Nach dem Genuss von Skyr in Dänemark wollten wir Skyr nun auch in Deutschland essen. Leider enthält dieser in Deutschland nicht nur 30% mehr Zucker und Kalorien sondern schmeckt hier nach süsser gesch... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Kære Arla Det kan være svært ikke at blive direkte vred og forargret over jeres syn på dyr, og hvordan i gennem massiv markedsføring forsøger at manipulere med alle os borgere. Det er fuldkommen... Näytä lisää
Når forbrugerne laver underskrift indsamling, og i stadig højt og flot skider på dyrevelfærden. Skummer fløden af dyrevelfærden og får en urineig høj løn!! Hvilket indtryk gør det, at flere end 50.000... Näytä lisää
Jeg har valgt Arla fra, efter at de har valgt at tvinge deres landmænd til at mishandle deres køer, ved at bruge Bovaer i foderet og begrænse køernes adgang til græsmarker, fri bevægelse og frisk l... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Velkommen til arla.dk Mere end 3.000 opskrifter, madplaner, produktinformation og konkurrencer.
Yhteystiedot
Tanska
- www.arla.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 15 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vedrørende kærnemælken
Vedrørende kærnemælken: Jeg havde glædet mig til at få et glas kærnemælk med sukker i.
Men kærnemælken var meget tynd og smagte ikke syrligt. Sikke en skuffelse.
Jeg blev dog klar over at jeg her til sommer ikke kan anvende denne til at lave koldskål med.
Så jeg må finde en anden producent, der stadigvæk kan producere en tyk og syrlig kærnemælk.
Dårlig behandling med standardafslag…
Dårlig behandling med standardafslag for personer det søger ny srbejdsplsfs. Ingen mulighed at skriver tilbage.Dårlug stil
En skam at jeg ikke kan give 0…
En skam at jeg ikke kan give 0 stjerner, for en stjerne er for meget, Vand i Kærgården og mindre fedt i piskefløden samtidig med prisstigninger igen igen, håber at forbrugerne snart vender Arla ryggen, sådan som Arla opfører sig overfor forbrugerne..
Hvor dumme tror i vi er???
Hvor dumme tror i vi er???
I er vist blevet for smarte denne gang
Gået over stregen
Hermed en opfordring til en kollektiv boykot af Arla. Det skal være slut med at Mastodonter behandler os som idioter. Der er massere af alternativer til fedtfattige produkter hvis man ønsker det. Sænkning af fedtindholdet i piskefløden er ren og skær profit intet andet.
Vildledning af forbruger
Igen, igen ændres der på produkter uden at informere kunder om det. Større tilsætning af vand i Kærgården og nu reduceret fedtprocent i fløden. Der er vist ingen tvivl om hvem der "skummer fløden".
Det er ihvertfald ikke landmændene eller butikkerne der tjener på de ændringer der igen og igen laves.
Der er efterhånden mere mælk i veganske produkter end Arlas.
Heldigvis er der gode alternativer til Arla som Thise og Naturmælk.
Har i en halv time nu prøvet at piske…
Har i en halv time nu prøvet at piske fløde det er næsten umuligt med den nye fedt procent slut med at købe produkter fra Arla vi finder nogle nye produkter fra mindre firmaer.
Har lige piske flødeskum af den på 36…
Har lige piske flødeskum af den på 36 procent den er tynder og løber af kagen slut med piskefløde fra Arla
Vand i smøret og 2% mindre fedt fordi i…
Vand i smøret og 2% mindre fedt fordi i skal tjene flere penge.. Føj hvor skulle i skamme jer...
Grov udnyttelse
I gør, hvad de gør i amerika. Snyder kunder, med mindre pakker og produkter der er gået ned i kvalitet, pga substitut der bruges ( primært vand) men i går ikke ned i pris
I sælger et dårligere produkt til samme penge
Gatekeeping den danske sundhed, er ikke op til jer. Der er en masse gode alternativer, som man kan bruge,hvis man ønsker det
Helsigvis for det
Det er en ommer, Arla
Det gælder i øvrigt også palmeolien. OMMER
Seriøst 36% i stedet for 38% husker i…
Seriøst 36% i stedet for 38% husker i sætte prisen ned?
I har ødelagt en ellers god fløde, jeg kommer ikke til at købe jeres fløde mere🥲
De snyder forbrugere ved at kalde det…
De snyder forbrugere ved at kalde det folkesundhed, men det er bare en stor gang løgn for at tjene flere penge. Hvis det var for folkesundhed så laver man en stor kampagne hvor man fortæller at man gør det, man skjuler det ikke. Så endnu engang løgn og latin for at tjene flere penge...
Hvad dælen bilder I jer ind
Hvad dælen bilder I jer ind, at ødelægge vores kvalitets mad.!!!!!!!!!!!!
Ønsker folk ikke den naturlige fløde, så kan de fravælge. I skal sgu ikke bestemme hvad resten af os skal indtage.!!!!!!!!!!!!
At nedsætte fløden med 2 %, gør jer manipulerende, og i forvejen er der ikke de rette mål i.!!!!
De 700 kr. mån. jeg brugte på arla produkter, er slut.
I er simpelthen for meget.
Vand i smørret "for at bedre…
Vand i smørret "for at bedre smørekvaliteten" sikke en gang vås!!
Og nu har Arla så udråbt sig selv til sundhedsguru og sat flødens fedtprocent ned fra 38% til 36% men prisen er ikke faldet.
Jeg har købt mine sidste Arla…
Jeg har købt mine sidste Arla produkter, for Arla skal ikke bestemme hvor meget fedt jeg får, tosser som prøver at snyde
De tager grueligt fejl
De tager grueligt fejl af kundernes intelligens ved ikke at informere om ændringer på deres produkter.
Og helt ærligt er det ikke sundere at piskefløden kun er 36% frem for 38%
Palmeolie er under al kritik men Arla bruger det
Så helt ærligt hvor meget går Arla op i folkesundhed?
Smørpakkerne skrumpede med 50 gr
Smørpakkerne skrumpede med 50 gr. men det gjorde prisen ikke...
Vand i smørret "for at bedre smørekvaliteten" sikke en gang vås!!
Jeg tror nok, at vi borgere selv kan styre vores indtag af fløde og hvis vi synes piskefløde er for fedt, så findes der jo masser af alternativer, såsom kaffefløde og cremfine... lad være med at misbruge folkets helbred, for egen vindings skyld.
Nu er spørgsmålet så, om Arla fjerner vand fra smørret og hæver fedtprocenten i fløden igen, eller vi skal se os om, efter et andet mejeriselskab, såsom jeg har gjort idag, da jeg købte fløde. Løgismose har nemlig 38% piskefløde!! Tak Løgismose, fordi i beholder kvaliteten og ikke kun tænker på at hive penge ud af folk og sælge ringere kvalitet!
Piskefløde fra 38%-36%
Piskefløde fra 38% - 36% og vand i smørret, hvad f.... sker der med vores gode danske mejeriprodukter, for at I kan score en ekstra skilling. Trist udvikling :(
Piskefløden fra 38 til 36 procent
Piskefløden er uden oplysning blevet til kun 36 procent i stedet for de Alm. 38 procent.
Så kan Arla selvfølgelig tjene penge.
DANSK ost Nu med tropisk palmeolie
Købte i går reven ost der SKULLE have været brugt til aftensmad. Indtil jeg tilfældigvis fik læst hvilke ingredienser der var i varen. Først og fremmest mælk, det er jo klart det er hvad man laver ost af. Og så er der åbenbart Tropisk "PALMEOLIE" i Dansk revet ost, hvad i alverden det skal gøre godt for i Dansk ost. Palmeolie er en af de allermest usunde substanser industrien putter i vores fødevarer, føj for pokker. Så er der kartoffelstivelse i den revne ost ? Hvad det så end skal i Dansk ost. Salt det skal der formodentlig være i ost på grund af smagen. Osteløbe og mælkesyre kulturer det skal der være det er jo det der gør osten. Man altså palmeolie importeret fra ækvator og høstet af arbejdere til en løn der dårligt nok kan brødføde dem selv og da slet ikke deres eventuelle børn og deres hustru. At et stort firma som ARLA der slår sig op med at værne om klima og miljø og kundernes sundhed, går ud og foretager import af sådan nogen svinestreger og på den måde ødelægger helbredet på kunderne. Prøv at gå på youtube "health issues of consuming palmoil"
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.