Jeg anvender kun Bettes Skincare. Hendes produkter er meget høj kvalitet og beroliger og fugter min hud dagen igennem. Særligt nu hvor jeg er i overgangsalderen, kan jeg virkelig se hvor stor en forsk... Näytä lisää
Jeg købte Glow Mask fra bettes skincare. Det er den bedste ansigtsmaske jeg nogensinde har prøvet! Efter kun én gangs brug oplevede jeg en synlig forbedring af min hud og efter flere ganges brug er mi... Näytä lisää
Bettes produkter er så lækre - har brugt beauty cream i mange år og nu spørger min 11 årige datter om hun må få sin egen beauty cream👌. Anbefaler også rens, mist og øjencreme❤️🔥. Bruger meget forsk... Näytä lisää
Bettes laver ganske simpelt de bedste produkter af alle! … de er så lækre og velduftende og er helt uden tilsætningsstoffer og duftstuffer. Hendes crem er silkeblød og føles kølende på huden, den e... Näytä lisää
Smuk og sund hud, med håndlavet økologisk hudpleje, med hjemmedyrkede urter.
Fjordvænget 14, 4700, Næstved, Tanska
- undefined
- info@bettes.net
- www.bettes.net
lækker kvalitet og hurtig levering
lækker kvalitet og hurtig levering. Drøj i brug og absolut lækker konsistens på creme og maske.
Er så overrasket over
Er så overrasket over, hvor god den og min hud elsker den.
LÆKRE produkter
LÆKRE produkter, som giver resultater samtidig med at være naturlige og blide <3 Max love
Utroligt høj kvalitet og i det hele…
Utroligt høj kvalitet og i det hele taget bare luksus❤️
De absolut lækreste produktet
De absolut lækreste produktet
Super service og utrolig hurtig levering
De bedste produkter jeg har prøvet til…
De bedste produkter jeg har prøvet til dato, som jeg modtog dagen efter jeg bestilte.
Super service.
Jeg er vild med Bettes produkter
Jeg er vild med Bettes produkter. Effektive, rene, lækre og naturlige 👏🏻
Super lækre cremer!
Fremragende produkter
Med Bettes har min hud fundet hjem til sig selv. Den er blød og fugtmættet. Før var den reaktiv ved fx kulde og varme, men nu hviler den i sig selv.
Som bonus giver Mette fra Bettes uovertruffen rådgivning om hudpleje, og jeg elsker, at hun er så dedikeret til sit naturlige projekt. Tak ❤️
Lille webshop med dejlige produkter og super service
Lille webshop med super service, hurtig levering og dejlige skønne produkter!
Professionel vejledning
Professionel vejledning
Fantastiske produkter
Hurtig levering
Jeg er kæmpe FAN🙌🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er stor tilhænger af Bettes…
Jeg er stor tilhænger af Bettes produkter. Jeg har prøvet rigtig mange økologiske produkter, men aldrig før fået så gode og effektive produkter til en så fornuftig pris. Og sikken service, den er helt uovertruffen😊 her er der virkelig tale om, at man får ‘value for money’ og mer til. Bettes produkter kan på det varmeste anbefales.
Meget imponeret over hurtig levering
Lækre produkter og uovertruffen service…
Lækre produkter og uovertruffen service da jeg modtog en pakke som desværre havde fået en hårdhændet behandling under fragten. De bedste anbefalinger herfra!
Fantastiske produkter og altid sublim…
Fantastiske produkter og altid sublim og hurtig service!