Valgte netop batterilageret.dk da jeg skulle bruge specielt sikringerne hurtigst muligt og gerne dagen efter. Bestilte varerne mandag før kl. 8, alle lagervarer der stor klar til afsendelse samme d... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jeg havde købt 2 LED-lyskæder, men fik af forskellige grunde ikke åbnet æskerne, inden tidsfristen for returnering udløb. Desværre fandt jeg ud af, da jeg åbnede dem, at den ene kæde var defekt.... Näytä lisää
Virksomheden reagerer hurtigt og venligt og imødekommende og tillidsvækkende. OG så har de Maiken, som i den grad er god for og ved kunden. Maiken er et stort plus for kunderne og gør en tryg og vi... Näytä lisää
Kan varmt anbefale Batterilageret. Jeg troede fejlagtigt at min bil havde et "sammen-klappet" 12V Batteri og nåede at bestilte et nyt. Havde det 1½ døgn efter bestilling :-). Det viste sig dog at være... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.
Yhteystiedot
Virkevangen 48 b, 8960, Randers SØ, Tanska
- info@batterilageret.dk
- www.batterilageret.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Havde bestilt nogle semisubmersible…
Havde bestilt nogle semisubmersible pool lights, som i følge beskrivelsen var “nemme at montere”. Problemet var bare at de kunne ikke monteres, men kun sænkes. Batterilageret har åbenbart markedsført produktet forkert i beskrivelsen, men man skal selv betale og sørge for returnering af de fejlbeskrevne produkter. Dette opfatter jeg ikke som god og værdig kundeservice. Montere er ikke at sænke. Montere er at fastgøre og det kan dette produkt ikke, selvom det står i beskrivelsen.

Vastaus yritykseltä Batterilageret.dk
Hurtig, kompetent og effektiv service
Skulle bruge et forbrugsbatteri til min båd og var i tvivl om hvilken model jeg skulle vælge. Fik fremragende support på mail, bestilte fredag eftermiddag og modtog batteri mandag inden middag.
Grov fejl i mængdeangivelse
Den 10. maj d.a. skrev jeg således til Batterilageret.dk:
På hjemmesiden: På Batterilagerets hjemmeside tilbydes Knivsæt Bosch Indego med 9 Titanium belagte knive og skruer:
Specifikationer:
Materiale: Stainless Steel 420J2
Dimensioner: 49 x 19 x 1mm
Titanium belagt: Ja
Knive: 9 stk.
Jeg har netop idag åbnet en tilsvarende pakke knive modtaget fra Batterilageret.dk i maj 2025:
Ordre nummer: 548515
Kundenr: 100322078
Ordredato: 25-05-2025
I pakken var der kun 6 knive og 3 skruer!
Jeg konkluderer, at der på hjemmesiden er 2 grove fejl i mængdeangivelsen, en i overskriften og en i specifikationerne.
Med venlig hilsen JR
NU, 24 DAGE SENERE HAR JEG IKKE FÅET SVAR PÅ MIN HENVENDELSE,- OG HJEMMESIDEN LOVER STADIG 9 KNIVE I PAKKEN.
Hurtigt assistance og levering
Hurtigt assistance og levering
Def batteri
Kan se det de andre skriver, er det samme som jeg har oplevet

Alt var perfekt
Alt var perfekt, hurtig levering af varen, som var helt som forventet, kan bestemt kun sige, super flot handel
Tilfreds kunde
Jeg fik god og hurtig vejledning bestillingen og levering gik hurtigt og nem 😊

Vastaus yritykseltä Batterilageret.dk
God vare til en meget billig pris
God vare til en meget billig pris. Levede helt op til mine forventninger.
Hurtig levering.

jeg købte genopladelige fyrfadslys
jeg købte genopladelige fyrfadslys, fine og prisen også.
dejlig hurtig levering

go og hurtig levering

Vastaus yritykseltä Batterilageret.dk
ADVARSEL: Måtte bruge VISA-kortindsigelse for at få mine penge retur fra Batterilageret
Jeg købte en powerbank og kontaktede virksomheden efter 2 dage – klart inden for fortrydelsesfristen – med ønske om at gøre brug af min fortrydelsesret og få refusion.
På trods af dette blev sagen konsekvent behandlet som en reklamation af Michael Christensen (Distribution Manager), selv efter at det adskillige gange (6, for at være helt nøjagtig) blev præciseret skriftligt, at der ikke var tale om reklamation, men fortrydelse.
Virksomheden krævede blandt andet:
Videodokumentation
Serienummer
Test af varen
Jeg henviste gentagne gange til både gældende love og regler. Det ændrede intet.
Varen blev sendt retur efter virksomhedens anvisning (for min regning). Herefter oplyste de, at varen efter test fungerede korrekt, og brugte dette som begrundelse for at afvise refundering.
Virksomheden oplyste desuden i forbindelse med min kortindsigelse, at de “naturligvis informerer indløser omkring forholdet”.
Sagen endte med, at jeg måtte oprette kortindsigelse via VISA for at få mine penge retur - hvilket jeg fik fuldt medhold i.
Fuldstændig unødvendigt at tage den her til. Jeg har brugt timer på at e-maile Michael, udfylde kortindsigelsesdokumenter, tale i telefon med banken, osv.
Min samlede oplevelse er, at Batterilageret gjorde en simpel og lovlig returnering unødigt vanskelig fra start til slut i håb om at jeg ville give op.
På baggrund af forløbet overvejer jeg at indbringe sagen for relevante forbrugerinstanser, herunder Forbrugerombudsmanden.
SVAR TIL MICHAEL:
Jeg sendte ikke min vare tilbage som reklamation. Det gjorde jeg MEGET tydeligt i mine mange mails til dig. Faktisk skrev jeg SEKS gange at jeg som forbruger gerne vil benytte mig at FORTRYDELSESRETTEN og skrev endda med store bogstaver at jeg IKKE ønskede at behandle sagen som reklamation. Du bekræftede i øvrigt at varen fungerede upåklageligt, så hvorfor reklamere. Men tak for, IGEN, foran alle her, at understrege at du simpelthen ikke kan forholde dig til dansk lovgivning, herunder fortrydelsesretten. VISA gav mig i øvrigt fuldt medhold i sagen.

I lover fri fragt ved køb for500
I lover fri fragt ved køb for500. Kr og i lover 5 procent ved tilmelding men der kom aldrig en mail.. Så nu har jeg købt for 1500.kr så forventer en bedre aftale næste gang

Vastaus yritykseltä Batterilageret.dk
En fantastisk service af Stine K…
En fantastisk service af Stine K Sørensen. Der var ikke nok lyskæder på lager. Hun kontakter mig og spørger om jeg forsat vil købe resten. Ja da. Og selv om beløbet ikke kommer op på frifragt mere skal jeg ikke betale fragt.
Da jeg finder ud af at jeg mangler en ting er hun klar på at fikse det og sender det hele i en pakke. Det kom to dage efter. Super service.

Vastaus yritykseltä Batterilageret.dk
Super service og hurtigt levering
Super service og hurtigt levering. Maiken var en stor hjælp da jeg havde lidt problemer med mit produkt. Jeg er meget tilfreds.

Lyn service.
Bestilte et 12 volt batteri om onsdagen, det blev leveret næste dag om formiddagen, ovnen i købet det billigste sted. Mange tak

Vastaus yritykseltä Batterilageret.dk
Lynhurtig behandling af ordre og…
Lynhurtig behandling af ordre og forsendelse.
Havde varen dagen efter jeg bestilte.
Helt perfekt

Firmaet stoler mere på Post Nord
Firmaet stoler mere på Post Nord, end sine kunder. Købte 2 12v batterier til en mini crosser. Pakken bliver hurtigt afsendt, og ankommer til pakkeshoppen dagen efter ifølge PN appen. Men inden jeg når at hente pakken får jeg en meddelelse på appen, at pakken er udleveret. Jeg tager senere ned i pakkeshoppen, og får beskeden at de ikke har den, for den er udleveret. Jeg kontakter så batterilageret, og får så at vide batterierne var delt op i 2 pakker. Begge med udleverings kode. Jeg ser så at pakkenummer på faktura er en anden end i appen. Ned i pakkeshoppen igen og spørge om de har en pakke med det nummer, og den får jeg så udleveret uden at fremvise kode. Batterilageret kontakter så PN om den manglende pakke. PN lukker bare sagen, da pakken jo er udleveret med afhentnings kode, og påstår så at jeg jo måtte have givet afhentningskoden til nogle andre. Batterilageret vil så heller ikke gøre mere, og siger at de heller ikke vil erstatte pakken eller sende en ny, selv om det ifølge købeloven er afsenderen der har ansvaret for pakken indtil den bliver udleveret til køberen. Så jeg måtte så selv stå med det økonomiske tab, hvis ikke pakken blev fundet. Efter et par uger tager jeg så ned i pakkeshoppen igen, medbringende de såkaldte beviser for at pakken er udleveret. Døren står åben ind til pakkerummet, og jeg kan se min manglende pakke stå inde på hylden. Jeg får den så udleveret, igen uden kode. Jeg køber aldrig mere hos Batterilageret, når de bare løber fra deres ansvar med leveringen.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.