Baker Hansen Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

1. Leipomot
  2. Kakkukauppa
  3. Leipomo

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Din baker siden 1861! Våre bakerier har et stort utvalg av fristende bakervarer. Du finner oss i Oslo, Bærum, Drammen, Strømmen og Hønefoss.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Baker Hansen Asker - anbefales!

Topp service, oversiktlig og informativ hjemmeside, lett å bestille både på nett og telefon - og ikke minst utrolig gode kaker! 🙌
Vi har flere ganger kjøpt både små og store marsipankaker med bringebær - helt fantastisk! Fyll med bringebær og sjokoladebiter er også nydelig. Pynten på kakene er proff. Suksesskaken er bare en suksess! 👌 Anbefales!

7. elokuuta 2026

Kundeservice og hygiene ?

Kundeservice og hygiene ?
Har Baker Hansen retningslinjer for kundeservice?
Er det ok med uflidde ansatte og regelrett utskjelling av kunder og karakteristikker ?
Er dette noe Baker Hansen, filial Ullevål står inne for? Ansatte med tydelige sosiale utfordringer bør kanskje ikke jobbe med direkte kundekontakt ?

15. marraskuuta 2025

Upersonlig Kafé hvor eieren Stian ikke…

Upersonlig Kafé hvor eieren Stian ikke tolererer at man bruker pc. Det er "forbudt med pc skilt" og ingen stikkontakter fungerer. En eier som totalt har misforstått konseptet kafe. Det var 3 gjester der. Det bør være irrelevant om man sitter på en pc og sender fakturaer eller på mobilen. Styr unna. Kaffen smaker dritt og.

19. heinäkuuta 2025

Jeg var på baker Hansen ca kl 17:00 i dag. Min favoritt var utsolgt. Betjeningen valgte å lage opp mer etter forespørsel.

Jeg var på baker Hansen på Strømmen storsenter ca kl 17:00 i dag. Min favoritt toast med kylling,tomat, mozarella var tomt igjen når jeg kom for å bestille. Det var skikkelig nedtur siden det er min favoritt og jeg er ikke så ofte på senteret. Men hun hyggelige jenta bak kassen kunne lage opp flere etter mitt ønske, noe jeg satt veldig stor pris på! Så tusen takk for god service ☺️ Fortsett med god service som også gir dere yrkesstolthet 🥰

29. tammikuuta 2025

Dårlig kundeservice

Klaget på en kake jeg hadde bestilt som ikke var god. Fikk da beskjed om å bestille en annen kake. Beklager, kundeservicen deres holder ikke mål.

13. tammikuuta 2025

Baker Hansen i Lille Grensen har…

Baker Hansen i Lille Grensen har elendig service av veldig lite hyggelige ansatte. Savner de «voksne» erfarne ansatte som var der tidligere. Da ble kundene tatt vare på med et smil og fantastisk service!

26. maaliskuuta 2024

Glutenfritt Oslo

Så takknemlig for deres utvalg. Når jeg trenger glutenfritt drar jeg alltid innom Baker Hansen. Var innom deres avdeling i Stortingsgaten i Oslo. Spiste nydelig kyllingsalat og fikk med glutenfritt rundstykke og det var så godt. Jeg ble så glad for at dere også hadde glutenfri kanelbolle med vaniljefyll. Jeg kommer innom ved neste anledning. Anbefales!

1. marraskuuta 2023

Elendig kundeservice og mat!

Elendig kundeservice og mat, jeg handlet Hansens supergrov og jeg ble matforgiftet! Jeg satt i flere timer på toalettet og dreit og spydde ned hele gulvet. Jeg ble også undertrykket av de eldre ansatte uten grunn! Elendige og sure ansatte. De prøvde å tømme lommeboka mi og tagg til seg mer!! Neste gang jeg bare ser på dette brødet, spyr jeg ned utover frukten og alt! Edgars er mye bedre enn dette søpplestedet.

20. kesäkuuta 2023

Dårlig bursdagskake

Dårlig bursdagskake
Ikke anbefales. Dårlig bursdagskake. Var ikke verdt pengene. Overdreven altfor mye glasur . Totalt skuffet. Fikk svar fra hovedkontoret at kaken er levert slik som det er beskrevet på nettsiden. Det bryr meg ikke om. Den var elendig.🤨

5. toukokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili