Saanut 1/5 tähteä

Het liefst geen ster gegeven. Nu via 2 werkgevers contact met Arboned. Ze lopen vreselijk achter, houden geen contact met de werkgever. Je moet overal zelf achteraan vragen. Na overgang er zelf achter... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ze werken altijd tegen de werkgever. Als een werknemer zich onterecht ziek meldt en een week thuis wil blijven, zeggen ze tegen hem dat hij zelfs een maand thuis mag blijven. Er worden steeds onnodige... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Leuk om een docent te hebben met veel praktijkervaring. Zo werd het een verhaal doorweven met casuïstiek. Ook was er ruimte voor onze eigen input en vragen. Al met al een zeer geslaagde dag waarbij we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het was een prettige trainer, die vanuit zijn eigen expertise en kennis de stof heel goed over kon brengen. Uitgebreide informatie werd gedeeld en er waren goede praktijkvoorbeelden, ook van mede curs... Näytä lisää

1. Terveys & Lääketiede

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

ArboNed is de landelijke arbodienst voor advies en ondersteuning op het gebied van o.a. wijzigingen arbowet, werkstress, verzuimbegeleiding en gezond werken.

2,3

1 tähti

On vastannut 78 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

De trainingsonderwerpen waren…

De trainingsonderwerpen waren uitstekend en werden door de docent op een duidelijke en grondige manier uitgelegd, ondersteund door talrijke praktijkvoorbeelden.

8. huhtikuuta 2025

Veel geleerd

Inhoudelijke training met goede praktische handvaten en tips 'do's and don'ts' als VP

8. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

inderdaad.......wat een zooitje zeg…

inderdaad.......wat een zooitje zeg maar....volgende patient zeg maar.....of liever gezegd....GEEN PATIENT!!!. Ik ben nooit ziek geweest of een ziekmelding gedaan, maar ik krijg wel sms-jes dat ik een vragenlijst moet invullen i.v.m. mijn ziek zijn???.
De enige die hier ziek is is Arboned zelf!!!.

3. huhtikuuta 2025

Beste meneer Simons,

Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het vervelend dat u ten onrechte bericht van ons heeft ontvangen. Om te kunnen achterhalen wat er is gebeurd, hebben wij meer informatie van u nodig. Zo kunnen wij tevens voorkomen dat u een herinnering voor het invullen van de vragenlijst ontvangt. Wilt u hiervoor via uw werkgever contact opnemen met de vaste contactpersoon van ArboNed? Indien deze niet bekend is, kunt u contact opnemen met de collega’s van onze Commerciële binnendienst. Zij kunnen u doorverwijzen naar de juiste afdeling of contactpersoon. U kunt hen bereiken via salessupport@arboned.nl of telefonisch op 030 299 62 77.

Niet aan te raden

ArboNed heeft zijn verplichtingen niet nagekomen. Kleinere werkgever wordt totaal niet serieus genomen. Bedrijfsarts stuurt je gewoon weg. En met de arts hadden we het meest onaangename gesprek dat ons bedrijf ooit als zakelijke klant heeft meegemaakt, vooral omdat het van de medewerker van de organisatie komt die claimt klanten te helpen hun werkomgeving prettig te houden. Wij stappen over naar een andere arbodienst.

28. helmikuuta 2025

Beste Tavi,

Wat jammer om te horen! Als arbodienstverlener helpen we zowel werkgevers als werknemers met het voorkomen en verlagen van verzuim en het werken aan een gezond en veilig bedrijf.

Graag gaan wij met u in gesprek om de situatie te bespreken. Helaas hebben wij uw gegevens niet. Wilt u daarom contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij ArboNed? Deze vindt u hier: https://www.arboned.nl/locaties

Saanut 1/5 tähteä

3 dagen na operatie al de Arbo op mijn nek.

Ik ben afgelopen maandag geopereerd. Kreeg een totale heupvervanging. Woensdag ben ik ontslagen uit het ziekenhuis. Gisteren belde de Arbo al met de vraag wanneer ik mijn werkzaamheden weer zou hervatten. Echt bizar.
De toon van het gesprek was erg onprettig en liet hij me niet uitpraten.
Emotioneel was ik zeker nog niet bestand tegen dit gesprek. Kortom een hele nare ervaring.

20. helmikuuta 2025

Beste Flier,

Wij hopen dat uw operatie is geslaagd en dat uw herstel spoedig verloopt.

Wat vervelend om te lezen over uw ervaring met de arbodienst. Als arbodienstverlener voor het mkb helpen we werkgevers en werknemers om verzuim te voorkomen en te verlagen, en zorgen we ervoor dat zieke werknemers zo duurzaam mogelijk weer aan het werk kunnen. Een persoonlijke aanpak en individuele aandacht staan daarbij centraal.

In Nederland zijn meerdere arbodienstverleners actief. Uit uw review kunnen wij helaas niet achterhalen op welke arbodienst u doelt. Als het om ArboNed gaat, dan gaan wij graag met u in gesprek om de situatie te bespreken. In uw review kunnen wij uw contactgegevens helaas niet achterhalen. Wilt u daarom contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij ArboNed? --> https://www.arboned.nl/locaties

Wat een geitewollensokken arbodienst

Wat een geitewollensokken arbodienst. Als werkgever moet je bij deze dienst wegblijven! Werknemers zitten hier maanden goed. Hangen een zielig verhaal op en ze zijn maanden weg. Dus WERKGEVERS VAN NEDERLAND... SLUIT JE HIER NIET BIJ AAN. Ze maken je bedrijf kapot waar je bij staat.

Onderstaand antwoord van Arboned: Gedaan wat ze zeiden.
Diverse keren contact gezocht. Ze reageren nergens op. Vreselijk bedrijf. En iedereen zit nog heerlijk in de ziektePRET.

14. helmikuuta 2025

Toevoeging 31 maart 2025

Beste Mevrouw,

Wat vervelend om te horen! Omdat wij uw contactgegevens niet hebben, kunnen wij u niet koppelen aan uw vaste contactpersoon.

Om u verder te helpen, geven we hierbij de contactgegevens van onze centrale afdeling Sales Support. Wij vertrouwen erop dat zij u naar de juiste afdeling of contactpersoon kunnen verwijzen.

salessupport@arboned.nl / 030 299 62 77

-----

Beste Mevrouw,

Wat jammer om te lezen! Als arbodienstverlener helpen we zowel werkgevers als werknemers met het voorkomen en verlagen van verzuim.

Graag gaan we in gesprek met u om de situatie te bespreken. Helaas hebben wij uw gegevens niet. Wilt u daarom contact

ArboNed

NB Door een storing op de website van Trustpilot konden wij onze reactie helaas niet eerder plaatsen.

Waardeloze arbodienst

Waardeloze arbodienst! DE SLECHTSTE IN HET NEDERLAND! HELEMAAL NIET AANRADEN!

29. tammikuuta 2025

Beste Sylvia,

Wat jammer om te lezen. Uit uw review kunnen wij niet achterhalen waarom u niet tevreden bent. Wij gaan daarom graag met u in gesprek gaan om de situatie te bespreken.

Aangezien wij uw contactgegevens niet hebben, vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met uw vaste contactpersoon bij ArboNed.

Beste ondernemers,

Beste ondernemers,

Graag eerst goed over nadenken voor dat jullie zaken gaan doen met deze bedrijf! Ze zijn oplichters dus jullie zijn gewaarschuwd! Ze hebben bij aanmelding van mijn bedrijf gewoon verkoop praatjes gemaakt en achteraf hoge rekeningen ontvangen! En daarnaast tijdens corona is mijn personeel door de arts niet fysiek gezien en alles via de telefoon geregeld! Ja gaat het niet goed met u ik bel u over een week weer en hoppa zijn we weer 1 week verder. En mijn personeel is geen eenkeer fysiek gezien en was ruim 3 maanden ziek thuis!

Dus deze bedrijf doet niet wat er wordt gevraagd en zij houden van factureren dus elk minuut of wel klacht dir jij doet wordt gezien als uren door dit beziel dom bedrijf!

Dus kijk goed eerst naar reviews voor dat jullie zaken gaan doen!

3. joulukuuta 2024

Goedendag,

Wat jammer om te horen. Als arbodienstverlener helpen we ondernemers graag bij het voorkomen en verlagen van en verzuim. Daarbij hechten we waarde aan een persoonlijke aanpak en individuele aandacht.

Graag gaan we met u in gesprek over de situatie, maar helaas hebben we uw gegevens niet. Wilt u daarom contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij ArboNed? Via deze webpagina vindt u onze gegevens --> www.arboned.nl/locaties

waardeloos

Deze organisatie is met recht een van de meest waardeloze toeleveranciers welke ik ben tegen gekomen in de afgelopen 12 jaar. Zijn niet bereikbaar voor feedback, contact persoon maakt belafspraken om vervolgens nooit meer wat te laten horen, na klacht indienen krijg je we hebben fouten gemaakt sorry, verder niks.

Medewerkers zouden zich kapot moeten schamen.

Update: Het lijkt erop dat de reactie van ArboNed alleen geplaatst wordt om er minder slecht uit tezien. Achter de schermen reageren ze al meer dan een week niet.

8. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä ArboNed

We vinden het jammer om te lezen dat u geen positieve ervaring met ons hebt gehad. Als arbodienst in het mkb is het juist ons doel om mkb'ers te ontzorgen. Graag gaan we met u in gesprek over de situatie. Hiervoor hebben wij wel uw gegevens nodig. Wilt u deze sturen naar communicatie@arboned.nl? Dan kunnen wij contact met u opnemen.

Awful 'specialist'

today, August 14, 2024, at 2:30 PM, I attended a scheduled appointment with the company’s consultant. The assigned consultant from Arboned did not listen to my situation at all and, without having any medical reports on my physical, moral, or psychological condition, allowed himself to be rude to both me and my partner. This so-called "specialist" demonstrated incompetence and unprofessional behavior towards me and my partner, going so far as to insult us. During the few minutes of the meeting (which lasted about 7 minutes), he exerted psychological and moral pressure on me, not allowing me to speak, expressing disdain, arrogance, and distrust towards my explanations, and ultimately, he rudely forced my partner and me out of the room.

I consider the actions of this so-called "specialist" from the company to be a violation of medical ethics and the basic principles of interpersonal communication with me as a patient. His actions and offensive remarks towards me and my partner are unacceptable. I regard all of the above as a GROSS MISCONDUCT on the part of Mr. X.

Mr. X was completely unprepared for the meeting and did not have full information about what was discussed during the previous consultation. He also did not have a report from my Huisarts. Due to Mr. X's behavior and his lack of information about my condition, this meeting cannot be considered valid, as he was unable to make an adequate assessment in such a short period of time (about 7 minutes).

I complained to another Arboned employee about Mr. X's unethical behavior. I was advised to contact Arboned’s representative to arrange a new appointment and to request a new meeting through the HR department of the company where I work.

Furthermore, I would like to inform you that I am aware of my rights and demand that the pressure on me cease immediately. It is illegal to force me to return to work when I am not ready, as there are medical reports from an experienced doctor supporting this. Similarly, it is illegal to threaten to stop my salary payments during my illness.
I consider all these actions to be psychological pressure on me.

14. elokuuta 2024

Vastaus yritykseltä ArboNed

We vinden het erg jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Graag gaan we met u in gesprek over de situatie. Hiervoor hebben we uw gegevens nodig. Wilt u hiervoor contact opnemen met de vaste contactpersoon in uw regio, deze vindt u via deze pagina: https://www.arboned.nl/locaties.

Waardeloos.

Waardeloos.

9. elokuuta 2024

Psychische klachten …

Ik had enorm veel last van psychische klachten. Ik viel uit in m’n werk en ging voor begeleiding en advies naar Arboned in Zwolle. Ondanks dat het hele proces voor mij erg zwaar was en nog steeds is had ik een bedrijfsarts die zich goed kon verplaatsen in mijn aandoening en kreeg ik prettige feedback en advies. Dat ik geen druk ervaarde heeft mij goed gedaan en kon ik verder met mijn behandeling.

26. toukokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Onterecht incassobureau voor niet ontvangen facturen

Update 2 mei:
Na telefonisch overleg hebben we dit met ArboNed alsnog naar tevredenheid kunnen afwikkelen. De incassokosten zijn kwijtgescholden en we hebben excuses ontvangen, en wat ons betreft is het daarmee netjes opgelost!

/////////
Geen factuur ontvangen, geen herinneringen, wel direct een incassobureau inschakelen met bijkomende kosten. Geen brieven, geen telefoontje.

19. huhtikuuta 2024

UPDATE l 22 april 2024

De contactpersoon van ArboNed heeft contact met meneer Noordhuis gehad. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

________________________________________________________

Beste meneer Noordhuis,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring met ons heeft gehad.

Wij leggen uw bericht voor aan uw contactpersoon bij ArboNed, zodat zij contact met u kan opnemen om de situatie en een mogelijke oplossing met u persoonlijk te bespreken.

Saanut 5/5 tähteä

Net met medewerker gebeld (ma) zeker 30…

Net met medewerker gebeld (ma) zeker 30 min mij aangehoord en alleen maar tips gegeven ook goed advies gegeven . Super tevreden

26. helmikuuta 2024

Beste Dave,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring met ons positief is. Wij hopen dat u vooruit kunt met de tips die u van ons heeft ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Zeer slechte begeleiding!!!

Zeer slechte begeleiding door FR , bedrijfsarts en JL re-integratie- en preventieadviseur.
Ziekte is verergerd. Vertrouw ze absoluut niet! Mochten ze iets doen, gelijk klacht indienen bij tuchtcollege! Arboned doet niets met uw klacht!

Domme reactie @arboned

24. tammikuuta 2024

Beste T,

Bedankt voor uw bericht. We vinden het jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Als arbodienst willen we mkb’ers en hun medewerkers bij verzuim zo goed mogelijk begeleiden. Het spijt ons te horen dat uw ervaring anders is. Graag gaan we hierover met u in gesprek. Hiervoor hebben we wel uw gegevens nodig. Deze kunt u doorgeven aan uw vaste contactpersoon bij ArboNed of via salessupport@arboned.nl.

Het is ook mogelijk om een klachtenformulier in te vullen: https://www.arboned.nl/contact/heeft-u-een-klacht-of-compliment. En voor een goede afhandeling van de klacht hebben we een duidelijke klachtenprocedure. Deze vindt u hier: https://www.arboned.nl/contact/heeft-u-een-klacht-of-compliment/klachtenprocedure

ArboNed

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin