AutoPartner - Solbjerg Biler Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Solbjerg Hovedgade 19, 8355 Solbjerg, DK

Jeg har nu haft fornøjelsen af at samarbejde med Kasper i flere år nu. Det har været helt upåklageligt! Jeg sender mine største anbefalinger deres vej😊 // Jeppe

Lejede både alm. bil og kassebil hos Auto Partner. Priserne er sindssygt gode: 175 kr for en lille bil og 250 kr for kassebil. Bilerne var i rigtig god stand, rene, velholdte og alt virkede som det... Näytä lisää

Har været forbi 2 gange inden for relativt kort tid, første gang til skift af forrude, og efterfølgende til lapning af et punkteret bagdæk. Dækket blev lappet imens jeg ventede, samme dag, og forruden... Näytä lisää

De har altid været supergode til at hjælpe, når jeg har ødelagt et eller andet. Fordi jeg selv skulle prøve at lege mekaniker! Ingen dømmende blikke eller spydige kommentarer 😅 Så de får kun 5 s... Näytä lisää

1. Autokorjaamo
  2. Auton korjaus ja huolto
  3. Mekaanikko

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

• Solbjerg Hovedgade 19, 8355, Solbjerg, Tanska

Altid god servise ,Flink personale

Altid god servise ,Flink personale

7. heinäkuuta 2025

Hej Otto

Tusind tak for din anmeldelse – og for de venlige ord.

Det glæder os, at du altid oplever god service og møder et venligt hold. Det er sådan, vi gerne vil have, at det føles at komme hos os.

Aftaler blev overholdt

Aftaler blev overholdt.
God stemning.

3. heinäkuuta 2025

Hej Janeck

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du bemærker både den gode stemning og vores evne til at holde, hvad vi lover – det er to ting, vi vægter rigtig højt.

Sofie fra AutoPartner

Hurtig o effektiv hjælp til en akut…

Hurtig o effektiv hjælp til en akut punktering. God service og en god stemning på værkstedet.

26. kesäkuuta 2025

Hej Villy

Tak for din flotte anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt, da du stod med en akut punktering. Vi ved, hvor meget sådan noget kan forstyrre hverdagen, så vi gør altid vores bedste for at få folk hurtigt og trygt videre igen.

Og ja, god stemning på værkstedet – det går vi faktisk også ret meget op i 😊

Den bedste service man kunne ønske sig

Den bedste service man kunne ønske sig

23. kesäkuuta 2025

Hej Jesper,

det er rigtig dejligt at høre!

Vi sætter kæmpe stor pris på din anmeldelse og glæder os allerede til dit næste besøg ☀️

Sofie fra AutoPartner

Kom forbi med et punkteret trailerdæk…

Kom forbi med et punkteret trailerdæk og de tog imod opgaven ganske let.

12. kesäkuuta 2025

Hej Esben,

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vi kunne hjælpe med trailerdækket uden bøvl.
Nogle opgaver skal bare løses hurtigt og nemt – og det lyder heldigvis til, at det lykkedes her.

Sofie fra AutoPartner ☀️

Effektivt.

23. toukokuuta 2025

Hej Randi,

Tusind tak for de fem stjerner! Det er dejligt at høre, at du oplevede et effektivt forløb – præcis som det skal være ⭐

27. toukokuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede super service – det er altid målet hos os ⭐

Troværdige

Venlige og dygtige og altid klar til at hjælpe.

26. toukokuuta 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på dine ord – især at du oplever os som troværdige, venlige og altid klar til at hjælpe. Det er lige præcis det, vi stræber efter hver dag 😊

Professionel opgaveløsning.

Hurtig og professionel løsning af problemet.

23. toukokuuta 2025

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede en hurtig og professionel løsning – det er lige præcis sådan, vi gerne vil gribe opgaverne an ⭐

Hej Orla,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de pæne ord om vores medarbejdere! 😊
Det glæder os meget at høre, at du oplevede os som venlige og smilende – det er lige præcis den stemning, vi ønsker at skabe hos AutoPartner.

Vi håber at se dig og bilen igen, når det bliver tid 🚗

Venlig

Venlig, hurtig og effektiv betjening

5. huhtikuuta 2025

Hej Kirsten,

Tusind tak! Det er dejligt at høre, at du fik en venlig, hurtig og effektiv betjening – det er præcis sådan, vi gerne vil møde vores kunder 😊

Altid i orden.

Altid i orden.
Og de har god kaffe😊

30. huhtikuuta 2025

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at alt altid er i orden – og at kaffen også får et par roser med på vejen. Vi gør os umage hele vejen rundt, både med bilerne og stemningen på værkstedet.

Vi håber at byde dig og bilen velkommen igen næste gang

Hej Malene,

tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede hurtig service, mens du ventede – vi ved, hvor vigtigt det er, at det både går effektivt og gnidningsfrit 😉

Vi håber at tage imod dig og bilen igen, næste gang det passer ind i din kalender 🌞
Sofie fra AutoPartner

Fik god tilbage melding om hvad der var…

Fik god tilbage melding om hvad der var udført på bilen

23. huhtikuuta 2025

Hej Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os at høre, at du oplevede en god tilbagemelding på det udførte arbejde.

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde ved, hvad der er blevet lavet, så du altid føler dig tryg og informeret 😊

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Venlig hilsen

super hurtig!

11. huhtikuuta 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede super hurtig service – det er lige præcis det, vi sigter efter, når bilen skal hurtigt tilbage på vejen.

Vi håber at tage imod dig og bilen igen
Sofie fra AutoPartner

Solbjergs bedste værksted ved siden af en tankstation

Ingen dømmende blikke eller spydige kommentarer 😅
Så de får kun 5 stjerner fordi jeg ikke kunne give flere ❤️
Så tak til Kasper og hans folk! ☺️

7. huhtikuuta 2025

Hej Christian,

Tusind tak for den helt igennem skønne anmeldelse – og for de fem stjerner (selvom du gerne ville give flere). Det betyder meget for os, at du føler dig godt taget imod, også når du har forsøgt dig som hjemme-mekaniker. Vi går nemlig op i, at man skal kunne komme forbi uden at få løftede øjenbryn – bare hjælp og godt humør.

Kæmpe tak for tilliden.

Hurtig service og levering

2. huhtikuuta 2025

Hej Mogens,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet både hurtig service og levering – det er netop den slags forløb, vi gerne vil give alle vores kunder.

Vi håber, vi får lov at hjælpe dig og bilen igen.

Sofie fra AutoPartner

Fin service og orientering omkring…

Fin service og orientering omkring reparation.m.

5. huhtikuuta 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet fin service og god orientering omkring reparationen – vi gør os umage for, at du som kunde altid ved, hvad der bliver lavet, og hvorfor.

Vi ser frem til at tage imod dig og bilen igen.

31. maaliskuuta 2025

Hej Lise,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har oplevet god service hos os – det er præcis det, vi altid stræber efter.

Vi håber, vi får lov at tage imod dig og bilen igen en anden gang.

Super service

Super service, v/Kasper Solbjerg Biler.

20. maaliskuuta 2025

Hej Benny,

det er super godt at høre!

Tak for din positive anmeldelse - vi sætter stor pris på din støtte.