Becker i gør det godt, god kundeservice og spicelt til dig Peter. Jeg havde bestilt et par tændrør men fortrød købet og der var abselut intet at komme efter jeg skrev blot en mail til dem og sendte d... Näytä lisää

Måtte ind og lede efter en dansk virksomhed med autodele. Google søgning foreslog stort set kun udenlandske (dog med danske hjemmesidernavne). Jeg fandt hvad jeg søgte og modtog det i pakkepost dag... Näytä lisää

Bestilte viskermotor med drev, af mærket NTY. Desværre gik det i stykker næsten med det samme. Det lykkedes mig med dog med besvær og forsinkelse til jobbet, at bruge nogle dele fra det, sammen... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike
  2. Autonosien myynti

Becker sælger reservedele og meget andet til biler via webshoppen www.becker.dk, Vi har hjemme i Randers på Egegårdsvej 28 . Hvor der er mulighed for at afhente bestilte varer.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

7 t. arvostelua

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Becker.dk i gør det godt

Becker i gør det godt, god kundeservice og spicelt til dig Peter.
Jeg havde bestilt et par tændrør men fortrød købet og der var abselut intet at komme efter jeg skrev blot en mail til dem og sendte dem retur og wupti.

16. huhtikuuta 2026

Forkert produkt, besværlig service

Har ændret stjerne pga at Becker har reageret efter indlægget på Trustpilote. Pengene for den fejlagtige pære er krediteret. Tak for det 🤗. At det “kun” bliver 3 stjerner skyldes at der skulle ret mange emails og en Trustpilot anmeldse til.

Forkert produkt, ringe kundeservice.

Jeg bestiller en blinklyspære til en Fiat Grande Punto. På regningen står der Blinklys Fiat Grande Punto. Pæren passer ikke og Becker nægter at sende det korrekte produkt eller refundere pengene.

Kundeservice kan man ikke ringe til, kun emaile. Desuden nægter de at deres system kan begå en fejl - også delvom at det fremgår af regningen at pæren er til en Grande Fiat Punto.

Nb - hvis Becker begår fejl, skal man være noget ihærdig for at “få ret”. Det lykkedes i dette tilfælde 😉.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Becker

hej det er en fejl. Det beklager vi. Vi har i dag sendt pengene retur til dig.

Hvis du skal bruge en generator til en…

Hvis du skal bruge en generator til en Dacia Lodgy Diesel, på reg nr
skal du ikke købe hos backer den passer ikke og kan ikke sendes retur efter du har brugt 3 timer på at monterer den. de tager den selvfølgelig ikke retur,efter man har købt den rigtige hos Auto parts, den passede på reg nr
Ole Rasmussen 74 år 50 års erfaring med bilrep

27. maaliskuuta 2026

ALDRIG vil jeg bruge en krone der igen!!

Jeg købte engang nogle drivaksler til en Audi og fik sendt 2 stk som de mente skulle passe til min bil ud fra bilens nummerplade.
det viste sig da de blev monteret, var de for store til min bil. Jeg kontakter dem efterfølgende og vil godt sende de fejlagtigt dele sendt retur, men fordi mekanikeren har åbnet og forsøgt på montering, ville de ikke tage dem retur og jeg stod med 2 drivarme som jeg ikke kunne bruge til en skid. En rigtig træls oplevelse og ligeledes uprofessionel håndtering af Becker.
ALDRIG vil jeg bruge en krone der igen!!

17. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Becker

hej Kazim - kan se at du i 2022 har købt en drivaksel. Vi har ikke lige noget data på en samtale fra den gang og jeg ved heller ikke hvorfor du venter 4 år med at skrive en anmeldelse. Men det er korrekt, at hvis man købt noget, er det en god ide lige at sammenligne med den gamle del inden man monterer den fast på bilen. Det handler om at vi ønsker at sælge nye reservedele til vores kunder. Så hvis vi skal have noget retur fra dig, skal det helst se pænt ud.
Heldigvis leverer vi meget sjældent noget, som ikke passer og vi er meget hurtige til at hjælpe med at finde den rigtige vare i de tilfælde.

Mvh Becker

Bestilte viskermotor med drev

Bestilte viskermotor med drev, af mærket NTY.
Desværre gik det i stykker næsten med det samme.
Det lykkedes mig med dog med besvær og forsinkelse til jobbet, at bruge nogle dele fra det, sammen med dele fra det gamle drev, hvorfor ikke det hele blev sendt retur.
Men vistnok allerede dagen efter det blev returneret, der landede refundering af købet på min konto.
Det er en kundevenlig måde at håndtere en rigtig træls oplevelse på!

26. tammikuuta 2026

Dansk firma med lynhurtig levering.

Jeg fandt hvad jeg søgte og modtog det i pakkepost dagen efter.
Havde prisen matchet de udenlandske hjemmesider, havde jeg givet fem stjerner.

