apotekeren.dk Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,0

Efter tre dage var pengene hævet fra kontoen, men nu en måned senere, har jeg stadig ikke modtaget min ordre. Jeg skrev en mail til dem for en uges tid siden og spurgte til min ordre, men jeg har ik... Näytä lisää

Simpelthen super kundeservice, intet mindre. Ifm. min bestilling overså jeg, i skyndingen, at jeg kunne få leveret mine bestilte engangshandsker til min hjemadresse, i mit tilfælde endda uden yd... Näytä lisää

Dejlig nem løsning - man slipper for den nogen gange uendeligt lange kø på apoteket Jeg fik, gratis, sammen med min bestilling 3 hånddesinfektionssprays til tasken - super fin lille gave! Da... Näytä lisää

1. Verkkoapteekki
  2. Sairaalalaitteet ja -tarvikkeet

APOTEKEREN.DK er et dansk online apotek. Her kan du bestille alle dine apoteksvarer inklusiv receptpligtig medicin.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

8 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Alt for dyrt

Alt, alt, alt for dyrt, særligt hvad angår allergi medicin. Hvorfor koster eksempelvis Cetirizin Teva 10 mg 100 stk, 199,95 dkk, når man kan få præcist den samme vare hos Webapoteket for 57,80 dkk? Forskellige priser er okay, men det overstående giver mig klart indtrykket, at de ret hæmningsløse, hvad angår den procent de tager i avance. Den slags gider jeg simpelthen ikke.

20. heinäkuuta 2019

Kompetent service online og telefonisk

Kun gode oplevelser.
Efter flere veludførte bestillinger, havde jeg behov for at ringe og få afbestilt en ordre. Telefonen blev besvaret indenfor, hvad der føltes som, et minut og jeg fik en flink medarbejder i røret, som klarede det hele.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds med dem.

2. heinäkuuta 2019

Øv øv

Har bestilt d-dråber til mine børn for 10 dage siden, de skulle være kommet efter 2-3 dage på et apotek i nærheden. Har INTET hørt og de svarer ikke på mine telefonsvarer beskeder

23. maaliskuuta 2019

meget tilfreds kunde

Bestilte til afhentning i min nærmeste apotek, der gik ikke mere end to dage før jeg kunne hente min bestilling på apoteket. Tak for hurtig levering og dejligt man kan få vareprøve, her handler jeg gerne igen !! :)

12. joulukuuta 2018

Super service og hurtig afsendelse

Jeg vil helt klart anbefale apotekeren.dk.
Der skete en lille fejl - og den rettede de op på med det samme og kompenserede super fint. Dét er god kundeservice. Og varene kommer rigtig hurtig.

21. joulukuuta 2016

Good service

I couldn't find my product in any pharmacy in Copenhagen so I got it from this webshop. The delivery was quick and the order properly packed. I would order again.

15. kesäkuuta 2016

Uden problemer

Gebyr for betalingskort: Nej
Mail med ordrebekræftelse: Ja
Mail når ordre ekspederet: Ja
Mail med Track and Trace-nr.: Ja
Hurtig ekspedition: Der gik et par dage før varen blev sendt

18. marraskuuta 2014

Super godt

Super let at bestille, og mine varer kom dagen efter.

Og skønt at man kunne slippe køen på apoteket som altid er lang på vej hjem fra arbejde.

3. huhtikuuta 2014

Kun godt

Da jeg bestilte var der tilmed fri fragt

13. joulukuuta 2012

God side god service

Bestilte en del og en ting var desværre itu da det ankom, alle vare der var blevet ødelagt blev hurtigt erstattet efter en nem telefonsamtale.

Har lige modtaget vare igen og må sige super god og hurtig service.
Til hver bestilling medfølger også en rigtig god bonusgave og prøver, så tak for en skøn side.

10. joulukuuta 2012