4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

4,1

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Altid tilfredsstillende

Jeg er mere end blot en håndfuld gange, og over en årrække på velsagtens over 2 årtier, kommet hos Glenn og Basrep med mine syge basser, der enten havde ophængsproblemer eller bare var med mislyde osv. Hver evige eneste gang er det den allerbedste oplevelse, ikke kun på det professionelle plan, men også når man besøger denne venlige mand, der altid tager sig god tid til snak. Dejligt uformelt men alligevel sagligt med stor viden som fundament.

Det er en fornøjelse, og en enkelt gang havde jeg en mild klappelyd på min bas, der 5 (FEM) måneder tidligere var blevet repareret hos Glenn... og mange andre havde nok sagt "ja den skade er opstået længe efter reparationen, og meget kan være sket siden", ja så tager Glenn min bas, selvom han helt ærligt ikke var tvunget til det af nogen grund, og fixer den til perfektion uden beregning... det er vist derfor, jeg aldrig kunne finde på at benytte andre, selvom jeg skal køre et godt stykke vej for det, samt ej heller prøve at reparere basserne selv...

Det er tydeligt, at du aldrig kører forgæves, når resultatet, og behandlingen er på så tårnhøjt plan.... Så tak for din professionelle assistance med mine basser gennem årene... jeg anbefaler dette sted vidt og bredt...

20. elokuuta 2024

Ja forvent ikke det bliver nye…

Ja forvent ikke det bliver nye enheder.. Eller bedre end nye, men det virker og spiller efter reparation. Nej jeg har ikke stumpesalg, underligt at få negativ karakter pga. Det er vel også naturligt at min "penge retur garanti" betyder at jeg selv piller af igen.
Grimme enheder bliver IKKE som nye af rep. Men de spiller fint igen.

21. huhtikuuta 2024

Dårlig reperation af mellemtoner

Fik nye kantringe på 8 mellemtoner til 2 stk. Beovox Penta.

Efter reparationen lignede enhederne noget som en amatør have lavet, da de var oversmurt med silikone coating + 3 af enhederne var limet skævt. Heldigvis virker de til at spille ok. Derfor 2 stjerner.

Men hos Basrep var der ingen forståelse for at arbejdet ikke var udført ok.
Yderligere måtte jeg rykke for at få en faktura.

Man er velkommen til at se mit opslag i Facebook gruppen "Bang & Olufsen Teknisk Forum", hvor der er billeder af arbejdet.

30. elokuuta 2023

Go omgangs tone

Her er deres svar til mig...

Hej,
> Jeg vil høre om jeg kan købe et sæt bas ophæng til mine jamo cbr
> 1702.
> Enhederne er fine, det er bare ophængene i begge mine højttalere der
> skal skiftes.
> Kan du hjælpe her?

Hey.
Desværre slet ikke tumpesalg

MVH. Glenn

26. toukokuuta 2023

Jeg takker og bukker

Jeg takker og bukker.
Sendt mine bas enheder afsted efter dialog med Glenn. Modtog dem som var de nye.
Kan kun give mine bedste anbefalinger og så skal det siges at priser er altså helt i bund i forhold til mange andre steder. Lav pris meget høj kvalitet.

Tak glenn

28. maaliskuuta 2023

BASREP.DK

Hej, havde brug for renovering af nogle gamle diskanter til mine JBL L20 som havde givet op. Kontaktede Basrep da jeg havde hørt de udførte et et godt stykke arbejde, de ville gerne hjælpe og jeg indsendte mine diskanter og modtog dem retur i perfekt stand! Vil klart anbefale og vil til hver en tid bruge dem igen.

23. helmikuuta 2023

Bare i orden det han laver.

Bare i orden det han laver.
Har været der 2 gange, med gamle B&w enheder, første gang en mellemtone - fixet.
Anden gang med en bas + tweeter der var brændt, - fixet samme dag.. kan kun anbefale 👍🏼👍🏼👍🏼

24. tammikuuta 2023

Kvalitet, som holder

Fik lavet et par 12" basser ca. år 2005 - og 17 år senere spiller de stadig perfekt. Glenn lavede det helt perfekt, de ser stadig helt nye ud - så et fantastisk og meget professionelt stykke arbejde, tak.

8. toukokuuta 2022

Godt håndværk.

Godt håndværk.

Kantophænget på 8"-enheden på den ene af mine gode gamle Snell-højttalere var mørnet og revnet. Efter dialog med Glenn blev vi enige om at skifte kantophænget på begge højttalere for at sikre ensartet lyd fra begge højttalere. Jeg demonterede dem og sendte dem med pakkeposten. Et par dage efter fik jeg besked om at de var klar, og næste dag kom de retur.

Glenn fik også rettet den bule ud i centerdomen, som jeg desværre fik lavet, da jeg afmonterede den ene enhed.

Nu har jeg monteret enhederne i kabinetterne, lyttet til dem med forskellig musik, og de spiller fint.

3. huhtikuuta 2020

Gamle Cerwin Vega S 1 bashøjttalere fik nyt liv.

Jeg fik i efteråret nye kantophæng i basserne på mine gamle Cervin Vega S 1 højttalere fra engang i 70-erne. De trængte virkelig efter en årrække med hjemmefuskede reparationer med hæfteplaster og dope lak.
Jeg fik dem forsigtigt renset af for plaster og lim/lak og afleveret. Efter kun 2 dage var de klar til afhentning og ser nu ud og spiller som nye.
Tusind tak for godt arbejde og fin service.

24. joulukuuta 2018

Defekt JBL

Kontaktede Glen ang. en defekt JBL enhed d.30 okt, og fik den afleveret.
D. 16 nov. fik jeg den i hænderne igen og har nu testet den på alle gode måder.
Resultatet er fuld ud tilfredsstillende..Basrep.dk får mine varmeste anbefalinger og dermed 5 stjerner. Tak Glen.
mvh. Dennis

26. marraskuuta 2016

Basrep – nu også kunstner!

12. maj 2015 modtager basrep en enhed (JBL 128H-1)til recone, hen over sommeren spørger jeg et par gange til enheden og får oplyst at der er problemer med leverancen fra USA. 1. august får jeg endelig af vide at enheden er ved at være klar. 5. august bliver jeg spurgt om udseende af kanter og nogle dage efter indbetaling af kr. 1.210 få jeg endelig enheden retur.

Da jeg nogle dage efter får pakket enheden ud viser det sig at der mere er tale om et kunstværk. Svingspole går ikke frit i gabet og mellem membranstyr(spider) og membran, som normalt støder helt op til hinanden, er der en afstand på over 2 mm. I dette mellemrum og på spider er der så rigtig svinet med både gul og sort ”rubber glue”. Denne limning foretages normalt ”ovenfra” og med epoxy, for at få et stift og varmebestandig system – brug af glue her, svare til at man samler et cykelstel med gummimuffer i stede for stål muffer! Værket kan ses og købes på dba.dk – søg på Basrep – et kunstværk.

Jeg skriver til basrep og kræver at få mine penge retur (kr. 1.320 alt i alt), basrep indrømmer at der er brugt sort ”jbl rubber glue” og at de monterede dele måske er defekte, da pakken fra USA var beskadiget ved levering, men at jeg vil først få mine penge retur, efter endnu en porto udgift og uvis venten på returnering, for det er meget meget vigtig at basrep selv afmonterer kunstværket – ja efter nogle dage, så er det pludselig også en revisor der skal se enheden før afmontering, for at lave ”papirer” til regnskab/SKAT, hvilket virker utrolig mærkelig, for jeg har på intet tidspunkt modtaget noget der ligner en kvittering, regning eller faktura fra basrep. En anden ting er at når man reconer en enhed, har man i de fleste tilfælde brug for de gamle dele, til bestemmelse af hvor spider/membran skal limes på svingspolen.

Da jeg ikke får pengene retur tilbyde endda at så lempelig så mulig at afmontere de monterede dele i et stykke og returnere den til basrep og betale noget der ligner prisen for de ny dele, men det er meget vigtig for basrep selv at afmontere delene.

Grunden til denne iver, viser sig da jeg efter modtagelse af recone fra USA (bestilt den 19/8 og modtaget den 28/8 incl. snailmail fra fra toldvæsen og indbetaling af moms/told) vælger at afmonterer kunstværket. Chassis er ikke afrenset ordentlig for gammel lim og ”membran rester”, ja der sider endda et flere cm. lange stykker af tidligere spider, der er støv på både svingspole og i svingspole gab, der mangler et filter i center hul i magnet (oprindelig lave af skumgummi, men kan f.eks. erstattes af en stump af et forvasket luftgennemtræng stof).

Jeg kan kun opfordre folk der har tålmodighed og ikke lige har 10. tommelfingre til at recone og sættet nye kanter på selv. Jeg har nu prøvet begge dele og det er ikke raketvidenskab!
Køb delene hvor i synes, men gå ind på simplyspeakers.com og se deres videoer om hvordan det gøres rigtig!

10. lokakuuta 2015

ny kantophæng på JBL 4412A

skrev en mail til Glenn d/1/1-11 fik en pris på 525 stk og var selv ude med enhederne og kunne afhente enhederne d 3/1-11 rigtig flot arbejde og de spiller supergodt igen kan varmt anbefales
mvh. Tom Jensen

3. tammikuuta 2011

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili