For en lille uges tid siden lavede jeg en handel med Mathias, han gik dog på ferie dagen efter, men heldigvis havde han overdraget min handel til hans kollega Mads, som hjalp med at få afsluttet han... Näytä lisää
Har lige købt en bil af Jackie. Super fin kommunikation, og meget tålmodig. Jeg tilkøbte 4 brugte vinterdæk, og fordi to af dem var meget slidte, monterede de to nye dæk uden ekstra beregning. Eller s... Näytä lisää
Vi var på udkig efter en ny bil og har set på meget forskelligt. Men da vi var på besøg hos Bilgården Hostrup blev vi taget godt imod af Jackie Cheng og fik frie tøjler til at kigge og prøve lig... Näytä lisää
Efter at have besøgt andre bilforhandlere i Aalborg med den dårligste modtagelse og nul viden til at kunne besvare mine spørgsmål, fandt vi Bilgården Hostrup og mødte bilsælgeren Jackie. Det var en he... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Forside
Tanska
- www.bilgaardenhostrup.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vi har haft en helt fantastisk…
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Mads i forbindelse med køb af vores bil. Fra start til slut har servicen været i absolut topklasse.
Mads har været utrolig imødekommende, professionel og ærlig gennem hele processen. Han tog sig god tid til at besvare alle vores spørgsmål og sørgede for, at vi følte os trygge i vores beslutning. Det var tydeligt, at han virkelig går op i kundetilfredshed og ikke bare i at sælge en bil.
Hele forløbet var nemt, overskueligt og uden nogen form for pres. Vi følte os i gode hænder hele vejen igennem, og det er ikke noget, man oplever alle steder.
Vi kan varmt anbefale Mads til alle, der leder efter en bil og ønsker en service ud over det sædvanlige. Tusind tak for en rigtig god oplevelse!
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra! Vi har haft en utrolig positiv oplevelse med køb af brugt bil hos Bilgården. Særlig tak til Mads for topklasse service og hjælp til bilen. Vi er meget tilfredse!
Mads var god 👌
Køb af bil
Medarbejderen var meget behjælpelig med alle mine spørgsmål
Køb af ID 3
Der var gode muligheder og god sparring omkring valg af den rette bil for os.
Køb af ny bil
Jeg har lige opgraderet min bil til en større. De tog min min gamle bil i byt. Det var nemt og hurtigt ☺️
Det har været en virkelig god oplevelse…
Det har været en virkelig god oplevelse at handle bil her. Venlig og kompetent behandling, og der var altid en at spørge, hvis der var afklarende spørgsmål.
Der er også biler for enhver smag og god vejledning hele vejen.
Hurtig og effektiv handel
God sovice
God service, mega god handel og god stemning. Simon er god til, hans arbejde:) - vi ser frem til, at hente vores nye bil.
Vikelige god de er mega sød og…
Vikelige god de er mega sød og imødekommende og de havde tålmodighed til spørsmål
Købte en brugt bil hos den
Købte en brugt bil hos den, og snakkede med jackie cheng. Super kundeservice kan varmt anbefales
Bilgården i Hostrup
Vi hsr lige købt ny bil ved Bilgården i Hostrup. Jackie leverede et serviceniveau der ligger langt udover det sædvanlige :)
Derudover er han meget kompetent - han rådgiver med sikker hånd hele processen igennem!
Virkelig fin service
Virkelig fin service, hurtig handel hos Jackie.
Vi havde en rigtig god oplevelse med at…
Vi havde en rigtig god oplevelse med at handle med Jackie hos Bilgården Hostrup. Jackie var hele vejen igennem god til at rådgive og vejlede, og vi er meget tilfredse med forløbet.
Enorm ærlig og god oplevelse (mads)
Enorm ærlig og god oplevelse (mads)
Super professionel sælger (Mads) helt…
Super professionel sælger (Mads) helt igennem en rigtig god oplevelse at handle bil her...
Super god oplevelse med køb af elbil…
Super god oplevelse med køb af elbil her.
Vi fik æren af Jackie i hele processen, som har været yderst venlig og professionel hele vejen, som har gjort det til en tryg oplevelse for os.
Rigtig god bil til pengene, som ikke fejler det mindste.
Der var dog ret dårlig stemning hos en af de andre sælgere, da vi sagde at vi gerne ville købe bilen. Han virkede afvisende og sur. Måske fordi det ikke blev hans salg. En lidt ærgerligt oplevelse når man ligger et par hundrede tusinde.
Men det har været det eneste negative.
Rigtig fin oplevelse med behagelig og…
Rigtig fin oplevelse med behagelig og ikke "smart" sælger (Simon) :-)