Skrevet en mail med et spørgsmål angående Barf til hvalpe , men ingen svar. Ingen kommunikation fra firmaet .

Foder er OK kvalitet. Dog skal man være opmærksom på hvad de reklamerer med på hjemmesiden. Diverse foderpakker reklamerer for større antal kg kød, end man reelt modtager. Derfor tæl antal pakker i be... Näytä lisää

Bestilte natten mellem mandag & tirsdag, modtog mine varer ved 14 tiden om torsdagen. Alt lever op til forventning, varerne var stadig frosne ved ankomst. Helt sikkert ikke sidste gang vi handler BARF... Näytä lisää

Virke dårlig oplevelse Kassen med foder var Ildelugtende med flydende optøet foder der kun kunne ryge direkte i skraldespanden. Ved skrift henvendelse er der ikke blevet svaret. Så 600,- direkte s... Näytä lisää

1. Lemmikkieläinkauppa
  2. Eläinruokakauppa
  3. Lemmikkieläintarvikekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Frostfoder-shop til dyreernæring, frosset katte- og hundefoder og Barf-artikler fra egen slagtning. Vi garanterer en uafbrudt kølekæde.

2,1

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Såkaldt rent oksefedt er ikke bare fedt.

Vi bestilte BARF foder, vi skulle bruge ren talg. Vi fik svar på mail om, at det ville være rent oksefedt, intet andet. Det lød godt, så vi bestilte. Da det kom, kunne jeg se, at der var en rigtig høj kød andel i, så vi ville undersøge, hvor meget, der reelt var fedt.
Det var reelt kun en trediedel. En anden trediedel var kød og den sidste trediedel var vand.
Når man skriver og spørger, om det er rent fedt, føler man sig snydt, når en trediedel er kød og en trediedel er vand.

11. toukokuuta 2019

Ringe service!

Bestilte d. 26 april mit barf, den 30 april er pengene trukket. Ingen vare endnu. 2 maj kontakter jeg dem, først på tlf, men det er umuligt at komme igennem, vælger så deres FB gruppe. Der er der svar men bliver fejet af med at det har været helligdag, og bla bla..
Mandag d. 7 maj fik min mand fat i kundeservice, som er ren tysk?! Fordi vi ville annullere ordren, (ingen svar på mailen) men pakke var sendt afsted idag (mandag d. 7 maj) altså 11 dage efter min bestilling.
Onsdag d. 9 maj modtager jeg så mit barf, umiddelbart fejler kødet ikke noget hvad angår kvaliteten, men virkelig ringe service, og ikke et sted jeg handler igen. Det er uproffesionelt at der kun er tysk kundeservice i telefonen, og mail får man ingen respons på.

10. toukokuuta 2018

Ok priser - middelmådig kvalitet

Ok priser, kvaliteten er ikke i top, men det største problem er at de spammer dig med deres nyhedsbrev, der er ikke en knap til at afmelde det og når du skriver for at få det afmeldt ignorerer de det (har prøver fire gange).

Jeg ville holde mig væk

16. huhtikuuta 2018

God kvalitet og billigt

Jeg bestiller alt mad til hundene over her, og de elsker produkterne :)
Leveringen er mellem 2-4 dage, og varerne når slet ikke at optø.
Vi er i hvert fald godt tilfreds!

6. maaliskuuta 2018

Godt tilfreds

Jeg har i dag modtaget min første sending fra barf-foder.dk. Foderet, som er frosset, kommer fra Tyskland, så der var to døgns transport. Jeg var nervøs for, om det hele ville være tøet op og ubrugeligt. Men det var helt i orden. Det meste var stadig helt frossent ved levering, og det der var ved at blive tøet op, var stadig koldt nok til at kunne genfryses. Eneste ulempe er, at kødet bliver leveret i 1kg pakker, som er vacumpakket, så jeg har brugt det meste af dagen på at pakke om i portionsposer. Hvis man kunne få varerne løsfrosset, ville jeg være super glad. Men fin kvalitet til en god pris. Jeg er sikker på, jeg kommer til at handle der igen.

25. lokakuuta 2017

Klart anbefalelsesværdig!

Klart anbefalelsesværdig!

Benyttede mig af et rigtig godt tilbud på en kæmpe pakke BARF til den firbenede ven. Leveret til døren fint indpakket i flamingokasse, som sikrede frosttemperaturen under pakkens rejse hjem til mig :)

15. syyskuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili