Saanut 4/5 tähteä

Bestilte 2 par hoka sko. Tok 14 dager fra jeg bestilte til de kom på døra. De kom i orginal eske og ser ut til å være ekte sammenlignet med hoka skoene jeg har i fra før. Ble veldig skeptisk til siden... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

SYND att jag inte kollade här innan... Beställde 2 par skor, original så ok men ett par hade fel färg. Frakt tillbaka skall betalas av mig trots att de har skickat fel. Kan bara bekräfta att de skick... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oacceptabelt. Vid kontakt med kundsupport skickas ett sk autosvar med samma text oavsett vilken fråga du ställer. Fick tillslut en adress i Frankrike att returnera varan till och fick stå för frakten... Näytä lisää

1,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

S T A Y A W A Y FROM THIS COMPANY

S T A Y A W A Y FROM THIS COMPANY!
I got the ugliest jacket I've ever seen!!!! I ordered and payed for a "genuine leather jacket" and I got a orange plastic jacket.
Tried to return it, but its impossible. Now they've probably blocked me. I get NO response on my emails.

18. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Dessa skor och företag är fejk och scamers!

Jag köpte två par skor hos dem här, det dumma av mig var att jag inte läste reviews efter att jag hade köpt dem.
Så förstod direkt av alla reviews att dem här kommer skicka skor från Kina/Taiwan, dem kommer vara stenhårda och dåliga för fötter och hud.
Dem svarade inte när jag mejlade till deras mejls, så jag gjorde den briljanta idén, när skorna kom så tog jag inte emot dem från postombudet, jag väntade tills att dem skickade tillbaka dem till leverantören som sedan skickade tillbaka dem till dessa Beryleo pajaserna, vilket resulterade i att dem returnerade köpet och jag var endast tvungen att betala en förseningsavgift hos Klarna.
Gör detta om ni vill blåsa dessa tillbaka.
Men läser ni det här innan ni gjort köpet, så avråder jag er starkt att köpa här.

1. elokuuta 2024

100% oseriösa

SYND att jag inte kollade här innan...
Beställde 2 par skor, original så ok men ett par hade fel färg. Frakt tillbaka skall betalas av mig trots att de har skickat fel. Kan bara bekräfta att de skickar samma svar om och om igen från kundtjänst. 2 gånger mellan alla korkade meddelanden om leverans har de bett om att skicka foto. Det har jag gjort 2 gånger men inget svar. Så nej, beställ ingenting från det här skitföretaget!

10. lokakuuta 2024

Bluff !!!!!

Bluff !!!!!
Jag beställde skor och när dom levererades var det fel storlek . När jag försöker maila så får jag samma autosvar
och där man inte ens svarar på problemet

20. syyskuuta 2024

Bluff företag

Som alla andra skriver, så är det ett bluff företag! Beställde skor, ej äkta, man ska själv stå för returen som är en adress i Kina!! Det verkar vara en robot som svarar på ens mail, samma svar oavsett vad man skriver! Önskar att man kunde polisanmäla detta bluff företag. Beställ INTE därifrån!

19. syyskuuta 2024

Oacceptabelt

Oacceptabelt. Vid kontakt med kundsupport skickas ett sk autosvar med samma text oavsett vilken fråga du ställer. Fick tillslut en adress i Frankrike att returnera varan till och fick stå för frakten 350kr.
Dom ville att jag skulle skicka spårningsnr när jag skickat returen. När jag skickar mail med spårnngsnummer får jag samma autosvar igen. Helt oseriöst företag som jag vill uppmana alla att inte beställa något ifrån.

1. syyskuuta 2024

Katastrof

Katastrof. Handla inte något från Beryleo. Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst. Skickar fel vara och fel färg. Returen ska skickas till Kina på egen bekostnad.

Handlade 3 par skor i augusti. endast 2 har nu kommit fram varav en är fel modell och färg, då vill deras autosvar ( kundtjänst) att jag ska bekosta returen.

10. syyskuuta 2024

Drop shop från china

Drop shop från china. Har väntat i över en månad på leverans och vill knappt veta vad som kommer fram (ifall jag ens får leverans) oseriös verksamhet

14. syyskuuta 2024

Känner mig hel lurad

Känner mig hel lurad. Ang returen fick jag först ett mail att de skulle betala tillbaka 50%. Efter några ytterligare frågor jag hade står det helt plötsligt 20%. Bluff företag, handla inte från dem.

29. elokuuta 2024

DON'T TRUST THIS COMPANY

The shoes I got were too small. I emailed customer support and they said that if I ship them back they'll reimburse me. But of course that did not happen. When I emailed them the receipt confirming that I shipped them, they switched to another language and eventually disappeared from the conversation all together.

8. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kopior och går ej att sända tillbaka…

Kopior och går ej att sända tillbaka utan att själv få betala frakten. De erbjuder 20% rabatt bara.. När jag ifrågasätter skickar de bara samma meddelande om och om igen..
Köp inte härifrån!!

7. syyskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Köp inte från detta företag!!!!

Köp inte från detta företag!!!!! Super oseriöst företag. Beställde två par skor och efter lång väntan kom dem och det ena paret var det olika storlekar på. Jag kontaktade företaget via mail och fick till svar att jag kunde få 50% tillbaka och ha varan kvar. Jag har mailat igen och sagt att vad ska jag med olika skostorlek till på ett par skor?? Inget svar har inkommit.
Jag säger bara köp på andra webbshoper i stället!!!!

28. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin