KÆMPE ADVARSEL
Når man uforvarende klikker sig ind på værkstedets hjemmeside, mødes man med lovning om "professionel service" og "innovative metoder til bilreparation", og det er jo fine ord, men virkeligheden er en grim affære.
Hvad der skulle have været en simpel udskiftning af et hjulleje, udviklede sig således til et mareridt. Jeg anede ikke, at så mange servicelamper kunne blinke på én gang, men det var, hvad de gjorde, da jeg hentede bilen. Det hele bimlede og bamlede, og efter en uges forgæves forsøg på at komme i kontakt med værkstedet indvilgede de så i at kigge på bilen igen.
Da jeg hentede bilen, føltes rattet mærkeligt løst. Blødt som smør. "Du kan fint køre, min ven", var den muntre melding, men jeg tog den forbi en anden mekaniker for en second opinion. En god beslutning. Den nye mekaniker måtte konstatere, at boltene til forhjulet kunne skrues af med fingrene. Med andre ord: livsfarligt. Efter endnu en tur på værksted erklærede mekanikeren sig så for decideret chokeret. Bolte, møtrikker og hjulet var ligefrem maltrakteret, og der var mere ødelagt, end der var repareret, sagde han.
Jeg kom med et problem og kom hjem mange flere - og flere tusinde kroner fattigere. Ikke ligefrem definitionen af en god mekaniker. Hvis de da overhovedet har sådan nogle ansat.