Bij de eerste bestelling ging het mis bij de levering. Het duurde zeer lang, maar het bleek mijn eigen fout, ik had nl de straat vergeten te vermelden waar het geleverd moest worden, en het ging ter... Näytä lisää
Alles ging mis. Er wordt enigszins gecommuniceerd, maar niet naar de klant geluisterd. Ben nu al een maand aan het wachten op mijn pakket. Totaal niet klantvriendelijk en bereid... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prices are noticeably cheaper here in comparison with the Dutch prices. I buy hair dye, face cream, etc. here. Sometimes delivery takes a couple of weeks, but this time it took a couple of days, as... Näytä lisää
ondanks de negatieve reviews toch besloten er een bestelling te plaatsen omdat de prijs zeer voordelig was. Parfum J.P. Gaultier le male ultra intense 75ML. Op tijd geleverd, professioneel verpakt, g... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Het assortiment in deze online shop biedt producten voor haarverzorging, cosmetica en kappersbenodigdheden. Je kunt hier terecht voor professionele haarverzorgingsproducten van professionele kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.
Gansäcker 20, 74321, Bietigheim-Bissingen, Saksa
- 08000222273
- info@basler-beauty.nl
- www.basler-beauty.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Beschadigd geraakt tijdens transport omdat er geen vulmateriaal in de doos zat.
Ik heb vijf potjes nagellak gekocht bij dit bedrijf en heb bijna een week moeten wachten tot levering van de producten. Dit is nog oké (we zijn inmiddels best verwend wat betreft levertijden van producten) maar wat ik echt minder vond is dat in het pakketje mijn potjes los in zaten te rammelen. Dit heeft ook tot gevolg gehad dat drie van de vijf (glazen) potjes beschadigd zijn geraakt. Van de meeste was maar een klein chipje uit, maar één was best beschadigd (stukken glas in de doos en hele scherpe randjes aan het potje zelf). Ik denk dat ik zelf niet meer bij dit bedrijf ga bestellen. Jammer.
Update van 19 december - ruim twee weken later
Ik heb dezelfde dag nog mijn gegevens aan Basler gestuurd om te kijken wat ze er nog aan zouden kunnen doen. Ik heb helaas (behalve een heleboel automatische promotie e-mails) tot nu toe geen reactie van ze ontvangen!
Jammer. Derhalve ga ik ook mijn sterren aanpassen op 1 ster. Best slechte ervaring!

Vastaus yritykseltä baslerbeauty NL
Heel goed haarproduct.Blij mee.netjes…
Heel goed haarproduct.Blij mee.netjes verpakt.
levering op tijd
Prima service en snelle levering
Al jaren lang een betrouwbaar bedrijf…
Al jaren lang een betrouwbaar bedrijf met veel keus! Snelle handeling, nog nooit iets fouts gegaan! Top!!!
Nepaanbiedingen
Doen aan nepaanbiedingen. Vorige week föhn €59 met 8% korting=€54. Nu €64 met de 'indrukwekkende' black friday korting van 15%=....€54.

Vastaus yritykseltä baslerbeauty NL
Goede prijs en snel binnen!
Fijne website!
Goed aanbod, goede prijs en snelle service. Mis alleen Chanel in het assortiment.
goede prijs, snelle levering, duidelijke pakbon
goede prijs, snelle levering, duidelijke pakbon.
tevreden klant
De bestelling werd vrij snel bezorgd en is een fijn product.
Wel jammer dat de korting niet van toepassing was.
Snel binnen
Snel binnen, keurig verpakt, top service en overzichtelijk.
Een aanrader top👍
Bekende merken tegen betaalbare…
Bekende merken tegen betaalbare prijzen. Makkelijk om te bestellen en snel en correct geleverd.
Mooi assortiment en geweldige prijs
Mooi assortiment en geweldige prijs. Alles snel en netjes verpakt in huis met ook nog geursamples erbij. Top!
Tevreden klant.
Goede overzichtelijke site, mooie producten met goede aanbiedingen. Snelle levering.
Goede prijzen, snelle levering
Ik bestel graag bij Basler omdat ze veel keuze hebben, de prijzen erg voordelig zijn, en de levering snel is!
Twee geurtjes besteld, OK
Hadden twee geurtjes besteld, en ook deze keer alles weer prima. Levertijd houdt rekening met een werkdag of 4-7.
We hadden deze keer geluk, want dag erna was deze geur er (even) niet meer. :)