Bahnes skønne kvinder i Horsens, leverede i dag kundeservice på et niveau, man sjældent møder. Jeg stod med en lille hverdagskrise, og de to kvinder greb situationen med en hjælpsomhed og engageme... Näytä lisää
Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudsk... Näytä lisää
Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Näytä lisää
Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.
Kalvebod Brygge 59, 1560, Kbh V, Tanska
- shop@bahne.dk
- www.bahne.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Altid god service og søde medarbejdere 🌸
Vi bor i Odense men der var udsolgt så…
Vi bor i Odense men der var udsolgt så vi bestilte på nettet og fandt det hos BAHNE i Holbæk og da vi havde ærinde i Holbæk var det jo nemt.Jeg blev mødt af en meget smilende og venlig dame som sørgede for rigtig flot indpakning af gaverne så derfor de 5⭐️
Produkter i skriver er på lager i butik, er ikke på lager
Jeg forventer at de produkter I skriver er på lager i butikkerne også rent faktisk er på lager.

Vastaus yritykseltä Bahne
Bahne Odense rosengårdcenter
Så dejlig en butik i Odense rosengårdscenter og altid glad og hjælpsom personale, fik hjælp til et par sneakers, størrelse var ikke i butik , hjælp til online , og havde den næste dag , det kalder jeg god service og hurtig levering 👍kommer helt sikkert igen🥰
Som altid godt udvalg til hjemmet
Som altid godt udvalg til hjemmet, smykker, tøj mm
Købte for 4. gang det skønneste sengetøj i økologisk bomuld. Hurtig levering
Mega god service
Mega god service. (Blev betjent af en rigtig høflig kvinde på Østerbro)
Helt i orden bytteservice i fysisk butik
Personalet er ALTID venligt og…
Personalet er ALTID venligt og imødekommende- pakker altid gerne smukt ind hvis indkøbet er til gave 🎁
Jeg er meget tilfreds med at handle hos…
Jeg er meget tilfreds med at handle hos Bahne.
De har mange spændende ting, og sjove brugskunst!
Har aldrig fortrudt mine køb hos Bahne!
Afhentning af bestilt varer
Bestilt, betalt, og rigtig god service da jeg skulle hente mit køb
Skøn butik med lækre
Skøn butik med lækre, moderne og tidssvarende varer. Gode tilbud og sød og hurtig service.
Hurtig levering
Hurtig levering. Fine varer. Nem hjemmeside. Alt i alt en god oplevelse
God service …
God service og voksent imødekommende personale er en af de grunde til at handle i Bahne
Altid en god oplevelse
Manglede refundering
Jeg købte en ordre, som jeg ikke ønskede alligevel. Derfor blev den sendt tilbage. Det er over 20 dage siden nu. De har modtaget den på deres lager og sagt den er ankommet. Men jeg har nu i 3 dage ikke modtaget min returnering. Jeg ønsker at få mine penge tilbage med det samme.

Vastaus yritykseltä Bahne
Elsker at handle hos Bahne 🌸
Elsker Bahne 🌸
Jeg handler online og i de flotte, fysiske butikker.
Altid høj service og lækre produkter.
Jeg fortsætter helt sikkert med at handle hos Bahne☺️
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Bahne. Denne gang online med click & collect. Så nemt og så hurtigt!
Virkelig søde medarbejdere og altid en…
Virkelig søde medarbejdere og altid en god stemning.
hurtig betjening / levering
hurtig betjening / levering. kan rigtig godt lide Bahne