Men nam de tijd om fietsen uit te leggen en om uit te proberen. Fiets is perfect (dutch-id Phantom ) Sommige technische of digitale dingen snapte ik niet helemaal en de uitleg achteraf is ook pr... Näytä lisää
Vriendelijk, vakbekwaam en hulpvaardig geholpen bij de aankoop van een nieuwe racefiets. Bikefit is onderdeel van de aankoop, wordt ook geluisterd naar wat je wensen zijn en er wordt ook wat mee ged... Näytä lisää
Tijdens een weekend-actie zo'n 6 weken terug een gebruikte e-bike gekocht. Prima fietsje, maar net voor het verlopen van de omruilgarantie ontdekte ik dat het voetje van het display gebroken was. Had... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Ons gans team van fietsliefhebbers staat zowel in onze winkel te Heist-op-den-Berg als online klaar voor onze klanten de ultieme fietservaring te laten beleven.
Lostraat 33c, 2220, Heist-op-den-Berg, Belgia
- +32(0)15 230 225
- klantenservice@bikecenter.be
- www.bikecenter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snelle service
Correct en vriendelijk telefonisch advies, snelle levering naar NL.
Wahoo Kickr
Bestelling werd snel afgerond. Alleen jammer dat het extra gratis pakket via een afzonderlijke site moet worden aangevraagd.
prima service snelle levering
prima service en snelle levering, aan te raden
snel, goede prijs
zie titel. Geen klachten. Ook goed verpakt.
Wat enigheid gehad bij retourzenden, maar dit is uiteindelijk toch netjes opgelost
De levering was erg snel en kreeg er twee handwarmers bij, wat ik erg netjes vond!
Helaas bleek ik het verkeerde besteld te hebben, waardoor het onderdeel terug kon. Helaas hadden we wat onenigheid over de retourkosten. Gelukkig zijn we hier uiteindelijk uit gekomen en is dit netjes opgelost door Bike Center.

Vastaus yritykseltä Bike Center
eenboudige efficiente website en stipte levering!
Sidi mountainbike schoenen gekocht tegen prima prijs; efficiente website, geen account oid nodig en snel geleverd. In de doos zaten nog een aantal gratis warmte-pads erbij; mooie geste!
Helemaal Super geholpen.Heel correct TOP!!!!
HEB VEEL CONTACT GEHAD PER MAILEN VEEL GEHOLPEN DOOR TIM.
Snel en correct
Doordat een betaling niet goed ging werd ik netjes gebeld vanuit Belgie, storing bij Paypal waarschijnlijk. Alles direct verzonden, had het de 2e werkdag in huis vanuit Belgie (verzending > Nederland) keurig verpakt!! Ik zeg aanrader!