Oplevelserne er altid gode hos Backtee. Der er masser af fedt, flot og funktionel tøj at vælge i mellem. Og så ved man bare levering altid kommer hurtig og præcis 👍🏼👏🏼
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Backtee har en tøjserie som opfylder alle bekvemmelighedskrav man kan have som aktiv golfspiller. Ud over det er behageligt, stilfuldt og utroligt nemt at vaske holder det både facon og farver. Og så... Näytä lisää
Varerne kom hurtigtog var i god stand. Eneste minus er at golftøj til kvinder med former er en sørgelig mangelvare. Men server generelt over hele linjen.
Har efterhånden købt en del hos Backtee. Altid venlig betjening i butikken,hurtig ordrebekræftelse on line.Stor pænt udvalg af gedigent pænt golftøj tiltaler mig. Tryghed i handlen.Anbefaler til all... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
BACKTEE designer og markedsfører funktionsdygtigt golftøj til alle vejrforhold, så du kan yde dit bedste i al slags vejr. Alle produkter passer ind i mindst én af de 4 kategorier kaldet Vind, Sol, Kulde og Regn. Fokus er på detaljer, funktionalitet og høj kvalitet i alle dele af processen. BACKTEE’s passion for golf afspejles i alle aspekter af kollektionen - lige fra designet til de mindste funktionelle detaljer. De 4 kategorier: Vind Det vindtætte materiale beskytter effektivt mod den kolde vind. Sammen med det stilfulde design sikres komfort, åndbarhed og maksimal bevægelsesfrihed. Sol Sporty, high performance design. Den nyeste teknologi inden for funktionsdygtige materialer holder dig afkølet og tør i varmen. Kulde Perfekt i barskt vejr. Det tekniske materiale holder fugt væk fra kroppen og de flere lag sikrer den optimale præstationstemperatur. Regn Med materialets vandafvisende teknologi holdes regn ude, mens kroppen fortsat kan ånde. Det sikrer makismal komfort og effektiv beskyttelse mod regn. I vores online shop har vi hele vores kollektion ud fra hvilken vi gør alt for at yde den bedst mulige service og oplevelse for vores kunder. Med høj kundeservice, hurtige leveringer og håndtering af forespørgsler fra dag til dag, har vi rigtig mange glade kunder igennem systemet.
Yhteystiedot
Hagemannsvej 6C, 8600, Silkeborg, Tanska
- webshop@backtee.com
- www.backtee.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Alt fungerede fint
Alt fungerede fint. Hjemmesiden var nem, og min ordre kom til tiden.

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Et godt sted at købe golfgarderoben.Har igennem de sidste 5 år handlet…
Har igennem de sidste 5 år handlet jævnligt hos Backtee og hver gang været yderst tilfreds med såvel produktet som selve handlen.

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Det var en super god oplevelse
Det var en super god oplevelse, hurtig, sikkert og nemt, mine varer kom inden for 24 timer, og sådan har det været de mange gange jeg har handlet hos Backtee online shop.

Tilfreds
Lækker nederdel, nem bestilling og hurtig levering ☀️

Bestilte varerne fredag
Bestilte varerne fredag - levering lørdag. Det er hurtigt

Kvalitet for pengene
Efter mange handler gennem årene hos Backtee, har jeg ikke oplevet nogen problemer overhovedet.
Varerne kommer som lovet og kvaliteten er altid 100%. Jeg har endnu ikke haft brug, at sende noget retur, det er fint, der medfølger en retur seddel i tilfælde af.

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Bestilling kom hurtigt og afhentning…
Bestilling kom hurtigt og afhentning gik også fint.
Størrelsen på nederdel og bluse var perfekt.
Det er ikke sidste gang, jeg har købt noget på nettet.

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Hurtig levering og som altid varer der…
Hurtig levering og som altid varer der svarer til beskrivelsen

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Super god og hurtig ekspedition og…
Super god og hurtig ekspedition og levering.
Varerne svarede til det beskrevne.

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Lynhurtig levering og ombytning.

Nemt at bestille.
Nemt at bestille.
Størrelse passer på vejledning.
Hurtig levering.
Super kvalitet og service.

Godt køb.
Godt tilbud, fine varer og hurtig ekspedition.

Nemt at bestille
Nemt at bestille - varen kom få dage efter bestilling

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
I levrer som sædvanligt rigtig gode…
I levrer som sædvanligt rigtig gode varer til en god pris

Hurtig ekspedition.
Bestilt fredag - afhentning lørdag formiddag kl.9 i kiosken.
Flotte poloer.

Vastaus yritykseltä BACKTEE ONLINE SHOP
Super flot tøj i fedt design samt…
Super flot tøj i fedt design samt hurtig levering

Super service og lækre poloer
Super service og lækre poloer
Jeg bestilte 5 polo shirts fra Backtee, og hele processen var virkelig nem. Leveringen kom hurtigt, og tøjet var pakket pænt og sikkert. Kvaliteten på poloerne er rigtig god – de føles behagelige og ser flotte ud. Jeg er meget tilfreds og kan varmt anbefale Backtee.

Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.