Ik heb het Ident series tuig besteld met de pro riem, en ik moet zeggen echt top kwaliteit ben er zeer tevreden over. Het borduursel met de naam erin maakt het plaatje echt af,zeker een aanrader!
Yrityksen kirjoittama
We bezuinigen niet op kwaliteit. Ons team ontwerpt en produceert uitrustingen van de hoogste kwaliteit voor je dagelijkse avontuur. Always Prepared is een familiebedrijf dat zich inzet om al uw verwachtingen te overtreffen. Vertrouwd door meer dan 20.000 avonturiers over heel Europa. Wij leveren het beste materiaal aan onze atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. We blijven innoveren en grenzen verleggen, zodat jij dat tijdens je ontdekkingstochten ook kunt doen.
Rijssensestraat 108 BEDR, 7441AJ, Nijverdal, Hollanti
- +31 6 11105814
- info@alwaysprepared.shop
- www.alwaysprepared.shop
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Halsband voldoet niet
Had deze halsband pro besteld voor mijn hond maar deze voldoet totaal niet. Ook al doe ik hem nog zo strak, door de gladde binnenzijde glijdt de band zo over zijn lange dikke haren vacht over zijn kop en ontsnapt hij. Kan gebeuren natuurlijk. Wat ik kwalijker vind is dat er totaal geen reactie komt van de klantenservice m.b.t. mijn klacht. Voor mij was het weggegooid geld. Halsband is niet geschikt voor een dikke langharige vacht.
Snel geleverd
Snel geleverd , en ze passen de artikel aan als het niet de juiste is afgebeeld . Duidelijk contact. Eerlijk en betrouwbaar kwaliteit service !
Ik heb het Ident series tuig besteld…
Het borduursel met de naam erin maakt het plaatje echt af,zeker een aanrader!
Top product...top service!!
Buiten de geweldige service...(snelle reactie via whatsapp) en levering is de kwaliteit super...kwaliteit en veiligheid in 1! Niet om te slijmen maar het tuig en riem super degelijk...stevig en geen neopreen kwaliteit....echt een aanrader!!
PRO Totaalpakket
Ten aller eerste.. de levering van AP is sneller dan de NS trein van maastricht naar Groningen.. zo te bedenken dat de naam patches nog gestikt moeten worden. 15:30 besteld en 16:00 melding: uw pakket is klaar voor verzending. Eenmaal aangekomen bij me thuis, super strak in een doosje ingepakt, duidelijke beschrijving. Zodra je deze tuig+halsband je hond aan doet.. begint er een next leven ervaring voor je. Alles klopt aan dit tuigje.. boys&girls van AP hartelijk bedankt❤️
Mooie halsband (comfort) eerst de pro…
Mooie halsband (comfort) eerst de pro gekocht die was te groot voor ons Mechels meisje. Makkelijk contact te krijgen met jullie, en een nieuwe halsband besteld. Naam erop is ook mega top
De service is vriendelijk en snel
De service is vriendelijk en snel
Zelf alvorens aankoop wist ik de juiste maat al van hun zelf.
Het kwaliteit mer de prijsverhouding is dat het zeker meer als waard
Smoothy gaat er nog lang plezier aan beleven🐶
Heel goede contact met de verkoper en…
Heel goede contact met de verkoper en zeer goede kwaliteit van de artikelen.
Fantastische service en producten
Onlangs een hondentuig besteld bij Always Prepared en ik ben echt super tevreden! Het tuig ziet er niet alleen goed uit, maar voelt ook zeer stevig en van hoge kwaliteit aan. De patches maken het helemaal af en geven het net dat extra beetje uitstraling.
Wat de ervaring nog beter maakte, is de service. Tijdens het bestellen was ik mijn kortingscode vergeten, maar na een berichtje via WhatsApp werd dit direct opgepakt en netjes opgelost door het bedrag terug te storten.
Kortom: top producten, snelle en vriendelijke service en zeker een aanrader. Ik bestel hier in de toekomst zeker vaker! 👍
Fantastische service!
Al meerdere tuigjes, halsbanden en riemen besteld. Top kwaliteit en ook super mooi. Krijgen er veel complimenten over! Laatste riem die we besteld hadden was helaas al snel kapot door denk ik een fabricatie fout (want de rest wat we hebben is allemaal top). Hiervoor contact opgenomen en voordat ik het wist was er al een nieuwe onderweg! Dus fantastische service en onze hond ook blij ◡̈.
Perfecte winkel voor mijn hond
Ik heb daar een combi deal besteld van tuig halsband kort houder en riem en tasje.
Echt super kwaliteit en past perfect op me hond.
Hij voelt zich ook veel beter met het tuig.
Ik was het lampje vergeten erbij te bestellen en ik appte met hun en was geen probleem ik kreeg een code en daarmee kon ik de verzendkosten weg halen en werd het bij pakket in gedaan.
Ze zijn echt toppers
Dank je wel daar voor always prepared💪🏻
Zeker proberen waard voor het geld
Beste k9 tuigen op de markt durf ik bijna wel zeker te zeggen voor prijswaardigheid en kwaliteit. Sterk materiaal goed voor wandelingen maar ook intensief gebruik. Daarnaast ook nog de riemen gekocht geniaal om elastiek te verwerken in een riem. de demping is enorm hun spullen zijn de beste op de markt naar mijn eerlijke mening.
Enige nadeel is dat de clips snel beschadigen
Heel tevreden over A.P
Top geholpen en ontzettend tevreden over de aangeschafte harnas voor mijn Rottweiler, een oersterk product. Zeer goede communicatie en uitleg. Altijd leuke akties op het assortiment. Ik raad Always Prepared iedere hondenbezitter aan.
Fijn bedrijf.
Meerdere producten via Always Prepared aangeschaft.
Mooie kwaliteit, en snel geleverd. Ook via WhatsApp vlotte reactie op mijn vraag. Fijn bedrijf.
Ik heb complete set voor mijn Mechelse…
Ik heb complete set voor mijn Mechelse herder besteld. De kwaliteit is perfect en de service is uitstekend..
Voor onze Duitse herder voor best veel…
Voor onze Duitse herder voor best veel geld een compleet harnas combie deal aangeschaft en nog een extra riem.
Netjes contact gehad dat t product tegen valt en niet naar de verwachting werkt.
Beloven ze oke we lossen het netjes op en doe je alles wat ze vragen .
Krijg je een mail met we betalen een klein gedeelte terug,oke toppie.
Krijg ik later een mail met sorry we geven u helemaal niks terug.
Vind ik erg kinderachtig wel geld verdienen maar heb je een probleem zijn ze niet thuis.
NEE SORRY IK BESTEL NOOOOOIT NIKS MEER BIJ HUN!!!!!
Voor mij is 1 ster nog teveel

Vastaus yritykseltä Always Prepared
Heele goede ervaring netjes geholpen…
Heele goede ervaring netjes geholpen goed product wat ik elders voor mijn boerboel niet kon vinden
Super kwaliteit en klantvriendelijk
Ik heb nu twee keer een combo deal besteld bij Always Prepared voor mijn beide honden. Om te beginnen.. TOP kwaliteit tuigjes en overige artikelen voor zeer redelijke prijzen.
Daarnaast reageerd Emiel razend snel bij vragen en helpt hij waar nodig! Ook word er gezorgd dat aan de wensen van klanten word voldaan! Super tevreden, en zeker een aanrader voor hondeigenaren die op zoek zijn naar stoere en kwalitatief goede tuigjes.
Een tuig gekocht voor een MHerder van…
Een tuig gekocht voor een MHerder van 20kg,5x gebruikt en is al flink ingescheurd,reactie van always prepared breng maar naar een naaiatelier,dus niet onverwoestbaar en geen garantie maar slechte kwaliteit,koop er nooit niks meer en raad het iedereen af,je kunt beter bij Temu of Alie kopen,dezelfde kwaliteit maar voor veel minder
De tuigjes zijn niet alleen stoer maar ook degelijk en comfortabel
De tuigjes zijn niet alleen mooi en stoer maar ook degelijk en veilig. Ze zitten comfortabel voor de hond. Je hebt de mogelijkheid om vooraan vast te klikken om trekken tegen te gaan of op de rug voor de meer rustiger wandelingen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.