Vi fik taget de smukkeste billeder til vores bryllup! Mogens har hele vejen igennem, været yderst professionel og taget stor hensyn til vores ønsker til billederne. Han var der gennem hele dagen, u... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi er meget taknemlige for at have fundet Mogens i vores søgen efter bryllupsfotograf. Der er ingen tvivl om at Mogens har stor erfaring i at tage bryllupsbilleder, og hos ham lander man i try... Näytä lisää
Bryllupsbilleder
Han var der gennem hele dagen, uden at han rigtig var at se, det var meget imponerende. Jeg vil til enhver tid anbefale ham, hvis man ønsker stor tryghed og gode billeder 👏🏼🤩
Bedste bryllupsbilleder
Bedste bryllupsbilleder! Suverænt arbejde. Vi elsker alle vores helt unikke billeder. Mogens er til stede helt uden at gå i vejen. Han er der når man har brug for ham. Mogens fanger alle de ikoniske, specielle og romantiske øjeblikke - helt naturligt. Vil til hver en tid anbefale Mogens, uden tøven. Når vi gennemgår alle billederne er det som at genopleve aftenen igen og igen - så magisk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Engageret og professionel
Der er ingen tvivl om at Mogens har stor erfaring i at tage bryllupsbilleder, og hos ham lander man i trygge hænder. Han går til opgaven med sans for detalje og er yderst professionel. Samtidigt møder Mogens dig med kærlighed og smil, og bruger tid på at forstå dine ønsker til dagen.
Vi er så glade og tilfredse med alle de billeder Mogens har taget af vores store dag. Han har fanget stemningen i både store og små øjeblikke - og endda uden at vi lagde mærke til det på dagen.
Vi vil til enhver tid anbefale at vælge Mogens som bryllupsfotograf.
Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling af Mogens som bryllupsfotograf!
Virkelig god dialog med Mogens, lige fra booking til vi fik tilsendt de færdige billeder. Vi havde booket fra kirke til brudevals. Vi mødtes personligt inden den store dag, for at tale om vores ønsker og planer for dagen, og vi havde en fantastisk kemi med Mogens. Til festen var Mogens næsten usynlig, men har alligevel indfanget alle de særlige øjeblikke.
Vi har fået de mest fantastiske billeder, både fra kirken, festen og ikke mindst portrætter. Til festen har Mogens fanget de helt særlige øjeblikke, og vi har mange gode og stemningsfyldte billeder af vores gæster. Vi endte faktisk med at lave personlige takkekort, så vores gæster også kunne få noget ud af det flotte stykke arbejde, Mogens havde lavet.
Vores portrætbilleder er helt ubeskriveligt flotte og har virkelig indfanget den kærlighed vi følte.
Vi er ovenud tilfredse, og kan ikke anbefale Mogens nok.
Vi ville booke ham igen uden at blinke, de varmeste anbefalinger herfra!
Vi fik Mogens anbefalet og efter en god forventningsafstemning hvor det var tydeligt vi var i trygge hænder, valgte vi ham som fotograf til vores Bryllup.
Og han var FANTASTISK. Sød, flink, nede på jorden, men utrolig professionel. Han var aldrig i vejen og fyldte ikke i lokalet, men samtidig har han fanget uendelig mange smader gode billeder. Det var rart at have en ekspert, og som kunne hjælpe os hele vejen også under portrætfotograferingen. Han kombinerede vores amatørønsker med faglig viden og resultatet er blevet fantastisk.
Vi fortryder kun én ting og det var at vi "kun" bookede ham fra kirke til kl. 18. Dumt dumt dumt, lad for guds skyld være med at gøre det - hans billeder slår selv den bedste af jeres families hjemmefotograf.
(bestemt ikke Mogens skyld, han havde høftligt spurgt os uden at presse på)
Vi ville booke ham igen uden at blinke, de varmeste anbefalinger herfra!
Fantastiske billeder fra en fotograf med overblik og overskud
Vi valgte Mogens fra Balslev Foto til at fotografere vores bryllup d. 10.09.2022 og det var en fantastisk oplevelse!
Vi valgte den store fotograferings pakke (Fra kirke til Brudevals) og det fortryder vi ikke et sekundet.
Mogens fangede alle de vigtigste og største øjeblikke i vores kærligheds fejring.
Han var venlig, imødekommende og super professionel og vi er så glade for vores billeder.
Vi vil til hver en tid anbefale Balslev Foto til alle brudepar og vi vil 100% benytte Balslev Foto igen til andre af livets store fester
De varmeste anbefalinger fra:
Hr. & Fru Skov-Christensen
KÆMPE anbefaling
Vi brugte Mogens til vores bryllup fra vielsen kl. 11 frem til midnat. Ikke et eneste øjeblik har vi været i tvivl om, om det var penge godt givet ud. Det hele har bare fungeret- både før, under og efter. Mogens har været behagelig at være sammen med, og hans tilbud om gratis kærestefotografering betød også, at det på dagen var mere afslappende at stå foran kameraet. Til reception og fest var Mogens fantastisk til at bevæge sig uset rundt og fange gode øjeblikke. Allerede dagen efter brylluppet havde vi de første billeder og efter en uge lå de alle klar til os. Og de er fantastiske! Fra vores gæster har der også kun været ros - de havde sammen oplevelse af Mogens som rar, ikke for tydelig med sit kamera OG at han simpelthen bare tager gode billeder. Vi vil til hver en tid anbefale Mogens.
Meget dygtig og professionel fotograf
Vi benyttede Balslev Foto som fotograf til vores bryllup, hvilket hele vejen igennem var en god oplevelse. Meget behagelig, professionel og dygtig fotograf, med god kommunikation både før, under og efter brylluppet. Der har været styr på det hele vejen igennem, så vi har kunne slappe af. Vi har fået nogle helt fantastiske billeder, som indfanger stemning, følelser og alle de gode øjeblikke.
Vi kan bestemt anbefale Balslev Foto.
Verdens bedste fotograf!
Vi har fået foreviget vores fantastiske bryllup igennem Mogens’ smukke billeder og vi er meget taknemmelige. Mogens var ikke kun vellidt af os som brudepar men også iblandt alle vores gæster, hvoraf flere var interesseret i også at bruge ham til deres fremtidige fester. Mogens er så rolig og nærværende, hvilket er altafgørende på sådan en stor dag! Han er ekstrem dygtig og får skabt så skøn en stemning under fotograferingen. Vi kan kun give ham vores aller varmeste anbefalinger.
Mathias og Ann-Kathrine
Højt niveau, og enormt meget værdi for pengene!
Vi havde fornøjelsen af Mogens som bryllupsfotograf ved vores bryllup. Super professionel, omhyggelig, grundig, usynlig, venlig og i rigtig god tid, er nogle af de ting vi husker Mogens for. Vi købte den store bryllupspakke, og er ovenud tilfredse med resultatet. Masser af gode billeder fra hele dagen, både portræt, gæster og festen. Hurtig redigering og levering bagefter, og enormt meget værdi for pengene. Man fornemmer tydeligt, at Mogens har mere end 200 brylluppers erfaring. Varme anbefalinger herfra!
Lækre billeder fra en dygtig fotograf
Lækre billeder fra en dygtig fotograf. Flink fyr der har styr på tingene. Og dejligt nem kommunikation med alverdens spørgsmål vi har haft både før og efter bryllupet.
Tak for at forevige denne dag med de smukkeste billeder.
Er blevet fotograferet flere gange af…
Er blevet fotograferet flere gange af Mogens. Han skaber altid en utrolig behagelig afslappet stemning. Sørger for at få det bedste frem. Her op til jul tog han også billeder af mine døtre, selv min introverte 4,5 årige datter kunne han få til at smile og grine. Også er de leverede billeder absolut topkvalitet!
Top professionel!
Top professionel!
Vi har flere gange brugt Mogens både erhvervsmæssigt og privat. Om det er profilbilleder til virksomheden, eller familiebilleder til privaten, er det altid en super oplevelse. Mogens' rolige væsen skaber en så tryg og behagelig atmosfære, at man helt glemmer at der bliver taget billeder. Den efterfølgende service er ligeledes i top!
Vores bedste anbefalinger!
Katrine & Anders
Danmarks bedste brudefotograf
Vi har brugt balslev fotograf i en heldagssession fra brude opsætning til brusebads. Mogens er en yderste professionel fotograf. Han er så hurtig og god til at korrigere på kropsholdning, poseringer og kan se baggrunde og lys overalt! Under selve festen er han helt perfekt, flue på væggen, der ikk går i vejen og fanger alle stemningerne.
Dertil er han åben for små tilretninger i forhold til redigering af billeder, og bruger meget tid på det. Dertil er Mogens et yderst behageligt og rart menneske ar være omkring.
Fanstastisk dag
Mogens faldt fuldstædig ind sammen med os andre på vores dejlige bryllupsdag. Med sin rolighed og dejlige smil tog han alt presset fra os og vores piger. Vi nød selskabet og fik taget nogle uforglemmelige billeder. Han fangede øjeblikket så mange gange og har øje for de detaljer, som vi ikke selv fik set på dagen.
Vi har nu 3 gange brugt Mogens og alle tre gange har været fantastisk. Vi har store billeder hængende på væggen med billeder som han har taget. Og de bliver beundret af alle.
Alt det bedste fra Familien Jørgensen :-)
Mogens arbejder i den grad…
Mogens arbejder i den grad professionelt.
Vi har haft æren af Mogens til Mathildes konfirmation - må sige at det er simpelthen så flotte billeder han tar - han har gode ideer til billederne og lever sig ind i den opgave han fik fra os - så står du og skal have taget billeder kan jeg klart anbefale Mogens - han er seriøs - han er super god til at tage billeder og så møder han dig der lige hvor du er og det du har brug for - han får 5 store stjerner af mig 🌟🌟🌟🌟🌟
Fotograf Mogens Balslev får mine varmeste anbefalinger!
Fotograf Mogens Balslev får mine varmeste anbefalinger. Han leverer varen!
Jeg har brugt ham til billeder af mine børn, og her for nylig tog han billeder til vores datters konfirmation. Vi har fået de smukkeste billeder. Vi er meget tilfredse.
Fantastisk dygtig fotograf
Super dygtig, og prof fotograf! Vi brugte Mogens til vores bryllup, og vi har været helt igennem tilfredse med hans arbejde! Dejlig smilende, og med masser af gode ideer til gode billeder!
Fuldstændig forrygende fotografering
Fuldstændig forrygende fotografering. Balslev Foto var nem at komme i kontakt med, og det har været et fantastisk samarbejde, hvor vi virkelig har følt, at han ville give os den bedste oplevelse og de bedste billeder. Vi lagde næsten ikke mærke til ham hverken i kirken eller til festen og flere af vores gæster roste hans venlighed og gode humør. Vi vil til enhver tid anbefale Balslev Foto!
Professionel og dygtig fotograf
Nem at få en aftale i stand med. Gode og enkle ideer til foto-lokation og opstilling. Som jurist kan jeg anbefale Mogens som fotograf, hvad enten der skal bruges fotos til det professionelle eller private.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.