Saanut 1/5 tähteä

3,5 geleden baenks bayside gekocht. Zitting doorgezeten, pilling én!! Doorgesleten stof door plooivorming ondanks extra garantie die ik heb afgesloten wordt de stof niet kostenloos vervangen en valt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aan de hand van foto’s van onze keuken heeft Jolanda een geweldig advies gegeven. Ze maakt het visueel. Met stoelen vanuit de winkel voor een totaal plaatje. (zoals het bij ons thuis zal staan) Met ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een meubelzaak waar je je direct thuis voelt door een warm welkom, een mooie huiselijke inrichting van de ruimten en vakkundig personeel. Wij waren hier voor de eerste keer en hadden in 2 bezoeken... Näytä lisää

1. Kodintarvikeliike
  2. Huonekaluliike
  3. Sohvat

Tietoja yrityksestä Baenks

Yrityksen kirjoittama

Baenks Fashionable Furniture is het merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, de mooiste vormen, de beste materialen, het eigen unieke zitcomfort en vooral de perfecte confectie.
Stijlvol, verleidelijk, met oog voor detail. Eigenzinnig op onze manier, omdat we weten wie jij wilt zijn. Wij zorgen ervoor dat de bank je altijd past, in een stof- of lederkleur die jou altijd goed staat.

4,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

3,5 geleden baenks bayside gekocht

3,5 geleden baenks bayside gekocht.
Zitting doorgezeten, pilling én!! Doorgesleten stof door plooivorming ondanks extra garantie die ik heb afgesloten wordt de stof niet kostenloos vervangen en valt niet onder garantie. Geen enkele coulance tot nu toe van de ruijtermeubel of vanuit baenks! Slechte zaak

20. maaliskuuta 2026

Goed geholpen!

Vriendelijk geholpen bij Verdegem Oostburg. De tijd genomen om een bank uit te kiezen.

7. maaliskuuta 2026

All in house Orange furniture

Mijn stoel moest worden gerepareerd ( gekocht bij Baenks) De afspraak werd ingepland door All in house Orange furniture . Prima communicatie, duidelijk en ruim vantevoren wanneer de service monteur zou gaan komen.
Reparatie snel gedaan naar volle tevredenheid.

9. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De levering was op tijd . Het bedrijf houd je op de hoogte . Erg fijn en werkt punctueel ! Een aanrader deze zaak !

Wat was het een een fijn gesprek op een zaterdag dat wij spontaan bij middelman
binnenstapten. Wij werden zeer deskundig geholpen door een jongedame die ons op een prettige manier door de vele keuzes heen loodste zonder te pushen met een keurige uitstraling, gevoel voor humor , op tijd weet haar mond te houden en met je meedenkt . Gewoon veel mensenkennis bezit. Een aanwinst voor de zaak! Dit maak je helaas niet vaak meer mee! Zij is nog betrekkelijk jong !

8. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Mooie bank en geweldige service

Twee weken terug mijn eerste bank gekocht met behulp van interieurstylist Martine van Kampen. Nadat ik een aantal winkels was langs gegaan en genoeg banken gezien en getest te hebben. Liep ik bij Baenks tegen de Portobello Road aan die mij erg beviel op comfort, style en esthetiek. Het showroom model was een 2,5 zits met licht grijze stof. Naast de bank stond nog een te veel keuze aan kleuren en stoffen wat het niet makkelijker maakte. Na het showroom model getest te hebben kwam Martine langs en vroeg of de bank lekker lag. Zodoende beviel deze dat we de opties aan het bespreken waren en wat van grootte in mijn woonkamer zou passen zonder dat deze de hele ruimte in beslag zou nemen. Martine is een kundige, geduldige en behulpzame interieur styliste die de klant op de eerste plaats weet te zetten en alle opties met je doorloopt. Nadat we een mogelijke configuratie hadden gevonden, stelde ze voor deze in de computer te configureren zodat deze als 3D model is te zien. De computer configuratie was helemaal naar wens en het is een 2 zits met een antraciete stoffe bekleding geworden. Verder geeft Baenks 7 jaar garantie op de constructie van de bank iets wat ook een serieus plus punt is. Nadeel is wel dat er lange levertijd is maar dat zal deels ook wel door de vakanties komen. Medio juli besteld, eind oktober na verwachting geleverd.

Pluspunten:
- goede service
- kundig advies
- mooie producten
- veel opties
- snelle afhandeling

Minpunten:
- lange levertijd

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Baenks

Hi Nigel, hartelijk dank voor je uitgebreide review en complimenten aan onze collega Martine. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe bank en zien jullie graag nog eens terug in onze winkel. Vriendelijke groet, team Baenks Duiven

Geweldige service!

Geweldige service!

Martine hielp ons vanaf het moment dat we binnenkwamen. We zijn de winkel rond geweest en hebben de opties met bijbehorende stalen doorgesproken. 3 weken later zijn we terug gegaan en hebben wederom met Martine een schets gemaakt van de woonkamer en hoe we de inrichting met kleuren voor ons zagen!

Super blij met het resultaat en het proces ernaartoe!

31. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Baenks

Hartelijk dank voor je review, Robbert-Jan! Fijn om te horen dat onze collega Martine jullie zo goed geadviseerd heeft over jullie nieuwe interieur. We wensen jullie heel veel plezier ervan! Vriendelijke groet, team Baenks

Saanut 3/5 tähteä

Matige service

Mooi en ruim opgezette zaak. Heb in maart een kast, bank, stoel en kleed gekocht en ben daarbij goed geadviseerd en geholpen. De bezorgers waren vriendelijk en kundig. De kwaliteit van de meubels die geleverd zijn is ook goed. Toch geef ik maar 3 sterren en dit zit hem voor mij in het volgende:

De bank zou geïmpregneerd worden in de werkplaats, dit gebeurde bij mij thuis.

Het kleed blijkt na 5 maanden niet meer leverbaar. De meubels zijn in samenhang met het kleed uitgekozen dus dit is echt een domper. Het toont mij ook dat er blijkbaar geen goede relatie is tussen leverancier en Baenks.
Wat me nog het meeste stoort is dat toen ik werd gebeld met het slechte nieuws het gewoon mijn probleem werd. Geen mea culpa of meedenken in een andere oplossing. Hierdoor eindigt de goede start, toch wel in een deceptie.

Update 8 augustus:
Vind het toch nog nodig om te reageren op de reactie van Baenks.

Mijn appartement is gebouwd in 2000, dus volgens het nieuwste bouwbesluit. Een bank van 2.16m kan dus makkelijk en zonder problemen 2 etages naar boven worden gebracht. Aangezien alles 2.40 hoog is. Er is dus een aanname gedaan dat het “lastig” te leveren is.
De verkoper heeft duidelijk gezegd dat het impregneren van de meubels in de werkplaats zou gebeuren waar de impregnatie ervan af zou druipen. Moest zeker een dag ook drogen. Vervolgens word het dus met een spray bus in mijn woonkamer gedaan en dit kost dan 335 euro!

Het alternatief wat jullie hebben geboden met betrekking tot het kleed was een kleed van 1-3 meter in het vierkant, terwijl ik een rond kleed had besteld. Dat vind ik geen alternatief.
Het klopt dat er is gezegd kom gerust naar de winkel iets anders uitzoeken. Echter zonder toezegging dat er dan iets gedaan zou kunnen worden aan de levertijden of compensatie in de prijs of gewoon iemand met empatisch vermogen die zich kan verplaatsen in de klant.

Alle begrip dat er ergens iets mis kan gaan, maar daar hoort ook bij dat je als zaak het waardig probeert op te lossen. Hier is geenszins aan voldaan.

