Jeg købte den 2 marts en pressurebox pro på balcour.dk, som jeg den 9 marts ønsker at benytte min returret på. Produktet er uåbnet da jeg i mellem tiden har fået en anden pressurebox p... Näytä lisää

Lækker attraktivt mat design og materialer røret er lavet af. Fed detalje med genopladeligt litium- det gør det nemt at bruge og oplade hurtigt når den skal ha strøm på efter en ca 4 ugers period... Näytä lisää

Har brugt BounceClub trykbeholder i en uge og bolde der normalt holder 3 kampe har indtil videre holdt tryk i 8 kampe (2 timers varighed), og deltagerne i kampene er flittigt blevet spurgt hvad de sag... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa

Balcour er specialiseret i at levere innovative løsninger til at genoprette trykket i dine tennis- og padelbolde. Vores mission er at fremme bæredygtighed inden for padel- og tennisverdenen og samtidig hjælpe vores kunder med at realisere betydelige besparelser på deres årlige boldforbrug.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Useriøs kundehåndtering

Produktet er uåbnet da jeg i mellem tiden har fået en anden pressurebox pro i gave. Jeg forsøger at komme i kontakt med Balcour af flere omgange over mail for at få tilsendt et returlabel uden at få et svar.

Jeg laver derfor en anmeldelse på trustpilot den 16 marts, hvori jeg beskriver forløbet. En time efter anmeldelsen modtager jeg en mail fra Balcour med et returlabel. Jeg sletter efterfølgende mit opslag da mit problem nu er løst.

Jeg kører samme dag op og afleverer pakken til retur, hvorefter Balcour vil modtage pakken indenfor 2-4 dage.

På deres hjemmeside står der at man modtager penge retur typisk indenfor 7-10 hverdage.

Jeg kontakter Balcour i går den 7 april da jeg endnu ikke har modtaget mine penge retur, trods “fristen” er overskredet, igen intet svar.

Jeg forsøger mig derfor nu igen med det eneste som kan få Balcour i tale, et opslag på trustpilot.

8. huhtikuuta 2026

Tvivlsom holdbarhed

Ordre #2026
Pressurebox Padel, modtaget d. 15/2 2025
Hvis i vil handle med Balcour, skal i overveje følgende nøje.
Jeg kan godt lide ideen med at bruge boldene til de er færdige, det bæredygtige i det, samt det økonomiske aspekt.
Produktet er godt, ingen tvivl om det. -Så længe det virker.
Min pressurebox holdt i et år, det sidste stykke tid havde den haltet noget, kørt ujævnt og brugt rigtig meget strøm. Den er blevet behandlet pænt, ligget i tasken til og fra padel, i mellemtiden stået på et bord i mit værksted.
Jeg retter henvendelse til Balcour d. 22/2 2026 og fortæller om min fejl.
Indledningsvis bliver jeg taget godt imod, men bliver bedt om selv at fejlfinde på produktet. Dette kræver lidt adskillelse, så det skal jeg lige finde ud af. Jeg indsender en fejl rapport og får tilbudt følgende, da min pressurebox er mere end et år gammel (et år og syv dage):
Delvis refusion (uspecificeret)
Eller
50% rabat på Pro model

Jeg må indrømme, at det er jeg ikke tilfreds med. Det har jeg også svaret Balcour, så nu ser vi hvad resultatet bliver. Jeg opdaterer når sagen har fundet en afslutning.

7. huhtikuuta 2026

Super tilfreds med købet

Super tilfreds med købet. Den fungerer rigtig godt til at holde boldene friske. Jeg har spillet 7 kampe med det samme sæt bolde, hvor vi normalt kun bruger dem 2 gange, så det virker! Modtog også produktet dagen efter bestilling, så det var fedt 👍🏻

17. helmikuuta 2026

Manglende levering, Forkert Produkt sendt

**OPDATERING** **OPDATERING**

Emil har rakt ud til mig og jeg syntes vi er kommet frem til en fornuftig dialog omkring fejl leverance, forbedring af procedurer. Derfor fortjener denne anmeldelse at blive opdateret.

Jeg håber og forventer at modtage mit korrekte produkt, forventelig i dag. Så en hurtig ekspedition med høj prioritering fra hans side af.

_____________________________________________________________
Jeg forudbestilte den 6. januar en Pressurebox Pro hos Balcour (ordre #2930). I ordrebekræftelsen blev forventet levering angivet til 10. februar, og det blev oplyst, at jeg ville blive informeret ved eventuelle forsinkelser.

Op til leveringsdatoen ændrede leveringstiden sig på hjemmesiden uden særskilt orientering. Den 12. februar blev beløbet på 899 kr. trukket fra min konto. Samme dag modtog jeg imidlertid en forkert model (almindelig Pressurebox i stedet for Pro).

Ved henvendelse fik jeg oplyst, at varen skulle returneres, og at der ville blive fremsendt returlabel. Det blev samtidig anført fra virksomhedens side, at Pro-modellen endnu ikke var ankommet på lager og derfor reelt ikke burde være sendt.

Jeg returnerede varen via DAO i overensstemmelse med virksomhedens anvisninger. DAO har efterfølgende oplyst, at sagen fortsat er under undersøgelse.

Den 18. februar oplyste Emil, at han havde oprettet en ny ordre på Pro-modellen (ordre #3049), selvom retur endnu ikke var registreret modtaget, hvilket han samtidig skrev normalt ikke sker. Samtidig blev der foretaget en tilbagebetaling på 100 kr., da produktet i mellemtiden var faldet i pris fra 899 kr. til 799 kr.

Den nye ordre (#3049) er imidlertid fortsat ikke afsendt.

Virksomheden har i korrespondancen anført, at der er 3-7 dages behandlingstid ved modtagelse af returvarer. Uanset den igangværende undersøgelse hos DAO og oprettelsen af en ny ordre står jeg fortsat uden det produkt, jeg har betalt for.

Der foreligger således følgende forhold:

Betaling på 899 kr. er gennemført.

Forkert vare er leveret.

Retur er sendt efter virksomhedens instruks.

Forsendelsen er under transportørens undersøgelse.

100 kr. er tilbagebetalt grundet prisændring.

Ny ordre (#3049) er oprettet den 18. februar, men ikke afsendt.

Korrekt vare er fortsat ikke leveret.

Når der er tale om fejllevering, og jeg har handlet i overensstemmelse med de anvisninger, jeg har modtaget, kan jeg som forbruger ikke bære risikoen for interne forhold mellem virksomhed og transportør.

Jeg ønsker levering af den bestilte Pressurebox Pro i overensstemmelse med den indgåede aftale.

Jeg forventer en konkret og tidsfast bekræftelse på, hvornår levering finder sted.

25. helmikuuta 2026

Leverance forsinket, men fin info

Har afgivet ordre 5/2 og fik bekræftelse på forventet levering den 14/2. Det blev lovet, at jeg ville få orientering hvis datoen ikke holdt. Har nu fået en meget fin orientering om årsagen til forsinkelsen og har også fået præcis information om status på leveringen. Det tog lidt tid, men jeg oplever nu fin seriøs service og forståelse.

23. helmikuuta 2026

God kundeservice

God service. Blev kontaktet af Balcour da der var problemer med min levering. De fik det hurtigt løst og holdte mig opdateret undervejs, så
Trods en smule forsinkelse fra udefra omstændigheder endte det godt. Tak til Balcour

12. helmikuuta 2026

Korrekt antal stjerner kommer senere

Er blevet bedt om at fortælle om min oplevelse på trustpilot, men det er pænt svært, da jeg endnu ikke har modtaget min ordre. Derfor kan jeg ikke give et korrekt antal stjerner… endnu

4. tammikuuta 2026

Kære Hanne

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Jeg kan se du lavede en forudbestilling på vores hjemmeside og produktet står som leveret, beklager hvis der er opstået lidt forsinkelser på vejen! Jeg håber under alle omstændigheder at du er tilfreds med produktet, og at alting er som det skal være, ellers må du endelig række ud! 🙏🏽

Lige modtaget og prøvet 2 gange

Lige modtaget og prøvet 2 gange, perfekte bolde og ser lovende ud 🎾🎾🎾

22. joulukuuta 2025

Kære Tommy

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Det er virkelig dejligt at høre, at alt har levet op til dine forventninger.

Emil // Balcour

NÅR det nu går galt 🌟🌟🌟🌟🌟

RIGTIG service ses jo reelt først når noget går galt, og her er intet mindre end 5 🌟 berettiget.

Jeg modtog en defekt Pressurebox, skrev til Balcour og fik svar fra Emil dagen efter, med et par gode forslag til hvordan man kunne teste og måske selv løse problemet.
Da det ikke virkede, blev jeg med det samme orienteret om at alt var udsolgt (pga jul) og tilbudt at få pengene tilbage, eller få en ny lige så snart de var på lager igen.
Men det er så klart et produkt der er værd at vente på ☺️

Så en rigtig god oplevelse, med hurtig response og løsningsmuligheder, hvor kunden selv kan vælge hvad der passer bedst.

/Michael

14. lokakuuta 2025

Kære Michael

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Det er virkelig dejligt at høre, at vores service har levet op til dine forventninger.

Eminent god kundepleje

Eminent god kundepleje.
Det er let at få kontakt og de svarer hurtigt på mail.
Ingen problemer med at få ombyttet defekt produkt.
Kan varmt anbefale denne virksomhed.

10. joulukuuta 2025

Kære Pernille

Super god oplevelse 👍

23. marraskuuta 2025

Kære Magnus

Svar tid på mail er ok

Svar tid på mail er ok, har forudbestilt en vare som dog først kan leveres midt dec, så håber de holder hvad de lover.

21. marraskuuta 2025

Kære Dorthe

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! På min skærm står der pakken nåede frem inden jul så det håber jeg er korrekt og alting er som det skal være!

Super og hurtig levering

Super og hurtig levering - og produktet er som beskrevet på siden😉

21. elokuuta 2025

Kære Anders

Top service

Jeg har fået byttet mit produkt et par gange, desværre.
Men til gengæld har service’en været 5 stjernet.
Jeg har fået tilsendt et nyt produkt hver gang uden ballade og det eneste jeg skulle gøre var at sende en kort video af problemet.
Top service.

Super god service og hurtig levering

18. elokuuta 2025

Kære Vivian

Emil // Balcour

Vi bestilte 2 pressurebox v2 på tilbud, og sendte herefter en mail til kundeservice, da vi ville høre om vi kunne få en 3. til samme pris. Der blev svaret inden for en time, at det var intet problem, og samme dag blev rørene sendt afsted. Vi havde dem kort efter. Rørene virker som de skal, og det giver bare noget god padel uden at skulle bekymre sig om nye bolde hele tiden. 5 stjerner herfra

1. elokuuta 2025

Kære Jesper

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os! 🎾😄

Rigtig god dag

Kan klart anbefales

Super fedt produkt! Det virker bare! Vi er en venindegruppe, som altid har Pressureboxen med, når vi skal ud og spille. 😄

27. heinäkuuta 2025

Hej Mona,

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det fedt at høre, at I har glæde af jeres Pressurebox! 😄
Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Emil fra Balcour

En kamp med reklamation

Opdatering 1/8-25 :
Jeg har modtaget de resterende 50,-. Resultatet af reklamationen blev i sidste ende tilfredsstillende, på trods af nogle bump på vejen og en lidt langvarig proces.

Pressurebox'en virkede ikke efter hensigten. Den kunne holde tæt i 2-3 dage, hvorefter den bare lå uden tryk, på trods af rigeligt med strøm på.

Grundet ovenstående oprettede jeg en reklamation, købte returfragt for 50,- og sendte den retur.

Herefter hørte jeg intet. Jeg rettede selv henvendelse via mail gentagne gange. Først 3 uger senere, efter at have skrevet på Instagram, hørte jeg noget. Herefter var der kommunikation via mail. Jeg skulle dog vente 2-3 dage mellem hvert svar jeg fik, hvilket trak processen 1½ uge mere.

Endelig fik jeg pengene retur. Nogle af dem i hvert fald.

De skriver på deres hjemmeside, at de dækker returfragten, hvis reklamationen godkendes.

Nu har jeg ikke hørt fra dem i 6 dage og har ca. 50,- til gode.

Frustrerende og langtrukket process.

Odre 1680

23. heinäkuuta 2025

Hej Ruben,

Tak for din anmeldelse – og ikke mindst for din tålmodighed.

Som nævnt i vores mail, beklager vi meget, at din henvendelse i første omgang blev overset. Vi modtog din retur og oprettede straks en fuld refusion på ordren, men da reklamationen ikke blev oprettet via vores reklamations formular, blev sagen desværre behandlet som en almindelig returnering – og vi lagde derfor ikke mærke til, at du selv havde dækket returfragten.

Det har vi naturligvis fået rettet op på, og vi vil gerne understrege, at de 50 kr. for returfragten er blevet refunderet til din konto.

Vi beklager, at din mail blev overset – vi modtager mange henvendelser dagligt, og især hen over sommerferien har vi haft ekstra pres på kundeservice pga. lavere bemanding. Det er dog ingen undskyldning, og vi arbejder løbende på at forbedre vores processer, så den slags ikke gentager sig.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og for at give os mulighed for at rette op.

De bedste hilsner,
Emil Fra Balcour