Jeg har netop hentet bilen fra dansk cylinder service kl 13:00. efter vildt god service, og opdager mit bremserør er brudt op. Hvorfor jeg ser der ligger en mekaniker ligeoverfor. Jeg løber derhe... Näytä lisää
Havde problemer med punkteret dæk, da det ikke kunne lappes, men i stedet skulle skiftes, fik I fluks skaffet nye dæk. God og hurtig service.
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Bødkervænget 1, 4700, Næstved, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
Altid god og venlig service samt fornuftige priser.

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
Bilen blev færdig 2 dage før tid og alt blevet lavet som aftalt . Kan kun anbefalde dette værksted, god service og godt håndværk

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
Værkstedet håndterer opgaverne som aftalt, hurtigt og til absolut fair pris.

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
Jeg er meget tilfreds med den modtagne service og den leverede kvalitet.

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
Altid godt og professionelt arbejde, samt meget søde mekanikere

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
Mit batteri på min Fabia var pludselig dødt her i vinterkulden. Jeg fik autohjælp og fik startet bilen op og fik en aftale vedrørende skift af batteriet med Jens fra AutoPartner i Næstved. Han skaffede hurtigt et nyt batteri og da jeg ankom fik han hurtigt skiftet det. Kan give autoværkstedet min bedste anbefaling.

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
De gør det bare godt og man kan have ro i maven når man har afleveret bilen så kæmpe tilfredshed her fra ⭐⭐⭐⭐⭐

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jens Ranneries Automobiler
En for mig ikke opdaget utæt køle slange, blev konstateret, og udbedret, selvom opgaven blot var oliefilter samt olieskift. Herligt at ekspertisen på værkstedet, som altid gør sig umage. Og jeg kan kører uden en pludselig overophedet motor. Tak.