Saanut 5/5 tähteä

Fiets aangekocht by La Souris Almere - Stad in Juli 2024. Helaas gestolen 19 november 2024 in Fietsenstalling Almere Stad Centraal. Goed werk geleverd van Locator die direct actie heet ondernomen en... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service helpen je zeer goed en komen je ook nog tegemoet ik zou iedereen aanraden Super tevreden

Saanut 5/5 tähteä

Op 4 januari kwamen we er achter dat onze auto was gestolen. Na een telefoontje kregen we contact met Dennis van Allsetra. Binnen 15 minuten is de auto terug gevonden. Dennis heeft ons goed en profes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In de nacht van 25 op 26 januari werd mijn Range Rover op professionele wijze van mijn oprit gestolen. Het tracking systeem van Land Rover werd uitgeschakeld en er werd een virtuele 3e sleutel gemaak... Näytä lisää

1. Automaatioyritys

Yrityksen kirjoittama

"Echte vooruitgang begint vanbinnen. Daar zit onze grote kracht. Onze drive om altijd te verbeteren. Nieuwe oplossingen te ontwikkelen. Nog harder te vechten voor gerechtigheid. Want daar doen we het uiteindelijk voor: Het waardevolle bezit van onze klanten beschermen of na diefstal snel weer terugvinden. We willen winnen, door nooit een bezit te verliezen. Dus gaan we voor onze klanten door het vuur. 24/7, dag en nacht, overal en altijd. Ons product zit binnenin de meest waardevolle bezittingen. Ons opsporingsteam heeft diep vanbinnen een ontembare drive. Zo blijven we onze klanten maximale bescherming bieden. Day and night, peace of mind."

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Teveel geïncasseerd zonder toestemming

Bij de inbouw van een verplicht voertuigvolgsysteem volgde ik het advies van mijn garage voor Allsetra. Direct na inbouw kreeg ik een link voor het activeren van hun App. Bij het invullen van mijn gegevens kun je kiezen voor particulier of zakelijk, ik koos naar waarheid de eerste. Daarna werd de prijs geoffreerd van het jaarabonnement en kun je pas na acceptatie weer verder. Wettelijk is bepaald dat de prijs voor particulieren inclusief btw moet zijn. Maar achteraf bleek dat Allsetra daarboven ook nog de btw heeft geïncasseerd. Dus zij hebben volledig onterecht een te hoog bedrag geïncasseerd. Bij melding daarvan kreeg ik wat smoezen, maar geen adequate reactie. Dus ik voel me bestolen terwijl het bedrijf diefstal zou moeten tegengaan!

26. helmikuuta 2024
Allsetra-logo

Vastaus yritykseltä Allsetra

Beste Nicolaas,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. We begrijpen dat er onduidelijkheid is ontstaan over de prijsstelling van ons voertuigvolgsysteem. We willen graag verduidelijken dat op het eindscherm van het activatieproces de juiste prijs inclusief btw wordt weergegeven voordat je akkoord gaat met de aankoop. We streven naar transparantie en eerlijke prijsvoering voor al onze klanten, ongeacht of ze particulier of zakelijk zijn.

Het spijt ons dat dit niet duidelijk is gecommuniceerd en voor eventuele verwarring heeft gezorgd. We zullen jouw feedback gebruiken om ons proces verder te verbeteren en duidelijker te maken voor toekomstige klanten.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We staan klaar om eventuele zorgen die je hebt aan te pakken en te zorgen voor een positieve ervaring met ons bedrijf.

Team Allsetra

Duidelijk App

Het is een duidelijke App. Je kan er alles op terugvinden zoals waar je auto is/ is geweest, Dashboard gegevens.
Alles wat aangegeven is is ook terug te vinden in de app.
Hele goede bedrijf.

2. helmikuuta 2024

Duidelijke uitleg.

Vragen over de beveiliging in onze auto werden netjes beantwoordt en verdere vragen wordt uitgezocht. Goede uitleg over de app.

29. marraskuuta 2023

Vriendelijk

Er werd teruggebeld zoals beloofd. De contactpersoon zocht alles goed uit en gaf duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vragen.

9. marraskuuta 2023

Nieuwe auto

Nog maar kort een nieuwe auto met Allsetra. Een vriendelijke dame belde of alles naar wens was en ze kon me snel helpen met een vraag over de app. Helemaal tevreden.

8. marraskuuta 2023

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen, gps zender werkt ook goed en nauwkeurig.
Bedrijf aanbevolen door een vriend en zou het zelf ook aanbevelen.

25. lokakuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Top geregeld

Top geregeld. Aardige monteur, zeer zorgvuldig. Het eerste traject was wel lastiger. Het callcenter had de aanvraag blijkbaar niet goed doorgegeven waardoor de offerte uitbleef. Nog een keer gebeld en uiteindelijk uiteraard naar tevredenheid geregeld!

10. elokuuta 2023

Ik werd snel geholpen

Ik werd snel geholpen, medewerkers waren vlot en vriendelijk. Ik had de peilzender snel nodig en Allsetra heeft snel kunnen schakelen. Het inbouwen op locatie liep ook heel makkelijk, gemoedelijk en efficiënt. Prijs/kwaliteit ook prima.

15. elokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Simpel, makkelijk en snel geregeld

Vooraf niet gerealiseerd dat een verzekering een beveiliging klasse 5 eist. Ik dacht ja hoor gaan we weer. Dat zal wel weer iets heel ingewikkelds worden. Nou helemaal niet! Allsetra regelt alles super goed en super snel! Erg tevreden!

9. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Blijkbaar was het diefstal alarm…

Blijkbaar was het diefstal alarm afgegaan en de auto geblokkeerd.
Bij starten deed de auto het niet, de blokkering heeft dus wel goed gewerkt. maar wij hebben geen mail, bericht of iets anders gehad dat de startblokkering actief was. Aangezien het een vrij nieuwe auto was, hebben wij de ADAC was ( het gebeurde op vakantie). Na 1 dag en over en weer contact met dealer in vakantieplaats en onze dealer in Nederland bleek dat dealer in Nederland de oplossing had.
MAAR WIJ WISTEN VAN NIETS, GEEN MAIL, APP, TELRFOONTJE, PUSCH BERICHT, NIETS.
Dus 1 dag regelwerk, leenauto, kosten voor reisverzekering, stress, vakantieplezier verpest voor de gelukkig wel werkende startblokkering

6. elokuuta 2023
Allsetra-logo

Vastaus yritykseltä Allsetra

Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons voor het ongemak dat je hebt ondervonden met de startblokkering van je auto tijdens je vakantie. Wij zouden graag met je mee willen kijken naar de reden dat je niet op de hoogte bent gebracht, zodat wij je in de toekomst beter van dienst kunnen zijn. Zou je ons een bericht willen sturen met je contactgegevens? Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Alvast bedankt.

Saanut 5/5 tähteä

Allsetra een bedrijf waarop je kan bouwen:

In onze nieuwe auto moest van de verzekeraar een peilzender worden ingebouwd. Via de dealer een peilzender van Allsetra laten inbouwen. Prijs, kwaliteit en service zijn tot nog toe goed. Telefonisch bereikbaar en je krijgt behulpzame en vriendelijke medewerkers aan de lijn. Qua abonnement zijn ze niet de duurste.

28. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Vandaag de zoveelste negatieve ervaring…

Vandaag de zoveelste negatieve ervaring met Allsetra. Ze hebben een nieuwe website gelanceerd waarbij alles er super gelikt uitziet. Next level beveiliging en meer van dat soort kreten. Alles om maar zoveel mogelijk potentiële klanten binnen te halen. Maar het gehele inlog gedeelte voor bestaande klanten waar je bij je gegevens kunt om je rittenregistratie uit te draaien en je beveiliging na te kijken is er niet meer. Ik kan nu geen ritten meer uitdraaien want via de app kan dat niet meer. Een tijd geleden is een nieuw systeem gelanceerd en een nieuwe app en deze app is beperkter dan de oude. Kwaliteit en mogelijkheden zijn dus achteruit gegaan in plaats van vooruit. En er wordt over dit soort veranderingen NOOIT vooraf gecommuniceerd dat is nog het meest irritante. Je wordt steeds voor het voldongen feit geplaatst waarbij er iets veranderd is en er dingen niet meer werken of niet goed werken.
Super onprofessioneel en en hun alarmcentrale is dan wel 24/7 te bereiken maar kunnen je met dit soort problemen nooit helpen want de mensen van de klantenservice of IT die daarover gaan zijn alleen maar op kantoortijden te bereiken. Heb je dus in het weekend een probleem dan ben je gewoon het haasje.

1. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Geofence systeem van Allsetra werkt al een jaar niet meer!

Ik heb een aantal jaren het systeem van Allsetra.
Ik gebruik voornamelijk het geofence systeem, dat alarm moet geven wanneer een object een vooraf ingesteld gebied verlaat. De eerste jaren werkte het uitstekend.
Vanaf begin 2021 werkt het geofence systeem niet meer. De meldkamer van Allsetra en de eigenaar/beheerder van het object krijgen geen bericht wanneer het object de geofence verlaat.
ook na een week op meer dan 500 km afstand van de geofence, is er nog geen enkel signaal naar Allsetra gegaan.
Het systeem in het voertuig is in orde, dat is al een aantal keer gecontroleerd. Het object is ook te volgen, maar er worden geen alarmen gegenereerd.

3. maaliskuuta 2022

Tim G

Allsetra gaat steeds all the way bij diefstal recovery. Betrouwbare partner!

28. tammikuuta 2022

LET OP!!

Helaas een zeer negatieve ervaring met deze club gehad. Alarm laten inbouwen en contract voor 3 jaar afgesloten. Achteraf blijkt in de overeenkomst te staan dat bij verkoop van de auto het contract blijft doorlopen. Maw, ik betaal nog voor een dienst welke niet meer wordt verleend. Oké ik heb de kleine lettertjes niet gelezen maar de opmerking dat ik het systeem maar moet laten uitbouwen en/of de koper van het voertuig (heb deze auto ingeruild...) het contract moet laten overnemen zegt heel veel over deze onprofessionele partij. Vervolgens de automatische incasso ingetrokken maar blijven keurig afschrijven.... Mijn advies, zoek een andere leverancier!!

3. marraskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin