Bellyfashion.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Mooie winkel met echt hele goede hulp. Zijn erg klantvriendelijk en nemen absoluut de tijd. Geen 5 sterren omdat ze slechte reviews niet plaatsen bij hun producten op de website. Sommige producten zij... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

€ 4,00 retourkosten is echt niet meer van deze tijd. Je bent zwanger, dus alles past niet meer zoals je dat gewoonlijk gewend bent. Wanneer je dan voor elke bestelling verzendkosten en retourkosten... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Persoonlijke service gekregen na twijfels over de juiste maat. Het advies bleek zeer behulpzaam, waardoor ik de juiste maat binnenkreeg. Erg fijn, bedankt! Zeer mooi jurkje, goede kwaliteit, goede p... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De leukste zwangerschapskleding online! Altijd de nieuwste mode van mamalicious, Love2wait, Noppies en Queen mum

Hyvä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Super snelle levering, kan niet beter!

Direct na het plaatsen van de bestelling al een bevestigingsmail en kort daarna al een update over de status van mijn bestelling. De levering was echt super snel en nog eerder dan ik zelf had verwacht. Ik zal in de toekomst vast nog meer bestellen via deze site en raad het het andere mensen ook zeker aan.

25. joulukuuta 2013

Perfect

Ik bestelde vorige week een jurkje voor de feestdagen, de volgende dag had ik het in huis! Ik belde ze nog met een paar vragen maar ik ben uitstekend geholpen!

24. joulukuuta 2013

Prima slaapbh

Fijne zachte bh. Is erg prettig om in te slapen. Voor overdag wat minder omdat hij dan te weinig steun biedt.

22. joulukuuta 2013

prima en snelle service

Had apart een zwangerschapsgalajurk en twee meegroei voedingsbeha's besteld. Kort na elkaar en zonder een account te maken. Ze werden vervolgens in één pakketje twee dagen later al bezorgd. Gelukkig passen ze ook prima. Dus goede service en ook goede kwaliteit trouwens. Ik kan het aanraden.

21. joulukuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

Snel in huis en gewoon via brievenbus dus hoefde er niet voor thuis te zijn. Bij ruilen was het verschil in prijs van een paar cent geen probleem: dit verschil werd door bellyfashion betaald. Wel zo praktisch

21. joulukuuta 2013

Prima snelle service.

Eindelijk een zwangerschapsbroek gevonden met lengtemaat 36! Zoveel lange vrouwen in NL en toch zo weinig broeken die lang genoeg zijn...

15. joulukuuta 2013

Super mooi vest

Fijn vest. Erg mooie kwaliteit en kleur! Vest valt mooi soepel, ben er erg blij mee. Heb al veel positieve reacties gekregen!!

15. joulukuuta 2013
Saanut 3/5 tähteä

Belly-fashion, een prima webshop

Helaas was het bloesje beneden de kwaliteit - prijsverhouding.
Het 2de T-shirt was voor mij te groot en vond ik niet mooi.

Deze 2 ga ik volgende week retourneren.

De andere 2 zijn prima.

De levering was erg goed verzorgd.

Jammer dat ik nu wel 4 euro retourkosten moet betalen.

Hg. Wilma de Pagter

14. joulukuuta 2013
Saanut 4/5 tähteä

Goede service en goede kwaliteit!

Snelle levering van mooie producten. Ruilen en retourneren geen enkel probleem, snel en eenvoudig geregeld. Nette afhandeling, kortom: een hele fijne webshop waar ik zeker nog vaker ga bestellen!

13. joulukuuta 2013

Super

Snelle levering! Ook word je goed op de hoogte gehouden via mail.
Super service dus!

13. joulukuuta 2013

Zeer goede ervaring met BellyFashion

Voedingsbh's besteld in verschillende maten, om thuis te kunnen passen. Bh's waren volgende dag na bestelling al in huis. 2 te kleine bh's teruggestuurd. Volgende dag meteen bericht van ontvangst én geld retour ontvangen. Ik ben heel tevreden over deze vlotte afhandeling en kom zeker terug in deze webwinkel.

11. joulukuuta 2013
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin