliver jeg gjort opmærksom på at den ikke er lovlig, da der mangler lovpligtige reflekser. Iflg Scahufuss cykler kan de ikke vide om jeg vil have det på, men jeg fik aldrig muligheden for at tilvælge det, De bør gøre opmærksom på at det ikke er på og tilbyde en option i webshop så man kan få det på fra start

16. tammikuuta 2017

Havde bestilt låse som ikke passede til cyklerne. De ringende og sprugte om jeg ville have en anden lås.

Cyklerne blev leveret med påmonteret lås. Dejligt.

24. lokakuuta 2016

Vastaus yritykseltä Schaufuss Cykler ApS

Hej Steen. Tak for de rosende ord. Vi lever af tilfredse kunder, så dejligt med respons.