Arthur & Stougaard malerfirma Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Henrik did a great job painting our apartment. The contact and arrangements went really fluent, and the result was very good.

Flot arbejde til en fornuftig pris.Henrik er meget lydhør overfor specielle ønsker og kommer med gode ideer. Både Henrik og Mikkel er lette at få kontakt til , overholder alle aftaler og melder hurt... Näytä lisää

Vi havde Henrik ude at male vores hus indvendigt inden vi flyttede ind. Vi indhentede et tilbud og aftalte tid og resultatet blev helt perfekt til aftalte penge og de var endda færdige noget før tid.... Näytä lisää

1. Maalari

I 2018 startede Henrik malerfirmaet Arthur & Stougaard. Med 24 års erfaring i malerbranchen har vi kastet os ud i at starte vores eget malerfirma. Hos Arthur & Stougaard malerfirma er vores mål at kunden skal have en god oplevelse når vi arbejder i deres hjem eller virksomhed. Vi bestræber os på at lytte til kundens ønsker og sammen lave en god plan for at løse kundens opgave på bedste vis. Hos Arthur & Stougaard lægger vi stor vægt på overholde aftaler og yde den gode service. Vi maler, sliber, spartler, opsætter vægbeklædning m.m. Indvendigt såvel som udvendigt. Ingen opgave er for stor og ingen for lille. Så står du og skal bruge en maler, så giv et ring eller send os en mail og få et godt tilbud på et godt og solidt stykke håndværk. Vi holder til i Aarhus og arbejder i Østjylland. Kontakt os Arthur & Stougaard malerfirma Telefon: +45 60 57 62 30 / +45 60 57 62 20 Email: mail@arthur-stougaard.dk

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Great job!

12. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Thank you wery much. Glad i could help

Kvaliteten af malingen er tvivlsom

Vi havde en rigtig god oplevelse og vi er helt enige i kompetent og behagelig rådgivning. De var ordentlige og udførte et flot stykke arbejde, men allerede et halvt år efter kunne vi kvaliteten af malingen desværre ikke var god og nu 9 måneder efter er det kun blevet værre. Der er taget kontakt til Arthur & Stougaard, men desværre uden svar.

13. syyskuuta 2023

Perfekt malerarbejde

Tak til Henrik for malerarbejde udført til perfektion af flere omgange.
Alle gangene har vi oplevet kompetent og behagelig rådgivning, punktlighed og håndværksmæssigt arbejde af meget høj kvalitet.

10. kesäkuuta 2024

God og hurtig service

God og hurtig service. Pænt malerarbejde til fornuftig fast pris. Nem at lave aftaler med og kom uden indvendinger og udbedrede en mindre detalje efterfølgende. Alt i alt en god oplevelse og kan varmt anbefales!

7. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Tak for anmeldelsen, dejligt at høre i er er tilfredse med resultatet.

Rigtig god oplevelse

Yderst tilfredse med Henrik og Mikkels arbejde. Vi glæder os over, at det udendørs træværk nu ser godt ud, og der er ingen spor efter arbejdet på fliser og glas.
Vi ser frem til et nyt samarbejde, næste gang huset har behov for en make-over inden- eller udendørs. Gode til at holde aftaler og informere om ankomst mm

14. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Mange tak for anmeldelsen. Super dejligt at høre at i er glade for resultatet.

Super malerfirma

Meget godt malerarbejde. Henrik var meget fleksibel, hjælpsom og professionel. Jeg kan varmt anbefale firmaet.

30. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Tak for anmeldelsen. Dejligt i er tilfredse.

Fremragende håndværk, rimelig pris

Vi fik for 7 år siden malet vinduer af et andet firma, og malingen skallede af efter få måneder.

Vi fik i efteråret 2022 Arthur og Stougaard til at rette op på vinduer og døre, og det holder bare!

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Hej Niels. Super dejligt at høre at det bare holder.
God sommer til dig.
Mvh. Henrik

Arthur & Stougaard kan varmt anbefales

Arthur & Stougaard kan varmt anbefales. Flot arbejde til tiden. Behagelige at være sammen med. Fair pris for ekstraarbejder.

31. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Tak for anmeldelsen Mogens. Dejligt du er tilfreds med vores arbejde.
Mvhmhenrik

5 stjerner og de varmeste anbefalinger

Vi har haft dem ude og male en flyttelejlighed og al malerarbejde blev godkendt uden en eneste anmærkning - er en meget meget tilfreds kunde. Prisen var også yderst rimelig og de får hermed mine varmeste anbefalinger.

15. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt med tilfredse kunder.
Mvh.
Henrik

Super flot resultat med god kommunikation

Brugte dem til opsætning af filt, maling af vægge og lofter.

* God gennemgang i huset og var lyttende
* God til at svare på spørgsmål
* Kom til tiden, og overholdt tidsplanen

Overordnet rigtig flot resultat og vil anbefale til andre

5. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Hej Jonas og maria. Tak for anmeldelsen håber i bliver glade for jeres nye hus. god jul og godt nytår
Mvh. Arthur & Stougaard Malerfirma

Arthur og Stougaard, et reelt og tillidsvækkende firma

Arthur og Stougaard er hele vejen igennem et reelt og tillidsvækkende malerfirma, som brugte god tid på mig som kunde. De har gjort et godt malerarbejde, som besøgende hos mig har beundret.

13. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Mange tak for den fine anmeldelse. Håber du falder godt til herude i tilst.

Veludført arbejde

Veludført arbejde. Kom til tiden og var hurtigt færdige.

5. syyskuuta 2022

Tak for anmeldelsen 😉.
Mvh.Henrik

Fremragende arbejde

Vi har haft en alletiders oplevelse af service og kvalitet, da Arthur og Stougaard malede hele vores hus indvendigt. Vi har ikke andet end rosende ord at kvittere med for veludført arbejde på aftalt tid og smukke resultater.

18. maaliskuuta 2022

Rigtig god malerfirma

Flot og god arbejde. Kan anbefales

20. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Mange tak for anmeldelsen. Held og lykke med jeres hus. Mvh.henrik

Arthur & Stougaard malede vores hus…

Arthur & Stougaard malede vores hus indvendig lofter, vægge ,døre og lister, virkelig godt arbejde og til den aftalte tid, også selvom der opstod små extraopgaver.Dertil er de to malere sympatiske og flexible.De har vores varmeste anbefaling.

15. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Arthur & Stougaard malerfirma

Hej Lars Bo og Lone. Tak for anmeldelsen. Dejligt vi nåede at blive færdige til indflytningen. Held og lykke med jeres hus.
Mvh. Henrik