Anbefaling af advokat Steen Petersen:
Anbefaling af advokat Steen Petersen:
Vi har haft den store fornøjelse at have advokat Steen Petersen som vores juridiske repræsentant i en omfattende retssag vedrørende mangler ved fast ejendom. Fra første kontakt har Steen udvist en enestående professionalisme, grundighed og dedikation.
Vi blev stævnet den 23. december 2022 og tog straks kontakt til Steen i juledagene. Til trods for sin ferie påtog han sig øjeblikkeligt opgaven, gennemgik de relevante dokumenter og gik hurtigt i gang med sagen. Hans engagement og hurtige handling gav os en tryghed i en ellers usikker situation.
Gennem hele forløbet har Steen været en uvurderlig støtte. Han har løbende holdt os orienteret, deltaget i syn- og skønsforretninger og været tilgængelig, når vi havde behov for juridisk rådgivning. Hans evne til at tage ansvar og handle proaktivt har været afgørende for sagens udfald.
Det har været tydeligt, at Steen har kæmpet for vores sag med stor faglig dygtighed og vedholdenhed. Hans indsats har ført til, at modparten har opgivet og hævet sagen. Selvom vi ikke har juridisk ekspertise, har det været let at se, at han har forsvaret vores interesser med stor professionalisme og styrke.
Vi kan på det varmeste anbefale Steen Petersen til enhver, der har brug for en kompetent og engageret advokat. Hans faglige ekspertise, strategiske tilgang og personlige engagement gør ham til en yderst værdifuld juridisk rådgiver.
På en skala fra 1-10, får Steen 10 herfra.
De bedste hilser fra Lise & Egon
17. helmikuuta 2025