23. helmikuuta 2026

Fejl i systemet

Fejl i systemet, men ingen hjælp at hente.
Min mand købte for 5 måneder siden nogle reservedele gennem becker.dk. Reservedelene kom og de blev montoret på den pågældende bil de var bestilt til. Men nu er der så trukket over 3000 kr her 5 måneder efter uden at der på nogen måder er gjort opmærksom på fejl, eller taget kontakt til min mand herom. De beklager ulejligheden som det eneste. Men kontakt har de ikke taget på noget tidspunkt for min mand har ikke lagt yderligere mæke til dette. Og hørte heller intet da han i starten af denne måned bestiller nye resrervedele. Det kan fadme ikke passe at en virksomhed bare behandler kunder sådan.

19. helmikuuta 2026

hej Christina.
Betalingssystemet havde ved en fejl ikke trukket pengene fra jeres ordre. Nu er pengene trukket - godt nok senere end hvad der er almindeligt. Men det er vel rimeligt nok, at vi skal have penge for det vi har leveret. Mvh Becker

Ordre 1179240

Ordre 1179240
Kan se jeg ikke er den eneste der har problemer med dem. Sender de forkerte dele på trods af jeg har sendt ekstra mail for at sikre mig de sender de rigtige dele. Kasserne er allerede ved modtagelse ødelagte og da jeg så sender varerne retur samme dag får jeg at vide at de ikke kan returneres fordi emballagen ikke var i orden - emballage som allerede var ødelagt ved modtagelse.
Ordre nummer 1179240 fra 6/1-26 - kan naturligvis dokumenteres

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Becker

hej vi har ikke et ordrenummer der hedder 3051530 og heller ikke 1179240 - er du sikker på, at det er os du har handlet med?

Ventetid på mail lever ikke op til jeres egen norm

I skriver at i svare inden for 20 min
Ventede over 1 time på mail svar fra jer den 29 og mere end 30 min den 30 så da jeg hørte fra jer var jeg kørt da jeg ikke kunne vente på jer mere at i så der ud over vælger at være så lidt problemløser fatter man ikke men det skal jeg nok heller ikke

29. joulukuuta 2025

pris og levering i top

købte en generator til min peugeot. halv pris i forhold til andre steder. bestilte lørdag og modtog mandag morgen. kan klart anbefales

14. joulukuuta 2025

Bestilt vare

Bestilt vare, stadig i ubrudt emballage.
Personlige årsager har gjort at jeg ikke har brugt reservedelen indenfor de 14 dage (som desværre ikke passede, hvilket jeg finder ud af efter fristen).

Overskredet tidsfristen med 7 dage ifht. de 14 dages almindelig returret.

Været kunde hos dem 2-3 år.

Nægter at være behjælpelig med retur for en vare til 500 kr.

Sørgeligt

17. joulukuuta 2025

Skuffende leveringstid

De lover levering på 20 minutter, men jeg endte med at vente i 50 minutter, før jeg fik min vare. Hvis man reklamerer med så hurtig levering, bør man også kunne overholde det – eller i det mindste informere kunden om forsinkelser. Ikke tilfredsstillende oplevelse.

25. marraskuuta 2025

Dybt skuffende.

Dybt skuffende.
Købte en bagpotte, ved modtagelse er der flere buler, og ridser.
Svaret var at ingen kan se det når den er monteret.
Irrelevant når man har købt en ny vare, som bestemt ikke er i "ny stand".

Køber jo heller ikke en jakke, med fejl på indersiden, hvor "ingen ser det"

Jeg betaler hellere dobbelt pris et andet sted, for en vare som er iorden..

Anbefales ikke.

17. marraskuuta 2025

Intet levede op til forventningerne

Intet levede op til forventningerne, først laver de min ordre om, indtil jeg får overbevist dem om jeg skal have den jeg bestilte, alligevel præsenterer de at sende en forkert det var den første uge der gik med det, så skal man ved gud selv betale for returnering selv om det er deres fejl,og nok kan man få kontakt med dem men nu kun pr mail,og det er lidt op ad bakke når de i forvejen ikke helt forstår,så det havde været nemmere hvis man benyttede personlig kundekontakt , tilbagebetaling blev så en uge.
Det korte af det lange så blev det sidste gang vi brugte Becker.

27. lokakuuta 2025

Fuldstændig fantastisk kundeservice

GLS mistede min pakke men Beckers service team gav den bedste service. Der var så god kontakt fra start og til jeg til sidst fik erstattet min pakke. Det har været en så positiv oplevelse med Becker, her handler jeg helt sikkert igen og giver hermed min varmeste anbefaling 💪🏻🙏🏻

3. marraskuuta 2025

Fremragende.

Jeg har brugt becker nogle gange nu. jeg synes det er fedt med så hurtig levering, og at man kan bestille helt til kl 19 tror jeg det var. man bare kan hente det i pakkeboksen, hvis man først har tid om aften. Kæmpe thumps up herfra.

30. lokakuuta 2025