Altid venlig og professionel service,hjælper gerne hvis man har fået et akut problem Kan varmt anbefales Claus Hagemann
Yritys on vastannut
Jeg stillede min bil en aften udenfor åbningstid og uden en aftale, da der var sket noget akut med bilen. Nøglen blev placeret i postkassen. Det blev løst efterfølgende formiddag selvom de ha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg havde et akut problem med min bil, jeg ringede til værkstedet, de sagde kom bare med bilen, 15 minutter efter var jeg kørende igen 🙏
Yritys on vastannut
Jeg bruger Midtjysk Autoservice i Virklund til både mine egen bil og firmabiler. 5 sikre stjerner herfra. Det hele er bare så meget "i orden" fra udførelsen og finish til prisen.
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
Yrityksen kirjoittama
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Nyhøjvej 13, 8600, Silkeborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Kan varmt anbefales
Claus Hagemann

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
Skønt med et værksted som holder hvad de lover

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
Det blev løst efterfølgende formiddag selvom de havde mange andre planlagte opgaver.
Der skulle også bestilles dele m.v.
Der blev ringet tilbage da bilen var klar til afhentning.
Super service og venlig betjening 👏👏👏

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
Er kommer der gennem mange år, og altid den bedste service
Kan varmt anbefale dette sted

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
Super der kan bestilles tid online og på valgt tidspunkt så man kan vente og de står klar mår man kommer med bilen.

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
Meget lydhøre og hurtige til at forstå opgaven og leverer en rigtig god løsning. Virkelig god service.

Flinke og positive medarbejder
God stemning
Har altid været tilfreds med deres arbejde

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
5 top stjerner til Midtjysk Autoservice på Nyhøjvej. De yder altid en mega god service og ikke mindst vejledning. De har altid godt styr på hvad de laver, og hvad det kommer til at koste. Jeg vil i hvert fald anbefale værkstedet og deres medarbejdere 🤗

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Midtjysk Autoservice ApS
God information om leveringstid på reservedele, og præcis levering af godt arbejde.
Tak for hjælpen!

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.