I was interested in buying an aluminum boat and asked Aquarib some questions before making the purchase. I consistently received very quick, personalized, helpful, and informative responses. I ended... Näytä lisää
Båden vi ønskede os, var egentlig udsolgt, men der blev fremskaffet en sidste. Vi er taknemmelige og glade for den gode service. Og hurtig levering lige til døren. Tak Jesper
Søgte vejlednig og råd idet, min gamle gummibåd skulle udskiftes. Fik svar og ja ente med jeg bestilte en ny her. Afprøvede den dagen efter, og lever fult ud til forventningerne,og overresket over... Näytä lisää
I have rarely ordered from a webshop with such good service; chapeau! Due to circumstances, I had accidentally ordered the wrong floor for a dinghy. Called the contact person a day later and witho... Näytä lisää
Aquarib tilbyder gummibåde, joller, SUP-board, RIB-både, kajakker, vandcykler mm. Vi tilbyder altid gratis fragt, 2 års garanti og hurtig levering.
Damholtvej 18, 7441, Bording, Tanska
- Jesper@aquarib.com
- www.aquarib.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Fantastisk oplevelse
Havde nogle tekniske spørgsmål inden køb som blev besvaret prompte. Bestilte en 360 Extreme, som blev leveret 2 dage senere. Yderst tilfreds med kvalitet af båd og service.
Hurtig levering 👌👍👏
Kvalitets vare leveret hurtigt og til…
Kvalitets vare leveret hurtigt og til en god pris
Næsten alt som lovet 👍
Hurtig og effektiv levering af aquarib ekstreme 430
Dog var der ikke en rulle foran til ankerline som beskrevet i annoncen, er glad for denne på min ekstreme 360.
Ellers er alt som lovet i en god kvalitet.
Findes ikke bedre
Jesper som står bag..
Er det venligste og mest hjælpsomme meneske .
Det er bare så fantastisk at der stadig findes den slags
. Bedre oplevelse kan man ikke få...
Super god og venlig service
Super god og venlig service, beskrivelsen var nøjagtig 👍
Levering til UG.
Danke an das ganze Aquarib…
Danke an das ganze Aquarib Team,besonders an Herrn Jesper.
Die ganze Kommunikation verlief einfach nur Hervorragend, E-Mail wurden in Windeseile Empathisch beantwortet,warum Empathisch,weil immer die bestmögliche Lösung für den Kunden erarbeitet wurde,besonders was den Versand anging, hierfür nochmals vielen Dank!!!
Die Verarbeitung des Bootes ist hervorragend, sämtliche Schweißnahten sind von besonderer Güte die ich,da ich vom Fach bin, beurteilen kann.
Ich bedanke mich nochmals für den Professionellen Ablauf,auch was die Spedition des Unternehmens angeht,einfach nur Vorbildlich!!!!!
Super hurtig service og levering
Super hurtig service og levering, lige som det skal være ! 👍
The best Firma 👏
Fantastisk service
Fantastisk service
Fik stjålet min 3 år gamle båd og manglede papirer på den til politi og forsikring
Jeg ringer til firmaet om mit problem ,en time efter havde jeg alle oplysninger på mail.
Købte straks en ny som blev leveret 8 dage efter hjemme hos mig
Fantastisk service og kvalitet!
Jeg bestilte en gummibåd fra AQUARIB, og den blev leveret lynhurtigt. Kvaliteten er helt i top, og både levering og produkt overgik mine forventninger. Kan varmt anbefales.
Alt fungerede perfekt
Alt fungerede perfekt, super hurtig ekspedition og levering. Fyldestgørende information om leveringen.
Finn