Virkelig flot lærredstryk blot på baggrund af et mobilfoto. Gode farver og til en billig penge. Ikke sidste gang vi prøver at bestille her 👍🏻. Bestilte søndag aften og kunne hente varen i pakkesho... Näytä lisää
Modtog et rigtig fint og skarpt Alu fine art 75x50 cm. Da den blå beskyttelsesfilm skulle afmonteres fulgte noget af det klare cover lag desværre med. Kontaktede kundeservice og efter 2 mails, var... Näytä lisää
Flot kvalitet på det fotobillede vi bestilte. Hurtig levering. Vi benyttede det tilbud der var kørende på tidspunktet og prisen var derfor rigtig fin. Vil bestemt holde øje med nye tilbud og benytte b... Näytä lisää
Virkelig flot fotolærred, knivskarpt på trods af egen redigering af billedet, som var taget med mobiltelefon og videresendt til PC mm. Og super fin pris. Oversteg langt vores forventninger, så vi komm... Näytä lisää
I forbindelse med udarbejdelsen af vores print på lærred, fokuserer vi på den i øjeblikket mest moderne og effektive print-teknologi. Denne innovative, udskrivning med høj opløsning resulterer i en imponerende kvalitet. Vi trykker udelukkende med HP Latex-blæk, som sikrer fremragende farver og maksimal farveægthed.
Am Gleisdreieck 5, 50823, Köln, Saksa
- +49 (0)180 5 226827
- info@bestcanvas.dk
- www.bestcanvas.dk
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
En fornøjelse at handle med
En fornøjelse at handle med, god kvalitet, og hurtig levering.
Flot arbejde
Helt vildt flotte billeder på lærred🤩…
Helt vildt flotte billeder på lærred🤩 Nemt at bestille, super kvalitet og hurtig levering. Bestiller helt sikkert igen🥰
God kvalitet på bestilte produkter ift…
God kvalitet på bestilte produkter ift farver og skarphed. Flot håndværk.
Flot resultat
Flot resultat
Meget tilfreds med det modtagne
Virkelig flot lærredstryk blot på…
Bestilte søndag aften og kunne hente varen i pakkeshop fredag forsvarligt indpakket. Nem arbejdsgang at uploade og bestille. Anbefales herfra 5x ⭐️
Hurtig og præcis som aftalt.
Hurtig og præcis som aftalt.
Et virkelig flot resultat og hurtig…
Et virkelig flot resultat og hurtig levering. Næste bestilling er snart på vej
Super fint billede
Super fint billede, levede fuldt ud op til forventningerne.
Rigtig god pris 👍🏻
God kvalitet
God kvalitet - forholdsvis kort leveringstid 👍
De bestilte varer svaret til…
De bestilte varer svaret til forventninger og pris
Jeg kunne lide alt
Jeg kunne lide alt, meget flot billede. God kvalitet.
Altid god kvalitet
Jeg har efterhånden fået lavet en del digitale fotos om til trykte billeder, og resultatet er hver gang imponerende. Farverne står flot og levende, kvaliteten er i top, og leveringen er altid hurtig. Det er en fornøjelse at pakke billederne ud – jeg er virkelig tilfreds og bestiller gerne igen.