AutoMentor Danmark A/S Arvostelua 128

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Har selv 3 gange tidligere hentet biler hjem til Danmark hhv. fra England og Tyskland, og selv taget ”kampen” med SKAT. Denne gang brugte jeg Automentor, intet bøvl, ingen ventetid, og vurderinge... Näytä lisää

Fuldstændig fremragende! Fra først til sidst har det været et fuldstændig fremragende forløb. Lige fra første telefonsamtale og frem til, at bilen stod i indkørslen, leveret lige til døren samme dag... Näytä lisää

Wir waren in Padborg mit unseren Fahrzeugen. Und sind begeistert von der Freundlichkeit von Tina und Mads sowie den Herren vom bilsyn. Es hat alles super geklappt, von der Forhåndsvurdering, über die... Näytä lisää

Helt fantastisk suveræn service af højeste kaliber. Niels yder en yderst personlig service, er lynene hurtig og ekstrem hjælpsom. Det findes ikke bedre BASTA. Brug Automentor og I vil aldrig bliv... Näytä lisää

1. Autoliike

Hos AutoMentor kan vi hjælpe både private og erhvervskunder med at købe og importere en velholdt luksusbil til en overkommelig pris fra det store tyske marked, hvad enten du selv vil stå for afhentningen, afgift og indregistrering eller om du vil have os til at stå for det hele fra start til slut.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Dårligste service

Dårligste service, jeg længe har oplevet.
I skal jo bare være ærlige i stedet for kun at tænke på at Accelerere penge.

29. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä AutoMentor Danmark A/S

Du har allerede givet os en anmeldelse i januar 2023, og du har ikke handlet hos os siden - så vi har ikke lige noget, vi kan relatere din anmeldelse til.

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Automentor

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Automentor i forbindelse med import af en el-bil fra Tyskland. Kommunikation var fin og behagelig, og Niels var meget imødekommende og hjælpsom gennem hele processen. Hans professionalisme og ekspertise gjorde, at vi følte os trygge og velinformerede. Vi kan varmt anbefale Automentor til alle, der overvejer at importere en bil. Tak for en fremragende service!

16. toukokuuta 2024

Service er i toppen

Service er i toppen. De hjalp mig med straksoverførsel. Selv udenfor deres åbningenstid.
Selvom handlen mellem mig og sælger, ikke gik som forventet, tilbageførte automentor pengene, helt uden gebyr.

3. toukokuuta 2024

Vi har brugt AutoMentor et par gange…

Vi har brugt AutoMentor et par gange ved køb af el-bil i Tyskland, det har fungeret perfekt. har ringet og aftalt med Niels hvornår vi ankommer, en lille timer efter er vi kørt derfra på danske plader. Prisen for at få bilen på plader i en fart og ikke selv bøvle med skat og vente flere uger er absolut fair.

4. huhtikuuta 2024

Top gelaufen der Import.

Top gelaufen der Import.
Kann ich nur empfehlen.
Termin gerecht und alles genau erklärt und auch alle nachfragen würden sofort beantwortet.
Gerne wieder 😃

13. helmikuuta 2024

Super kundeservice

Super kundeservice. Møder sine kunder med en behagelig tilgang og går langt for at yde en ekstra service. Fik hjælp på en dag hvor firmaet ellers var lukket og alt fungerede perfekt.

8. helmikuuta 2024

Glemte aftale så vi måtte vente LÆNGE i Tyskland.

Flinke og egentlig som udgangspunkt god og høflig service.
Det var dog en super ærgelig oplevelse at jeg og sælger endte med at sidde over en time og vente på at få fat i dem, da min kontaktperson ved automentor havde glemt aftalen. Det var en lørdag aften, men det var aftalt med dem, og så sent som kl 14 samme dag havde jeg bekræftet med dem hvad tid jeg ville ringe. Alligevel var de ikke til at få fat på. Super ærgelig oplevelse, og ikke fedt at betale penge for at sidde og vente på dem så længe. De har ikke tilbudt noget rabat eller lignende for dette, men trods alt har de beklaget at vi endte med at sidde og vente så længe på dem. De mener selv at jeg bør værdsætte den ekstra service at de var tilgængelige en lørdag, men det er jo ikke meget værd når de så glemmer det. Og det er underligt at de ikke lægger sig fladt ned og beklager, men mener det er stort af dem. De skal ikke tilbyde at hjælpe en lørdag hvis ikke de kan finde ud af det.

Alt i alt skuffende oplevelse, og med så mange virksomheder som tilbyder import hjælp, vil mit valg en anden gang falde på en anden virksomhed.
Sælger missede sit tog hjem og det var en super dårlig start på hvad der skulle have været en fed tur.
- Anmeldese opdateret da jeg havde skrevet først at personen var faldet i søvn, og de skriver det ikke var tilfældet men at telefonen blot var på lydløs. Det gør ingen forskel om det er det ene eller andet jeg ventede på, men nu står der da det korrekte.

4. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä AutoMentor Danmark A/S

Vi har stillet os til rådighed for dig på en lørdag, hvor vi ellers holder lukket. Der var ingen her, der sov: En telefon var på lydløs, og der gik desværre en times tid, før du kunne få kontakt. Det har vi beklaget, og vi har i øvrigt ikke taget ekstra betaling for at stå til rådighed for dig uden for åbningstid – Det var ren service, som vi håbede, du ville værdsætte.

Vi forsøger altid at udøve den bedste service for vores kunder og strækker os også langt i den forbindelse. Det forstår flertallet af vores kunder også at værdsætte.

Stor ros til Automentor

Stor ros til Automentor, alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke!

Jeg har brugt dem til straks overførsel i Tyskland, Niels sad klar ved telefonen og overførte det aftalte beløb med det samme.

Efterfølgende har automentor foretaget afgift beregningen, det tog få timer, så var det fixet og jeg kunne hente nummerplader umiddelbart efter.

Jeg kan helt klart anbefale at bruge Automentor.

18. syyskuuta 2023

Virkelig useriøst firma

Virkelig useriøst firma. Svarede på min første mail inden for en dag, men har efterfølgende ignoreret mine efterfølgende spørgsmål i flere uger.

Kan på absolut ingen måder anbefales - der findes heldigvis bedre alternativer.

22. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä AutoMentor Danmark A/S

Tak for din anmeldelse. Vi ønsker dig al mulig held og lykke i din videre søgen efter bil

Super god service.

Super god service og meget hjælpsom.. første gang jeg har været til toldsyn og skulle betale afgift.. automentor var meget hjælpsomme.. og fortalte alt hvad jeg havde brug for nemt og hurtigt

17. huhtikuuta 2023

Meget hjælpsom

Selvom jeg blot havde et generelt spørgsmål ifm. garanti af en allerede importeret bil hjalp Niels mig.

3. maaliskuuta 2023