1. Toimistotarvikekauppa

Atelier Aarhus er et dansk designstudio, der blev stiftet i 2016 af en fælles søgen efter veldesignede kontorartikler, som sammensmelter funktionalitet, æstetik og kreativitet. I dag designer vi derfor kalenderbøger, notesbøger og mindre kontorartikler med grundighed og omtanke, så de let kan tilpasses enhver hverdag og samtidig pynte i dit hjem.

2,7

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Meget mere end en kalender ❤️

De fineste kalendre og notes bøger har jeg købt hos Aterlier Aarhus ✨ Jeg har i flere år købt min kalender her, og den er bare perfekt! God kvalitet, smuk æstetik og et perfekt værktøj til hverdagen 💌 Den rummer meget mere end blot at være en kalender, der er plads til to-lister, reflektion og hverdagens tanker kan samles heri 🌿

10. kesäkuuta 2025

Kære Marie,
Tusind tak for din anmeldelse - det betyder så meget for os. 🫶
Vi er virkelig glade for, at du er vild med vores kalenderbøger og vi glæder os til at vise den nye 2026 kollektion 💌

- Mette

Dårlig kvalitet og mega dårlig service

MØJ firma!!! Så ringe vare og næsten umuligt at returnere varerne “måtte opgive” en mega dårlig oplevelse. INGEN ANBEFALING HERFRA !!!

16. toukokuuta 2025

Hej Susanne,
Vi er kede af at måtte informere om, at der desværre er en dropshipping hjemmeside i omløb, der benytter vores virksomhedsnavn til at sælge tøjvarer fra Kina.
Vi hedder Atelier Aarhus med hjemmesiden www.atelieraarhus.com og sælger udelukkende kontorartikler.

Vi har politianmeldt siden for en måned siden og venter stadig på, at sagen bliver behandlet. I mellemtiden vil det hjælpe os meget, hvis du retter din Trustpilot-anbefaling til den rette, nemlig atelier-aarhus.dk.

Mette

Bondefangeri det tog 3 uger før varen…

Bondefangeri det tog 3 uger før varen kom og den lignede langt fra det der blev vist på billedet. Varen er tydeligvis fra Temu eller Kina og i dårlig kvalitet

11. toukokuuta 2025

Hej Margit,

Bondefangeri

Jeg bestilte en kjole til 299,00, det tog 7 dage før kjolen nåede frem. Da jeg åbnede pakken var det tydeligt at det var en kjole fra Temu eller SHEIN. Dårlig kvalitet, meget skuffende..

11. toukokuuta 2025

Hej,

Hvis mindre var muligt

Hvis mindre var muligt. Bestilte d.24/4 og har intet fået.
Har kontaktet uden svar.

5. toukokuuta 2025

Hej,

Mette

Super lækker kalender og bogmærker

Bestilte en ugekalender samt bogmærker for relativt kort tid siden. Begge dele er ganske enkelt perfekt ! Super størrelse (kan lige være i håndtasken), super flot design og god kvalitet. Desuden var leveringen hurtigere end man normalt kan forvente - blot 1,5 døgn fra bestilling til jeg kunne afhente den i den lokale kiosk, og så var den endda pakket ind i det fineste omslag.

12. toukokuuta 2020