Ei vastata viesteihin ja nyt nettisivut ovat hävinneet kokonaan,älkää vaan tilatko sieltä mitään koska jos kaikki ei olekaan ok asian selvittäminen menee vaikeaksi koska ketään ei saa kiinni! Olen l... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Muuten toimi kaikki hyvin mutta tilaamani akku ei toiminut , lähettämistäni viesteistä huolimatta en ole saanut vastausta miten saisin vaihdettua toimimattoman akun.
Akkuporakoneen akun tilaaminen oli helppoa ja se saapui muutamassa päivässä. Laitoin sen vielä laturiin päiväksi ja sen jälkeen otin käyttöön. Hyvin on toiminut.
tilaukseni kanssa oli yhtiöstä riippumaton ongelma josta reklamoin myöhään. sain silti täyden hyvityksen. 10/10 toimintaa!
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
BatteryUpgrade.com provides batteries, chargers and accessoires for 200.000 different devices and brands. Since 2006, we have delivered to more than 850.000 customers worldwide
Yhteystiedot
Luchthavenweg 81 - 1.39A, 5657 EA, Eindhoven, Hollanti
- info@batteryupgrade.com
- www.batteryupgrade.com
Ei vastata viesteihin ja nyt nettisivut…
Olen lähettänyt viestejä suomeksi ja englanniksi samalla lopputuloksella eli ei vastausta..
Just right battery for my old iPhone…
Just right battery for my old iPhone SE, my favorite phone.
good work
Nopea toimitus.
Milwaukeen 9Ampeerin akku
Erittäin edullinen ostos. Hyvä kestävyysajaltaan ja nopea ladata. Ei paina turhan paljon
Akkuporakoneen akku
Toimimaton akku
Viallinen tuote
Oman tilauksen kanssa kaikki alkoi hyvin eli tilaus lähti nopeasti liikkeelle ja saapui EU:n alueelta Suomeen, ei murheita tullauksista tai veroista.
Valitettavasti tilattu akku osoittautui vialliseksi. Viallinen tässä tapauksessa tarkoittaa, että akku oli ns. kuollut ensialkuunsa. Lataaminen ei onnistu ja yleismittari näyttää pyöreät nolla Volttia.
Asiakaspalvelu vastasi nopeasti mutta alkuun oli ongelmaa saada viesti perille. Aspaa kiinnosti kuvat tuotteesta ja alkuperäisestä akusta mutta jossain kohtaa päästiin samalle sivulle ettei kyse ole yhteensopivuudesta vaan toimimattomasta akusta.
Harmaita hiuksia aiheutti, että eri henkilö kysyi samoja kuvia kolme kertaa.
Jokatapauksessa pyysin rahanpalautusta viallisen tuotteen takia. Palautuksen käsittelyä varten tuote pitää palauttaa ja mikäs siinä mutta se pitäisikin lähettää omalla kustannuksella takaisin. Tämä ei taas minulle kuluttajana käynyt.
Lopulta ei päästy yhteisymmärrykseen asiasta. Päädyin tekemään reklamaation luottokorttoyhtiöön.
PÄIVITYS: Myyjän vastauksesta uupuu maininta, etteivät korvaa lähetyskuluja kokonaisuudessaan, eivät vaikka tuote on viallinen.

Vastaus yritykseltä BatteryUpgrade 🔋
Tuote oli juuri sellainen kuin pitikin
Tuote oli juuri sellainen kuin pitikin. Tuli kohtuullisessa ajassa. Viive Suomen Postista johtuva.
akku ruohonleikkuukoneeseen
TILAUS OONISTUI HYVIN JA TULI SEMMOINEN JONKA OLIN TILANNUT. KULJETUSKIN TULI VIIKOSSA
Robomow akku
Täsmällinen, nopea toimitus
Akku toimii kuin unelma;
t. d:O)
Ei ole tullut tilaus perille koskaan…
Ei ole tullut tilaus perille koskaan ,mennyt takaisin varastoon .Eivät viitsi hoitaa asiaa ei rahoja takaisin ei mitään Satan alaarvoista toimintaa paypal hoitaa nyt asiaa. 13.06 2022 tilattu mennyt takaisin 30.06.2022. kuukauteen ei mitään kuulu
Tilaus
Tilaus, maksaminen,toimitus ja tuote sitä mitä halusinkin. Kaikki meni hyvin
BTC-AUK72NB battery (4400 mAh 11.1 V)
Helppo tilata, nopea toimitus. Suosittelen ehdottomasti.
Tilasin polkupyöränakun,sain…
Tilasin polkupyöränakun,sain toimituksen ajoissa ja akku on just niin kuin oli kerrottu.
Olen tosi tyytyväinen ja kiittolinen.
Kiitos Batteri-empire.
Valaisimen paristot
Olin kauan etsinyt valaisimeeni paristoja. Sitten laitoin hakuun mitat ja tehot.. Ja tärppäsi..
Sieltä vaan löytyi heti kuin piipun hyllyltä tarvitsemani paristot, joita tilasin pari kappaletta heti.
Paristot tulivat ja olen tyytyväinen. Tehokkus ei häviä heti parissa päivässä vaan viikon voi käyttää valaisinta liikenteessä pimeään aikaan. Suosittelen. !!
Juuri oikea tuote
Juuri oikea tuote. Parempi kuin alkuperäinen, sopii hienosti tilaansa.
Hyvä kauppa ja hyvät tuotteet!.
Hyvä ja luotettava palvelu!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.