Yritys on vastannut
Wij hadden een klacht over een product die bij bij BijzonderMooi hadden aangeschaft. Dit was echter geen standaard garantie-gevalletje en een kwestie van vertrouwen. Gelukkig pakt dit bedrijf dit Bijz... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruim voor de Kerst bestelde ik een pakket met wat originele kerstkadootjes. Helaas duurde de bezorging door de Kerstdrukte iets langer dan verwacht, maar uiteindelijk is het pakket in prima staat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik kocht 3 moderne, originele herinneringsgeschenkjes voor 3 kinderen die hun moeder net zijn verloren. Een houtje blokje om foto of kaart in te zetten, een vaasje om bloem in te zetten en een waxinel... Näytä lisää
Bij BijzonderMOOI* shop je online origineel (Dutch) design dat mooi, vernieuwend én betaalbaar is. Van prachtige cadeaus tot originele interieuraccessoires.
Molenstraat 18, 5691 AJ, Son en Breugel, Hollanti
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Mooie design stickers en precies goed waarvoor ik ze bedacht heb, namelijk voor op mijn laptop. Ik heb 2 dezelfde laptops, 1 prive, de ander voor werk. Zo haal ik ze niet door elkaar. Hoop dat ze ook goed in mijn tas blijven zitten. Communicatie was ook goed, snel en persoonlijk toen ik een vraag had.

Vastaus yritykseltä BijzonderMOOI
Product top and fast delivery. BUT don’t make a mistake when you order : IMPOSSIBLE TO GET YOUR REFUND MY ORDER IS: B2CEU00006902
Als je wil kopen van ‘mensen’ en niet van een ‘onpersoonlijk bedrijf’ dan is deze plek de plek.
Ik had een vraag over een product of het nog te koop was. Ik kreeg een persoonlijk bericht terug waarin ze vertelden dat ze er nog 2 op stock hadden en wilden opstellen zodra ik dit wilde.
Daarbij kwam dat ze me attendeerden op het feit dat er op dat moment een kortingscode was die ik kon gebruiken.
Zalig!
Mooi aanbod, gebruiksvriendelijke website, top klantendienst.
Ik kom terug! 😉
Leuke, mooie keus op de website. Helaas werd product incompleet geleverd en werd er pas na enkele dagen gereageerd, maar toen kwam het ontbrekende onderdeel binnen een dag. Erg mooi.
Snelle levering en producten goed verpakt. Super mooie producten, ik ben erg blij met mijn aankoop. Ook bij vragen krijg je snel en vriendelijk antwoord.
Mooie webwinkel met unieke producten. Snelle verzending.
Doet wat ze beloven; snelle levering en service. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
Mooie overzichtelijke site. Snelle levering. Tevreden klant !!
Goede en snelle levering en heldere omschrijving van producten
Heel tevreden met de gekochte spullen, mooi ingepakt en een vlotte levering!
Vlot en netjes geleverd. De producten zijn supermooi, dit keer 2 luxje vaasjes besteld, prachtig! ook mijn mail werd netjes beantwoord.
Goede info over het artikel, goed ingepakt, geen nutteloze verpakking, snellen levering.
Mijn aankoop, een vilten kerststalletje is inderdaad bijzonder mooi.
Goed contact gehad met de verkopers en de volgende dag arriveerde m'n aankoop in prima staat. Hoewel het nog lang geen kerst is, heb ik het al neergezet. Bezoekers vinden het prachtig!
Snel bezorgd en mooi en zorgvuldig de breekbare vaas ingepakt!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.