Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Super dejlig pizza uden den sejler i…
Super dejlig pizza uden den sejler i olie og ost samt levering varm og til tiden
kedelige produkter
Jeg købte Margeritha pizza, hvor smagen afgøres af de anvendte produkter. Jeg fik kedeligt neutralt brød, tomatsovs, smagte som en billig ketchup, og osten flød oven på tomatsovsen. En kedelig oplevelse.
Pizza og løb - en fantastisk kombination
Nu har vi i BMI Løb og Motion holdt Pizza Run (halvmarathon) syv gange i samarbejde med Beder Pizzeria. Og det spiller hver gang. Mens vi løber, bager de søde mennesker i pizzeriaet pizzaer på højtryk, så de er klar til os, når vi er færdige med at løbe. Pizzaerne har høj klasse, og det er superhyggeligt, når 65 svedige løbere spiser pizza sammen, mens vi praler af vores løbetider.
Pizza nr 2 smager som en frysepizza og…
Pizza nr 2 smager som en frysepizza og ham omme bagved stod og spiste en burger mens jeg hentede min pizza den var virkelig ikk særlig god
Fantastisk
Fantastisk. Bedste pizza, jeg nogensinde har fået og super god service. Det eneste sted vi køber :)
Altid god mad
Servicemindede og dygtige kokke
Lækre pizzaer, durums, burgere mm. lavet af imødekommende og dygtige kokke på kort tid.
Kan varmt anbefales.
Tak for mange gode måltider!
Meget god mad elsker det kan klart…
Meget god mad elsker det kan klart anbefales
Forbrændt kylling
Vi var lige vendt hjem fra ferie, og da det blev noget senere end forventet, bestilte vi 2 halve grillkyllinger med pommes frites hos Beder Pizzaria .
Stor var skuffelsen, da vi afhentede varen.
Det havde intet at gøre med grill kyllinger. Det var derimod tale om en blanding af forbrændt kød og total ødelæggelse af maden. Det eneste lyspunkt var pommes friterne, som dog heller var særlig gode.