24. heinäkuuta 2025

Beste Michael,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en uw complimenten over onze winkel, het advies, de levering en de kwaliteit van de meubels. Fijn om te horen dat u hierin een positieve ervaring heeft gehad.

We vinden het erg jammer dat het vervolg van uw aankoop niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wat betreft het impregneren van de bank: normaal gesproken doen wij dit inderdaad in ons magazijn. In uw geval is, vanwege de lastige toegang tot het appartement via het trappenhuis, besloten om de bank zorgvuldig ingepakt te laten om transportschade te voorkomen. De impregnering is daarom bij u thuis uitgevoerd, met als doel de kwaliteit van de levering te waarborgen.

Wat betreft het karpet: helaas heeft onze leverancier ons laten weten dat het artikel door faillissement bij de toeleverancier definitief niet meer leverbaar is. Dit spijt ons zeer. We begrijpen goed dat dit een domper is, zeker omdat de meubels in samenhang met het kleed zijn uitgezocht. We hebben u daarom direct een alternatief aangeboden in een rechthoekige variant, dat nog wel beschikbaar was. Omdat uw voorkeur uitgaat naar een rond model, hebben we voorgesteld om samen in onze winkel naar een passend alternatief te kijken. We hopen u daarmee alsnog te kunnen helpen aan een mooi eindresultaat.

We waarderen uw feedback, omdat dit ons helpt om onze service verder te verbeteren. U bent van harte welkom in onze winkel en we denken graag met u mee voor een oplossing die beter aansluit bij uw wensen.

Team Baenks

Saanut 5/5 tähteä

Bank gekocht in een fijne sfeer !

We wisten aardig wat we wilden maar hadden toch twee bezoekjes nodig. Dit om thuis de maten even na te meten voor de zekerheid en kijken of de stof soort / kleur voor ons de juiste was. Voor ons gevoel zijn we super goed geïnformeerd door de medewerkers. Voor en na delen zijn besproken en er word geadviseerd om ook in de buitenlucht naar de stof te kijken. Er word geen enkele druk gelegd op het moeten kopen van een bank. Gewoon rustig geadviseerd en na ons eerste bezoek een offerte via de mail om ook deze thuis nog even te bekijken en na te denken.
Bank is besteld en we kijken uit naar de levering. Als dit net zo gaat als de verkoop, maken wij ons geen enkele zorgen 👍

25. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij…

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Baenks. Alda nam echt de tijd voor ons en dacht oprecht mee. Ze liep meerdere keren met ons mee naar buiten om goed advies te geven en gaf haar eerlijke mening, die aansloot bij onze stijl. Haar deskundigheid en persoonlijke aanpak maakten het winkelen een fijne ervaring. Wij zijn geslaagd voor prachtige eetkamerstoelen.

16. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Baenks

Hi Jesse, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat onze collega Alda jullie zo goed heeft geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe eetkamerstoelen! Vriendelijke groet, team Baenks Duiven

Saanut 1/5 tähteä

4 jaar geleden een Baenks bank gekocht…

4 jaar geleden een Baenks bank gekocht bij, Jansen totaal Wonen uit Huissen. Na enige tijd waren daar flinke kraak geluiden, zakte de zittingen door, de halfvaste rugkussens zakte helemaal in, de achterpoot ging kapot en als laatste kleine gaatjes in de stof van één zitting, waar nota bene het minst op wordt gezeten. Baenks als wel de woonwinkel Jansen, laten ons als gedupeerden in de kou staan! Als je de website van Baenks bekijkt leest men dit:
THIS IS BAENKS
Sublieme vormgeving

Het uiterlijk van ons meubilair heeft onze hoogste prioriteit. Bij elk model worden zorgvuldig de kleur en stof gekozen als weerspiegeling van het karakter van het meubel.
Ultiem zitcomfort

Als klant van Baenks word je compleet ontzorgd. Je hoeft niet na te denken over de binnenkant van de bank. Dat hebben wij al gedaan, zodat we altijd topcomfort garanderen.
7 jaar premium garantie

Dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor onze Baenks meubelen garanderen we met een langdurige en uitgebreide garantie van maar liefst 7 jaar.

Wij kunnen pertinent stellen, dat dit de reinste misleiding is! Niets van dat alles. Het geeft aan wat de mentaliteit is van deze beide bedrijven en dat men zich schaamteloos verschuilt achter de 2 jaar garantie i.p.v. de zogenaamde 7 jaar! Een bank van zulk 'hoogstaande kwaliteit', zou toch langer mee moeten gaan???

I.p.v. een deugdelijke service te verlenen, geeft 'Jansen totaal Wonen er de voorkeur aan om mijn berichten te verwijderen op Facebook en mij tenslotte te blokkeren! In één woord: CENSUUR!!! BRAVO.

31. tammikuuta 2025

Beste Dorien,

Bedankt voor uw beoordeling en voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent en willen graag verduidelijken hoe wij tot onze beoordeling zijn gekomen.

De verkoopinformatie van Baenks geeft aan dat u gedurende 7 jaar zorgeloos kunt genieten van uw meubel met betrekking tot de binnenkant. De schade die u heeft gemeld, betreft echter de bekleding. Na grondige beoordeling door de externe reparatiedienst, is vastgesteld dat deze schade is veroorzaakt door externe factoren, zoals scherpe voorwerpen (bijvoorbeeld knopen, ritsen of nagels van huisdieren).

Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt. Helaas kunnen wij uw verzoek om een nieuwe bank niet honoreren, aangezien dit buiten de garantiebepalingen valt. Wel hebben wij u uit coulance een voorstel gedaan in onze brief van 30 december 2024, waarmee wij u tegemoet wilden komen. Wij respecteren uw keuze om hier niet mee akkoord te gaan.

Mocht u nog verdere vragen hebben of willen overleggen over mogelijke oplossingen, dan staan wij uiteraard open voor een gesprek. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en hopen op uw begrip.

Goed advies

We zijn erg fijn geholpen door Susan. Ze heeft ons erg fijn geholpen met het samenstellen van onze nieuwe bank en dank zij haar tips en advies hebben we nu een bank waar we nog jaren plezier van gaan hebben.

10. marraskuuta 2024

Beste Marc en Karlijn,
Dank jullie wel voor jullie 5-sterren review. Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn en tevreden zijn met de keuzes. Het gesprek ging ook soepel, omdat jullie precies wisten wat jullie wilden. Wij hopen dat jullie heel veel plezier gaan hebben van de Lord Street incl. relaxfunctie en draaibaar eiland. Dat wordt heerlijk relaxen!

Susan - Team Baenks Helmond / Woonbloq van Heeswijk

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag een bezoek gebracht aan Jansentotaalwonen…

Vandaag een bezoek gebracht aan Jansentotaalwonen in Duiven. Wij waren al een tijd aan het zoeken naar een relax draaistoel en eindelijk hier een mooie gevonden. Wij zijn heel fijn geholpen en geadviseerd door Martine. Ze nam alle tijd voor ons en met een lekker bakkie koffie erbij hebben we de stoel gekocht.

2. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Baenks

Hi Frits, hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega Martine. Veel plezier gewenst met de nieuwe relaxfauteuil. Vriendelijke groet, team Baenks Duiven

Saanut 1/5 tähteä

Voorkom contact met de "service" afdeling

Na aanschaf van de bank waren we nieuwe vulling en stof nodig. Veelvuldig contact gehad met de service afdeling om keer na keer aan t lijntje gehouden te worden en meer dan een half jaar op producten moeten wachten wat 2 maand zou duren.
Wanneer je hen aanspreekt op de slechte afwikkeling van de klacht beginnen ze met leugens dat ik de bestelling zelf niet goed doorgezet zou hebben, na het schriftelijk bewijzen dat dit wel was gebeurd krijg je hier geen reactie op maar wordt er gedreigd met annuleringskosten.

Al met al een service die je mag verwachten van een Seats and Sofas, maar niet van een gerenommeerde winkel!

24. lokakuuta 2024

Beste Jelle van Os,

Het spijt ons te lezen dat u ons op 3 verschillende review platformen beoordeeld met een 0 of 1 ster.

Onlangs hebben wij telefonisch met elkaar gesproken en toegelicht en verduidelijkt hoe wij u hebben geholpen met het oplossen van de schade aan uw bank. U heeft ons versteld dat uw kat op de bank had geplast en ons daarom had gevraagd om een nieuwe zitvulling. Dit hebben wij voor u geregeld en na uw akkoord ook besteld.
Enige tijd later was u verontwaardigd toen u hoorde dat de vulling voor u klaar lag, dat er geen nieuwe hoes besteld was, terwijl in al onze gesprekken en e-mails het duidelijk vermeld was dat het ging om een nieuwe vulling. Wij hebben daarna op uw verzoek direct ook een nieuwe hoes voor u besteld. Aangezien de stof uit de collectie was, heeft onze leverancier via diverse wegen geprobeerd om alsnog deze stof te verkrijgen om een nieuwe hoes te kunnen maken. Dit heeft inderdaad langer geduurd dan gebruikelijk, maar o.b.v. de uitleg wel te begrijpen zoals wij steeds aan u per e-mail en telefonisch hebben toegelicht.
Uit compassie naar u toe hebben wij u voor de uitloop van de levertijd een korting gegeven op de bestelde onderdelen. Onlangs heeft u de nieuwe zitvulling met hoes opgehaald en wij hopen dat u weer kunt genieten van uw bank.

Naar onze mening hebben wij u een 5 sterren service gegeven!

Met vriendelijke groeten,

Team service Kruit & Kramer

Gute kompetente Beratung

6. lokakuuta 2024

Lieber Stefan,
Vielen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung und dein Kompliment.
Wir freuen uns darauf, Sie in Zukunft wieder in unserem Ausstellungsraum zu sehen!

Wat een super ervaring!

Wat een super ervaring! Prachtige winkel en mooie branding door Baenks. We hebben 2 geweldige banken gekocht (Portobello Road). En echt fijn, aardig en kundig geholpen. Heerlijk no nonsense. Thanks Ize en Luka!

5. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Correcte levering afspraken goed…

Correcte levering afspraken goed nagekomen levering en plaatsing prima.

2. syyskuuta 2024

Hi J. Huizer,
Bedankt voor het achterlaten van de review. Het is erg fijn om te horen dat je tevreden bent over de levering en de plaatsing van jouw nieuwe meubels.
We wensen je veel woonplezier met de nieuwe aankoop!
Team Baenks Wijchen | Tilders Wonen & Slapen

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn goed geholpen door Susan.

Wij zijn goed geholpen door Susan.
Wij waren ons nog aan het oriënteren.
Wij wisten toen nog niet goed wat we wilde.
Door goed advies, zijn wij met tevredenheid geslaagd.
Een nieuwe bank, met salontafel.
En een nieuwe eethoek.
Dankjewel Susan
Cor en Thea

21. syyskuuta 2024

Beste Cor en Thea,

Dank jullie wel voor jullie 5-sterren review. Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn en tevreden zijn met de keuzes. Ondanks dat jullie niet goed wisten wat jullie wilden, hebben we in drie afspraken alles uitgezocht, waaronder de West End van Baenks. Nu nog even wachten tot het binnen staat. Wij zijn ook heel benieuwd hoe het er straks, inclusief het kleuradvies, uitziet. Wij wensen jullie heel veel plezier van de meubelen en zien jullie graag terug om de verlichting uit te zoeken en de laatste puntjes op de i te zetten.

Susan - Team Baenks Helmond / Woonbloq van Heeswijk

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin