Hold jer væk. Vi har bestilt tid og møder op foran frisøren. De har lukket og er væk. Vi får intet besked. Det sku være vores søns første klipning og vi rejser i morgen til bryllup. Efter a... Näytä lisää
AnnieD.dk
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Forfærdelig oplevelse Datter skulle ind til første klipning, der står på deres hjemmeside at de klipper alle slags hår, hvilket gjorde at jeg havde en forventning om, at hun også kunne klippe min dat... Näytä lisää
Der skal afholdes bryllup i familien til oktober og 2 piger skulle finde festkjoler både til kirken og til selve festen. De to kom fra Milano og var imponerede af både udvalg og priser og den fant... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Annie D
Yhteystiedot
Munkholmvej 26, 4300, Holbæk
- www.annied.dk
Hold jer væk
Hold jer væk.
Efter at være logget ind her kan jeg også se alle de forfærdelige anmeldelser. Gudskelov vi ikke fil sat vores søn på den stol.
Amatør!
Jeg blev klippet hos Sultana, som påstår at have 10+ års erfaring.
Jeg skulle have klippet pandehår, og jeg sagde mindst 5-6 gange, at det skulle gå til øjenbrynene - to af gangene tilføjede jeg det, der burde være en selvfølge: Når det er tørt!
Jeg viste endda billeder, både af en model og af mig selv på et andet foto, og pegede på mine øjenbryn flere gange.
Sultana klippede det, så det ramte 3 cm over mine øjenbryn efter hendes klip og styling!! Og så er det skævt oveni!!
Ja ja, når det er vådt og bliver redt fladt ned, rammer det lige præcis øjenbrynene, men selv hvis jeg glatter det helt fladt ned (hvilket i øvrigt heller ikke er pænt), når det kun 1cm over mine øjenbryn.
Det hele tog mindre end 10 minutter.
Det er simpelthen en nybegynderfejl, som selv en frisørelev burde have styr på!
"Det vokser ud igen", sagde hun, men jeg måtte tage til bryllup 2 dage efter og ligne en idiot.
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse
Datter skulle ind til første klipning, der står på deres hjemmeside at de klipper alle slags hår, hvilket gjorde at jeg havde en forventning om, at hun også kunne klippe min datters krøller. Og det gjorde hun, men hun kan på ingen måde finde ud af det. Håret blev hverken børstet eller vasket, hun klippede fuldstændig skævt og efterlod et grædefærdigt barn og en chokeret forælder, der aldrig har oplevet så dårlig en frisøroplevelse før. Til sidst sagde hun "det her slags hår skal bare flettes". Idiotisk. Så gør jer selv en tjeneste og hold jer langt væk derfra. Ville give 0 stjerner hvis det var muligt.
Det kostede 441 kr
Det kostede 441 kr. at få et aldeles og totalt ødelagt hår. Skulle klippes og håret fortyndes. Fik håret vasket en gang. Kunne ikke mærke sæben. Havde været i flytterod og rengøring, så håret trængte til en god vask. Blev kun spurgt en gang, hvordan jeg ønskede klipningen. Blev herefter kraftig fortyndet og studset i nakke og pandehår, og jeg var færdigbehandlet i lynende fart af en hårdhændet og ubehagelig "frisør". Jeg gjorde opmærksom på, at jeg havde en skilning. Fik stukket en kam i hånden 2 gange, så jeg selv måtte lave den. Der er ikke et sted, hvor håret ikke er skævt, pjusket, stritter ud til alle sider, strithår på 2 cm. i toppen, og helt uden facon. Jeg har aldrig i mit 80 årige liv været ude for lignende behandling og optræden, og jeg er grædefærdig. Det tager nu flere måneder, at få håret til at vokse ud. Jeg klagede på stedet, og en anden frisør kom og hakkede lidt i håret, men det gjorde det ikke bedre. Jeg har sendt en mail til Annie D, men får ikke svar. Jeg synes, jeg bør have pengene retur.
Jeg elsker at komme hos Anni D.
Jeg elsker at komme hos Anni D.
Man føler sig altid velkommen, går altid derfra med en god fornemmelse og lækkert hår. Hvad enten det er en opfriskning af eksisterende frisurer, eller en de de gange hvor Anni får frie hænder til at lege med mit hår.
HOLD JER LANGT VÆK!!!
Nu har jeg prøvet Annie D 2 gange, tvivlen skulle komme hende til gode. Men hold Jer LANGT væk, hun klipper skævt, hører ikke på hvad man siger, fumler med saks, fik hevet i min ørering flere gange og jeg er gået derfra mildest talt i chok og grædefærdig. Klipning af spidser blev til en 7 - 10 cm SKÆV klipning. Gå i en stor bue udenom.
Annie klippede og farvede mit hår og…
Annie klippede og farvede mit hår og det blev bare så lækkert
I butikken fandt jeg en super fed kjole, det blir ikke sidste gang jeg er forbi Annie D
En god oplevelse.
Jeg skulle finde en ny frisør efter at være flyttet til Holbæk.
Nu er jeg blevet klippet nogle gange
hos Annie D-af Annie selv, og jeg er gået derfra med et flot klippet hår og har været fuldt tilfreds.
Hilsener fra Jette.
Vores datter på 1 år og 4 måneder…
Vores datter på 1 år og 4 måneder skulle have sin første klipning og vi kunne læse på deres hjemmeside at hos Annie D var de eksperter på området med mange års erfaring. Med det føler vi os i trykke hænder. Det er Annie selv som står for klipningen. Vi fortæller at vi ønsker at det kun lige skal klippes til om ørene, pandehåret og nakken og vi stadig ønsker at det skulle kunne sættes op. Vi går der fra med en korthåret pige med hakket hår og skævt pandehår. Vi er langt fra tilfredse med udfaldet af denne klipning og vi er super kede af at vores datters første klipning skulle blive sådan...
1-årig klippet for første gang
Vi fik i dag klippet vores 1-årige datter for første gang nogensinde. Går fuldstændig i chok derinde. Hun ligner en dreng nu. Vi er desværre to virkelig kede af det forældre.
Vi havde skrevet i en note hvordan og hvad vi ville have klippet af og sagde det igen derinde. Vi skrev blandt andet vi stadig ville have det stadig var langt, at det kun lige var lidt ved pandehåret som gik ned foran øjenene også det ved ørerne og vi sagde det igen derhenne og at vi godt kunne lide at sætte det og stadig ønskede det.
Hun har klippet over halvdelen af hendes hår af, derudover er det fuldstændig hakket og hun har helt skævt pandehår.
Sætter aldrig mine fødder der igen og stoler slet ikke på at nogle skal klippe hende igen, så nu gør jeg det bare selv fremover.
Skulle have lavet en let permanent der…
Skulle have lavet en let permanent der gav fylde og bølger i håret. Viste Annie billeder af det jeg ønskede, hun sagde udtrykkeligt at det kunne hun godt lave. Jeg tror mildest talt ikke hun anede hvad hun lavede, hun virkede fraværende, rystede så meget på hænderne at hun dårligt kunne sætte curlerne i. Det færdige resultat (GISP) kruset krøl. Som hun mente bare skulle styles med børste og føntørrer. Man får hvad man betaler for. Jeg skulle have vidst bedre.
Jeg blev idag klippet og fik lavet…
Jeg blev idag klippet og fik lavet striber.
Som altid var jeg super tilfreds både med klipning og farven samt den hyggelige og meget nærværende kunde forkælelse.
Tak for idag. Jeg kommer igen !
Sidste gang hos Annies klip
Opdatering: Stadig rasende på Annie og alt for kort hår!
Jeg har kommet hos Annies klip i mange år, og været meget tilfreds med Camillas klip.
Desværre er hun stoppet, og jeg blev klippet af en Annie selv.
Det har jeg VIRKELIG fortrudt, og er virkelig skuffet. Jeg spurgte hvad der trængte og hun viste mig ca. 5 cm. Det aftalte vi, at hun klippede af. Hun endte med at klippe meget mere af end aftalt af mit lange hår mindst 15 cm. Jeg var meget overrasket, da jeg på gulvet så de meget lange totter hår efter klip. Da jeg troede hun klippede i etager, som ønsket... klippede hun bare håret kortere. Jeg ved slet ikke hvad det ligner.
Det er skævt, og SLET ikke pænt, men hun skulle bare ikke klippe mere i mit hår, så ville det ende med at blive endnu kortere. Ved ikke om hun hele tiden glemte, hvad hun havde klippet. Hun havde også travlt med alt muligt andet. Hun burde gå på pension - virker ikke til at hun kan klippe, og jeg burde have været gået derfra. Aldrig har jeg oplevet at der er blevet klippet så meget af mit lange hår i de sidste mindst 30 år. øv øv.
Min søn skulle også klippes men han var ikke meget for det efter han så hvordan mit hår endte... Hans hår blev også klippet kortere end ønsket, men her nåede vi heldigvis at få stoppet hende inden der røg mere af. Selvom hun blev ved at sige skal det ikke være kortere. NEJ det skal ikke! Hans blev også skævt og ikke pænt, men bedre end mit, og jeg retter det selv til efterfølgende. Virker til hun bare klipper som hun har lyst til og ikke hvad kunden ønsker...
Jeg kommer ALDRIG hos Annies klip efter denne klipning. Desværre skal jeg nu vente mange måneder på at få lang hår igen.
Den grimmeste klipning han har fået
Vi fik vores søn på 4 år klippet hos AnnieD for nogle måneder siden. Det er den grimmeste klipning han nogensinde har fået. Jeg troede det var en joke da frisøren tog slaget væk. Håret var hakket, pandehåret var skævt, håret om ørene var tottet og ikke jævnt - det var forfærdeligt, og slet ikke en frisure - det lignede bare der var klippet totter. Jeg måtte gå hjem og rette det og klippe det efter selv - på trods af at jeg ikke selv er frisør.. Lidt over 200 kroner for en meget, meget dårlig oplevelse - og en frisure som var SÅ ringe klippet.. Det kan jeg virkelig ikke anbefale..
Smuk brudeopsætning…
Fik en smuk håropsætning og makeup (med eget makeup) til mit bryllup 2. september, til en overkommelig pris. Jeg har ikke så tykt hår men Sultana fik det til af se ud af mere, følte mig meget smuk på min store dag. Hun er dygtig og imødekommende. God service og hyggelig salon, med en nede på jorden atmosfære.
Der skal afholdes bryllup i familien
De to kom fra Milano og var imponerede af både udvalg og priser og den fantastiske service og betjening i modehjørnet på munkholmvej hos Annie D.
Vi anbefaler alle der er på udkik efter noget unikt at starte med at afsøge udvalget hos Annie Dyrberg før man begiver sig ud til alle andre fest og gallakjolebutikker på Sjælland.
Vi drog afsted med 4 festkjoler og alt det andet vi faldt for i butikken undervejs. Kan kun anbefales.
Konfirmation
Jeg er mor til en konfirmand og havde i efteråret 2022 fundet frem til AnnieD på nettet. Vi kørte fra Amager til Holbæk og fik den fineste betjening og vejledning, jeg fik en kop kaffe og min datter fandt lige præcis det jakkesæt hun har har haft i tankerne de sidste par år.
Vi ville blive ringet op i løbet af januar når vi kunne hente tøjet.
Pga sygdom i butikken var der desværre sket nogle forviklinger mht bestilling, men vi drog afsted igen til Holbæk og fik igen den fineste betjening og vejledning og fik rettet jakkesættet til I forhold til størrelse osv.
Jeg kan kun anbefale AnnieD til alle der gerne vil have god vejledning og meget venlig betjening i en god og varm atmosfære.
Min datter blev konfirmeret 5/5-23 og strålede i sit flotte jakkesæt fra AnnieD.
Rummelighed og opmærksomhed gav en fantastisk oplevelse
Lørdag d. 7/1-2023 tog vi en tur fra Falster til Holbæk for at se på konfirmationskjole til mit barnebarn som er lidt udfordret når hun er i store og fremmede forsamlinger.
Det blev den skønneste oplevelse, pigen ville intet prøve fordi der var rigtig mange i butikken pga. udsalget der startede dagen før, indehaveren Annie spottede problemet (mens hun ordnede hår på en frisør kunde) og straks kom hun til og tilbød os at komme ind et sted hvor der ikke var andre, og vupti, pigen prøvede nu alle de kjoler der blev fundet frem, hun smilede og fik en rigtig hyggelig dag ud af det.
Stor ros til både Annie og hendes fantastik søde personale og tak fordi I fik vendt en begyndende negativ oplevelse til den bedste dag den kommende konfirmand længe har haft
Konfirmationskjole
I april købte min datter og jeg konfirmationskjole hos Annie D. Udvalget var stort, kvaliteten god, priserne rimelige og sidst, men ikke mindst så var personalet meget imødekommende og hjælpsomt. Det var værd at køre efter!
God kvalitet og super levering!
Sidste år bestilte jeg en brudekjole fra AnnieD. Jeg var skeptisk i begyndelsen, da de både sælger tøj men også samme tid hårklip, så jeg var derfor nervøs for, om jeg havde købt et produkt der var spild af penge, det viste sig dog at være den smukkeste brudekjole, til en super pris og god kvalitet, og pakken med min kjole, kom også inden for en uge efter bestillingen, de kan kun anbefales :-)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.