Bra dialog och uppdatering kring…
Bra dialog och uppdatering kring arbetet. Snabb återkoppling vid frågor och arbetet utfört enligt överenskommelse/tidsplan. Rekommenderar verkligen detta företag!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Det här företaget är inte seriöst, de dök inte upp, vi var tvungna att ringa dem och påminna om vår bokade tid. Inte heller hade på rätt sätt skickat kallelse till byggentreprenören som borde ha varit på plats, så denne dök då inte heller upp. Besiktningen som utfördes var inte linje med den offert vi fått. Allt kollades på väldigt ytlig, vi betalade 10.000sek för en 20 minuters rundvandring av huset. Besiktningsmannen frågade oss om vi hade hittat några fel med olika rum/funktioner i huset men eftersom vi sa nej så kollade han inte vidare, men vi är inte experter! Vi tar ju in företaget för att undersöka detta åt oss, då vi själva inte kan upptäcka alla potentiella fel.

Vastaus yritykseltä Besiktagruppen
Bristfälligt köparbesiktning: Stor risk att andra oskyldiga drabbas.
Generellt upplevde jag att "besiktningsmannen"=BM snarare försökte släta över fel i stället för att leta efter dem, observera att detta var en köparbesiktning.
-Uppe på taket: Jag sjönk ner genom rutten råspont flera cm, BM ville förklara detta genom att "det var nog en äldre genomföring på platsen". Jag hittade sedan ytterligare ställen med rutten råspont.
-Invändigt: BM kontollerade inte innertaket till följd av ovan, utan jag gick själv in och hittade fuktfläckar, både inne på taket och spår efter rinnande vätska längs en vägg, fynd som BM helt missat, som jag upplever det pga sin nonchalans.
Jag har inte fått förklaring till den nonchalans och okunskap som jag upplevde vid besiktningen.

Vastaus yritykseltä Besiktagruppen
Vår Bostadsrättsförening (BRF) består av 36 parhus varav 12 stycken tvåvåningshus.
Vi köpta en ny stege som var godkänd enligt säljaren för att komma åt gavelluckan till vinden. Besiktagruppen vägrade använda den och ingen besiktning gjordes på dessa vindar.
Vi fick göra detta själva med kunniga personer inom bygg. Vindarna var i gott skick men vi var inte ackrediterade som besiktare varför det inte finns någon juridiskt hållbar besiktning för dessa vindar. Utlovade värmekamera bilder gjordes ej. Vi är ytters missnöjd med Besiktagruppen och kan inte rekommendera Besiktagruppen att utföra besiktning till BRFer.

Vastaus yritykseltä Besiktagruppen
Bra och utförlig besiktning av Anton
Bra och utförlig besiktning av Anton. Vårt nylagda tak var dessvärre förfelat. Efter samtal med takläggarna så ordna dem upp alla fel som Anton påpeka.
Rekommenderas för takbesiktning

Vastaus yritykseltä Besiktagruppen
Blufföretag. Påstår sig vara experter som bara går runt er fastighet och tar lite anteckningar. Under genomgången efter "besiktningen" kan de inte svara på en enda fråga.
Undvik och anmäl till ARN!