Kan ikke anbefale basis: 1) Reklamation på ny gearkasse til 30.000kr. på en varevogn vi skal bruge hver dag. Svarer ikke på hvornår den kan udbedres. “Du hører noget når du hører noget”, er s... Näytä lisää
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Gl. Landevej 59, 7000, Fredericia, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kan ikke anbefale basis:
1) Reklamation på ny gearkasse til 30.000kr. på en varevogn vi skal bruge hver dag. Svarer ikke på hvornår den kan udbedres. “Du hører noget når du hører noget”, er svaret. Skyder skylden på underleverandør. Ønsker på min opfordring ikke engang at ringe til underleverandøren dagligt så bilen kan fikses.
2) Jeg bliver tiltalt “Slap lige af kammerat” når jeg beder om, at jeg gerne vil have at reklamationen har et Specifikt og Tidsbestemt næste step.
3) Giver tilbud på 80.000kr for nyt motor inkl arbejdsløn. Fik alternativt tilbud på ny motor hos andet værksted på 41.000kr. inkl alt.

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jannsen Biler ApS
Vi har haft vores bil hos Jannsen Biler af 2 omgange. Først service og derefter skift af en kobling. De tager sig tid til at presse bilen ind når det haster og laver en super god service. Prisen er fair og de er hurtige. Kan varmt anbefale!

Vastaus yritykseltä AutoPartner - Jannsen Biler ApS
Virkelige professionelle og servicemindede medarbejdere. Fik lavet det jeg bad om til top karakterer, så bilen bare kører som den skal igen. Ligeledes var det også en god pris. Vil til hver en tid anbefale Jannsen Biler til andre.