Uitlaat geleverd op afgesproken tijd. Echter uitlaat had slechte pasvorm. Aansluiting van middendemper paste niet in de klem. Uiteindelijk randen eraf geslepen en pijpbeugel ertussen. Paar uur verde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
...goede ervaring met de klantenservices, accurate afhandeling (voor de zekerheid werden er gratis 2 extra ophangeubbers meegeleverd), en last but not least voor ‘n scherpe prijs en snel geleverd.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Geweldig goed oplossen van mijn probleem... (afkeur APK) 1 dag voor de geplande APK kon ik toch mijn complete uitlaat bij hen afhalen. De zeer vriendelijke medewerkster heeft het naar volle tevred... Näytä lisää
Ik had met spoed een nieuwe uitlaat nodig, bestelling geplaatst, en via chat met medewerkster gesproken om te vragen of ik direct kon langskomen. Was helemaal geen probleem, de uitlaat had men al kla... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Auto-uitlaat.nl is onderdeel van AP Onderdelen B.V. Wij leveren auto onderdelen tegen scherpe prijzen aan zowel particulieren als bedrijven. Dit is het adres voor de goedkoopste uitlaat en katalysator delen voor elk model en type auto op de markt. Zoekt u een uitlaat voor uw Transporter uit 1980? Of bent u de trotse eigenaar van een Daihatsu Cuore uit 2005 waarvan de uitlaat of katalysator slecht begint te worden? Geen punt, wij hebben de juiste uitlaat voor u liggen. Via onze kenteken check controleren wij altijd of u de juiste uitlaat of katalysator heeft besteld, dus ook als u niet helemaal zeker bent van het juiste type uitlaat of katalysator, kunt u rustig bestellen bij ons. Wij zorgen dat u de juiste uitlaat delen krijgt opgestuurd. Bent u er niet zeker van welk type past? Dan geldt ook hier weer; wij controleren uw bestelling en zorgen dat u de juiste sportuitlaat toegestuurd krijgt. Vul hiervoor eenvoudigweg uw kenteken op het bestelformulier in. Wij leveren zowel uitlaat delen zoals; voorpijp, middendemper / tussendemper, einddemper / achterdemper als ook complete setjes. Uw uitlaatsysteem is dan voorzien van montagedelen zoals uitlaat rubbers en pakkingen om het systeem zonder problemen te monteren. Neem vrijblijvend contact met ons op; onze klantenservice zal u professioneel te woord staan en u assisteren bij uw bestelling.
James Wattstraat 9B, 6902PR, Zevenaar, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bedrijf is onbereikbaar!!!!!! Zowel op mail als telefoon. Ze zetten je (zonder liegen). Een half uur in de wacht dan krijg je te horen u bent de volgende! Vervolgens gaat het bandje verder weer 2 minuten later krijg je via bandje te horen dat het erg druk is en beter een mailtje kan sturen. En de verbinding wordt verbroken. Dan begin je toch behoorlijk te koken kan ik je zeggen..
mailtje gestuurd de 3e. Tot op heden nog niets gehoord. Geen uitlaat en mijn geld weg. Inmiddels elders een andere gekocht. Ik moest 1ster geven om verder te gaan maar dat moet wat mij betreft -1 zijn! Ik Zeg NIET KOPEN BIJ DEZE SHOP!!!!!!!

Vastaus yritykseltä Auto Uitlaat
Uitlaat uit twee delen niet zoals op de foto

Vastaus yritykseltä Auto Uitlaat
Uitlaat ziet der goed uit. Allen levering Duurd erg lang. Niet binnen 3 a 5 werkdagen.

Vastaus yritykseltä Auto Uitlaat
Top service en snel geleverd auto rijd weer prima met een goede uitlaat
Wou jullie echt bedanken dat het zo snel gestuurd was op mijn adres, en dat ik op tijd mijn auto kon repareren.
Jullie zijn echt Toppers👊💪💯💯
Helaas kan ik weinig goeds vertellen.
De levering duurde langer dan belooft, vervolgens was onze uitlaat blijkbaar te lang voor de doos en is het dan normaal dat jullie die doorslijpen en je dan van die klemmen meegeleverd krijgt om hem op de doorgeslepen punten weer aan elkaar te zetten. Vervolgens was het ook nog het verkeerde type. Willen ruilen, 1 week erover gedaan om überhaupt contact te krijgen. Telefonisch geen contact te krijgen , een mail adres niet bestaand andere link kon ik niet dat voorleggen namelijk omruilen wat ik graag wou. Uiteindelijk toch een mail gelukt naar 4 dagen kort bericht terug gekregen. En na navraag van mij hoe omruilen werkt weer geen tegen antwoord. Toen maar terug gestuurd. Omdat ik nu al bijna 2 weken verder was. Uiteindelijk tegen antwoord gehad. Vertelt dat hij retour gedaan is enz. En tot nu toe nog geen reactie terug gehad. Maar krijg na 2 weken amper antwoord wel een mail over wat ik van jullie service vind enz. Sorry meer dan dat ene sterretje kan er helaas niet af en dat is puur omdat er die keer dat er gereageerd werd het een vriendelijke mail was en het pakket wel bezorgd was de eerste keer ook al was het laat. Laat dit maar even aan de tijd van de covid 19 liggen.
Dus voor mij geen aanrader helaas, jammer!

Vastaus yritykseltä Auto Uitlaat
Ik ben op zich tevreden met de door mij gekochte uitlaat maar ondanks de gevraagde kenteken check heb ik de uitlaat moeten aanpassen om hem passend te maken. Ik heb de oude steunen van de oude uitlaat er af geslepen en deze op de nieuwe uitlaat gelast.
Veel langere lever tijd als aangegeven en moeilijk bereikbaar , uitlaat echter wel goed geleverd uiteindelijk
Goede service. Snel afgeleverd. Track & trace top!
Zeer slecht geen contact te krijgen via telefoon mail ook geen reactie

Vastaus yritykseltä Auto Uitlaat
Geweldig goed oplossen van mijn probleem... (afkeur APK)
1 dag voor de geplande APK kon ik toch mijn complete uitlaat bij hen afhalen.
De zeer vriendelijke medewerkster heeft het naar volle tevredenheid op kunnen lossen.
Pasvorm was perfect, montage deed ik in 45 min.
Tot de volgende uitlaat !!!
De uitlaat was goed, maar ik mis alleen de helft van de montageset.. verder zelf opgelost

Vastaus yritykseltä Auto Uitlaat
Ik vind het een goed bedrijf die achter hun product staan.
er was een probleempje en dat werd keurig opgelost.
ik kan dit bedrijf aanbevelen.
De uitlaat kon er moeiteloos onder gezet worden, goede passing.
Snelle verzending, goede informatie over bestelling en verzending. Verpakking was kapot omdat uitlaat te los lag in verpakking.